Oul nu exista daca nu-l scoate gaina, dar gaina tot din ou iese. La intrebarea asta inca nimeni nu a gasit raspuns. Eu cred ca e gaina, pentru ca nu a existat mai intai belelusul, ci mama lui care l-a nascut
In Biblie se spune ca a facut "şi toate păsările înaripate după felul lor". Deci a facut cocosul, apoi din coasta lui gaina! I-a inzestrat si cu oua. Si cocosului i-a dat doua sa poata fecunda ouale gainii si sa iasa puisorii!
Sunteti complet ilogici. Cum puii mei sa fie prima gaina? adica voi va nasteti gata mame? :-s
A fost Gaina, pentru ca, lasand presupunerile stiintifice, Biblia spune ca Dumnezeu a creat fiecare specie de animale.
Nici unul si ambele, paradoxal - este o caracteristica a realitatii noastre; acum noi ne punem problema de trecut prezent si viitor dar de fapt exista doar prezent, totul exista in momentul acum si aici
"Dacă a fost un prim om el trebuie să fi fost născut fără tată şi fără mamă - ceea ce este incompatibil cu natura. De aceea nu a putut fi niciun prim ou la început din care să fi ieşit păsări, sau ar trebui să fi fost o primă pasăre ca să facă primul ou; pentru că o pasăre iese din un ou." Aristotel
Acelaşi lucru a avut loc pentru toate speciile, credeau Platon şi alţii, şi că totul înainte de a fi apărut pe pământ prima dată a fost în spirit.
Oul de dinozaur! A fost inaintea gainii pentru ca gainile nu au aparut inca! Scrie undeva ca oul trebuie sa fie de gaina?
Primesc fundita te rog?
frumusica01 întreabă: