Aici e ca la extratereştri, poţi crede sau nu. Dacă vei crede nu vei avea decât un motiv de stres (sau bucurie, de ce nu?) în plus. Nu e nimic rău în a crede, cum nu e nimic rău în a nu crede. Cei ce cred în semnificaţia viselor sunt cei cărora li s-a întâmplat ceea ce au visat (pot spune că fac parte din această categorie de oameni, deşi nu prea cred). Dar poate fi doar o coincidentă, nu? Noi nu vrem să te influentăm în vreun fel, e o ţară liberă, fiecare face ce vrea. (aici, crede ce vrea). pace!
p.s. eu când visez ceva mai abstract, caut imediat înţelesul în megafantasticile dicţionare de vise, dar nu pentru a şti ce mă aşteaptă, ci pentru a face haz de necaz.
Uneori da uneori nu,visele au ceva real,se leaga de lucrurile pe care le traiesti, pe care le creeaza subconstientul, depinde cum percepe fiecare viata si lucrurile de care are parte.
Nu pot spune ca, cred in semnificatia viselor cea din dictionar. Visele cum spune si NeverButStillForever sunt creeate de subconstientul tau. Sa vesezi este frumos :], in opinia mea, pentru ca visele iti schiteaza imagini inedite care uneori au o semnificatie iar uneori nu au si daca au in niciun caz nu este cea din dictionarul viselor.
Sunt numai prostii, cei cu mintea grav afectata pot crede in rahaturi d-asta, cum si altii cred in sarpele vorbitor(pentru ca asa scrie intr-o carte)
Nu cred neaparat in vise. Ele sunt amintiri sau creatii ale subconstientului tau. Doar uneori daca visez ceva, incerc sa ma gandesc ce ar putea sa reprezinte dar nu caut pe google si nici nu le dau prea mare importanta. Sunt doar vise.
Eu am visat ceva noaptea si a 2 zi ce a fost in vis aia s-a intamplat deci cred sunt adevarate 95%
Pana nu vei avea o experienta pozitiva (in sensul ca ti se va adeveri interpretarea visului) clar nu vei crede...
anonim_4396 întreabă:
Different137 întreabă: