| Celdrept a întrebat:

Ce ar trebui sa fac sa nu mai îmi fie scârbă de români și de țigani?
Adineauri am venit cu tramvaiul și erau 2 femei langa mine in tramvai erau chiar langa mine,și una din ele își pune geaca la nas ca și cum ar mirosi urat și se uită spre mine! Dar nu a văzut că mai încolo in fața era un tigan murdar și de la ăla venea mirosul ăla statea cu spatele și ea se uita fix spre mine că aveam gluga in cap și fiind și eu mai închis la ten ca și cum eu as fi mirosit când eu mă dau cu parfumuri scumpe și îmi fac baie zilnic! Nu știu dar dacă îmi spunea ceva cred că o plesneam eu și așa nu suport românii și țiganii! De ce unii și unele sunt așa de tâmpite și de superficiale? M-a văzut pe mine mai brunet gata eu miroseam din tot tramvaiul ăla! Mi sa făcut scârbă când am văzut că se uita spre mine in timp ce avea geaca la gura parca îmi venea să îi dau una!
De ce unii oameni au IQ așa de mic? De ce românii au IQ așa de mic? Nu zic că toți că sunt și genii dar foarte multi sunt foarte superficiali,judecă omul după aparențe! In loc sa se uite spre ăla că era murdar se uita spre mine că eram eu mai colorat!
Nu e prima dată când pățesc faze de astea,eu sunt îmbrăcat numai cg haine scumpe nu știu de ce unii sunt așa de idioți și judecă omul după ten! Pe țiganul ăla care mirosea îmi venea să îl dau jos din tramvai sa îl bat, toți nespălații intra in tramvaie!
Ce e drept eu vara deși mă spălăm de 2 ori mai miroseam fiindcă sufăr de hiperhidroza și atacurile de panica și anxietatea declanșează imediat transpirația aia mega excesiva,e cam frustrant că eu mă spăl zilnic, sunt cel mai curat din familie dar câteodată îmi miroase transpirația când sunt foarte emotiv dar iarna nu se întâmplă așa ceva!

Voi ce ați face in locul meu? 2000-3000 de euro costa operația aia sa nu mai transpiri deloc! Iar vine vara iar urmează haosul in viața mea! La un om alb care miroase nu se uita oamenii la ăla care e mai brunet se uita,ăla e hot ăla e nespălat ăla e delicvent! Sunt satul de oameni prosti m-aș duce undeva sa nu mai vad țigani și români dar eu cred că și alte nații sunt așa cu IQ mic și foarte superficiali! Eu chiar mă simt jignit rău fiindcă eu consum multa apa,mă spăl zi de zi,nici o zi nu lipsește sa nu fac baie!
Am ajuns la concluzia că eu niciodată nu o sa aderez românii și țiganii,mai ales că vad plin de români și romance care urăsc de moarte țiganii dar se rup pe muzica lor, toată ziua asculta manele 24 din 24!
Sa mă fac alb din cauza rasismului nu am cum că aș face-o și pe asta naibii! Nu zic că toți românii și țiganii sunt idioți dar sincer sunt satul de națiile astea,cred că și de aia nu îmi trece anxietatea urăsc prea mult națiile astea! Oricât de bun ești,cinstit, civilizat și curat vad că nu e suficient în tara asta!

17 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Asta-i nimic!
Sa vezi in alte tari mix-ul de toti migrantii din lume!

| Celdrept explică (pentru Bula):

Mă sa ii ia Putin pe aia! Nu era vorba de aia ci că proasta din tramvai se uita la mine nu ăla care chiar mirosea!

| anonimg a răspuns:

Acum câteva minute am recomandat o carte: "Hristos Lumina lumii", și ți-o recomand și ție. Nu-i poți schimba pe oameni și să-i faci să te iubească; dar îi poți iubi tu așa cum sunt ei. Cartea aceea îți va schimba perspectiva asupra vieții și asupra oamenilor. Vei vedea că îi poți iubi chiar și pe aceia care te tratează nedrept.
Cartea o găsești în aplicația EGW Writings2, dar și în librăria SolaScriptura, librărie ce se găsește în majoritatea orașelor.

| Celdrept explică (pentru anonimg):

Eu cred că am farmece sau blesteme! Mama mea mă certa că facem baie toată ziua și lumea mă crede un nespălat doar din cauza că uneori vara mai mult transpir oribil, mai ales că anxietatea agravează hiperhidroza, transpirația excesiva, transpir de 20 de ori mai mult decât un om normal și nu exagerez, dar numai vara! Iarna nu am probleme! Nu o sa iubesc eu românii și țiganii cu mici excepții niciodată! E tot ce urăsc pe lumea asta! Nu ii urăsc nici pe ruși așa de mult care au comis crime de război! Uite așa o să devin psihopat într-o zi și o să ucid pe cineva!

| anonimg a răspuns (pentru Celdrept):

Lasă-ți gândurile negative deoparte de data asta. Vezi că pe tiktok este un medic (cred) care nu vorbește, dar se uită la cameră și sfaturile le dă în scris pe ecran in timp ce el se uită în cameră (niciodată nu este live). Acolo l-am auzit vorbind despre o substanță ce se găsește în farmacii (un medicament, tratament) care trebuie dat pe la subțiori și te scapă de transpirație vara.
Nu știu cum se numește acest medic nici cum să-l găsești pe tiktok. Îți va prinde bine pentru la vară dacă îl vei găsi.

| Eusuntingineru a răspuns (pentru anonimg):

Ma bucur ca vad comentul tau. Eu sunt calea, adevarul si viata.

| Celdrept explică (pentru anonimg):

Peste tot transpir vara, la fata e jale cat transpir! Nu mai cu operatie scap sa nu mai transpir deloc dar nu îmi permit.
E și odaban și e foarte eficient dar eu nu doar acolo transpir!
Sa fii foarte curat și transpirația asta sa îți distrugă viața nu e ușor! Dar acum in tramvai eu nu transpiram deloc un tigan mirosea și tâmpită aia credea că eu miros care eram spălat și parfumat! E vorba că avem un IQ mic ca popor noi nu o sa ne facem și o sa evoluam niciodată de la nivelul de primate! Eu rar am văzut români și țigani deștepți!
Nu zic că sunt eu deștept că nu sunt dar eu nu sunt superficial, eu iau toate variantele in calcul înainte să ajung la o concluzie finala, m-am autoeducat singur!

| anonimg a răspuns (pentru Celdrept):

Am înțeles cine este vinovatul din tramvai: băiatul acela. Dar nu te mai gândi la el. Tocmai pentru că nu cunoaștem cauzele, tocmai de aceea nu trebuie să judecăm. Și în biserică intră oameni care miros. Dar nu trebuie să acționăm într-un fel în care mai târziu să ne pară rău. "Ce vreți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel" a spus Mântuitorul.
Sunt lucruri delicate și trebuie să le tratăm ca atare.
Familia este o binecuvântare de la Dumnezeu. Unul din motivele pentru care Dumnezeu ne-a dat familii este că membrii acesteia în care ne aflăm ne fac cunoscut defectele noastre, indiferent de natura defectelor, pentru ca să le îndepărtăm. Primim altfel mustrarea de la cineva apropiat, cunoscut; dar de la un străin o primim ca o insultă, așa cum se întâmplă de obicei. Noi nu cunoaștem cauzele pentru care acel tânăr făcea ca oamenii să-și astupe fețele, nările. Poate că era un obicei al lui sau poate că a fost doar o ocazie. Tocmai de aceea nu trebuiesc judecați oamenii. Ceea ce putem face pentru un străin este să nu-l judecăm. Este greu, dar nu imposibil. Mulți tocmai de aceea aleg mașinile personale; dar aceștia nicidecum nu sunt nici pe departe mai educați decât ceilalți. A fugi din mijlocul oamenilor nu este un exemplu de urmat.
Caută să nu mai urăști oamenii. A urâ faptele dar nu oamenii sunt lucruri total diferite. Cartea "Hristos Lumina lumii" te va transforma dacă te vei lăsa călăuzit de Spiritul ei. Noi oamenii nu ne putem schimba inimile singuri -doar Dumnezeu poate să facă asta; și o va face cu plăcere dacă Îl lăsăm. Atunci ne vom bucura de pace chiar și în mijlocul tulburărilor. Și să știi că multe probleme de sănătate apar datorită factorilor psihologici. Există o strânsă legătură între pacea din suflet și sănătatea trupească. Altfel spus, există o strânsă legătură între temperamentul nostru, modul de gândire, și bolile cunoscute și necunoscute. Domnul Hristos vindeca mai întâi sufletul, și apoi trupul. Deoarece cauza celor mai multe boli este de natură psihică, spirituală. Medicul Horst Muller știe foarte bine să facă astfel de conexiuni.

| Celdrept explică (pentru anonimg):

Tu ești un om bun,așa cum erau romanii înainte,acum românii sunt ca țiganii, trăim într-o lume de șerpi! Nu mai exista respect și bun simț și moralitate! Nu e de trăit la noi, noi nu știm să fim civilizați!
Oricum mersi frumos pentru răspunsuri dar eu nu o sa îmi schimb părerea, nici în pocăiți nu prea am încredere nu mă refer la tine dar am văzut românii și țiganii cat de pocăiți sunt! Eu mă mir cum de ne mai suporta Dumnezeu, noi trebuia să din șterși de pe fata pământului nu ucrainenii!

| MarianWLF a răspuns:

Si tu faci parte din natia de romani care o urasti, si vorbesti si limba natiei pe care o urasti deci calmeaza-te putin.
Da, rromii nu sunt vazuti bine stim asta cu totii, femeia aia te-a judecat gresit pe baza pielii tale dar e o simpla straina care nu iti impacteaza viata in nici un fel, probabil nu o s-o mai vezi niciodata, asa cum aici ai fost confundat cu cel care mirosea poate veni o zi cand vei fii tinta anumitor barfe, mai ales la locul de munca, intr-un colectiv, daca tu reactionezi asa exagerat la orice intamplare negativa vei avea in continuare probleme cu anxietatea, nu toata lumea e impotriva ta, tu ia ce e bun din lume altfel o sa pui la suflet pana te imbolnavesti nu doar psihic ci si fizic.

| SkandallKamataru a răspuns:

Pai spala-te omule ca de-aia mirosi, spala-te, da-te cu deodorant e foarte important, si dupa ce te-ai imbracat poti sa dai si 2-3 pufuri de parfum in caz de orice.
Cum sa intri asa nespalat in autobuz? Doamne iarta-mal

| Celdrept explică (pentru SkandallKamataru):

Altu cu IQ mic! Ba ce dracu nu ai înțeles că eu fac baie zi de zi? Tu îmi confirmi că românii chiar au cel mai mic IQ! Era vorba de țiganul ce era în fața in tramvai nu de mine ăla mirosea! Mai bine nu răspundeai laughing

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Celdrept):

Am inteles ca ala mirosea dar si tu miroseai ca ai specificat.
Ti-am spus, apa si sapun si deodorant, poti sa incerci si bicarbonat de sodiu... poti sa pui si in pantofi ca poate iti miroseau pantofii.

| Celdrept explică (pentru SkandallKamataru):

Nu eu transpirația, hiperhidroza. Eu făceam și fac baie zilnic ce *** mea sa fac mai mult de atât? Acum nu îmi mirosea transpirația, eu fac și iarna și vara baie ce nu citești atent că am făcut baie? De ce trebuie să îmi confirmați că sunteți un popor de analfabeți funcțional? Daca ai hiperhidroza poți de 1000 de ori sa faci baie! Transpirația mirosea nu eu! E o problema medicala nu are corelație cu igiena! Mă spăl cu șampoane cu săpun cu orice! Acum era vorba de țiganul din tramvai și de deșteaptă aia ce credea că eu miros din cauza că sunt mai închis la culoare! Sunt scarbit de tara asta crede-mă că mă rog zi de zi sa fim șterși de pe fata pământului!

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Celdrept):

Pai da-ti cu deodorant si lasa scuzele, daca nu vrei sa te speli e problema ta.
DE O DO RANT

| Celdrept explică (pentru SkandallKamataru):

Ba du-te in morții tai de incult că am ogrămadă de deodorante! Sa o spăl pe mama ta in gura de fraier!

| Standt a răspuns:

Apropo de IQ. Nu cumva parfumul tau scup este prea puternic? Nu toti sunt obligati sa suporte ce-ti place tie.