| daniela98_1923 a întrebat:

Buna TPU toti prieteni mei spun ca sunt prea slaba, eu pot spune ca mananc f mult cate o data exagerat as vrea sa ma ingras cu maxim 6 kg ce ar trebuie sa fac am 40 de kg
funda si vot la cele mai bune

4 răspunsuri:
| Pinzarugrigore a răspuns:

Pai daca nai intretinut nuciodata relatii sexuale.e si normal.eu tias propune s-o faci, si totodata sa faci usurel sport,, si de sigur sa maninci putin si des... Tias mai putea da sfaturi.ma poti gasi pe odnoklasniki daca doresti! Gregory Wentrys

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...noi nu am putea spune daca este bine sa te ingrasi da nu ne dai cateva detaliihappy

ce inaltime ai? (daca ai 1, 50 m, nu ar fi indicat sa te ingrasi, dar daca ai 1, 57 m, atunci da)

| katy a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu, incearca mereu sa iti respecti programul de somn si mesele zilnice, indiferent daca dupa ti se face iarasi foame.acum daca si ceilalti din familia ta sunt tot slabi inseamna ca asa ti este metabolismul nu ai ce face,daca nu sunt slabi inseamna ca ai un dezechilibru in organism, incearca sa mai inlocuiesti dulciurile cu fructele si fa sport pentru ati forma musculatura, macar atat.

| mihaela_3119 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa mananci mult pentru a te ingrasa pur si simplu ramai asa cum esti fiindca sunt multe care te invidiaza si care ar vrea sa fie in locul tau paaawave