| AnDy12 a întrebat:

Chiar va veni sfarsitul lumii in 2012? Va rog explicati-mi si mie mai detaliat daca va fi sau nu si de ce! Daca nu, in ce an va fi? Dau funda pentru. cea mai corecta definitie!big grin

Răspuns Câştigător
| κλάους a răspuns:

Cand soarele o sa se transforme intr-un gigant rosu (sau cum se spune la stelele care nu mai au mai mult de trait, cand au consumat tot combustibilul din ele?). Atunci o sa fie sfarsitu, pentru ca el o sa explodeze. Dar asta o sa se intample peste 5000 de miliarde de ani, sau mai mult, deci...pana atunci o sa murim de poluare, de boli, de razboaie sau cu un cutit in noi din cauza dusmaniei. Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare, dar mi-am dat cu parerea. Adevarat e ca nimeni nu stie cand o sa vina sfarsitul lumi, doar Dumnezeu stie. Deci, pana cand o sa vina, roaga-te la El, pentru ca El este Cel ce Este.

9 răspunsuri:
| xt9000 a răspuns:

Nu vine nici un sfarsit in 2012.la cat de mult stim noi oameni sfarsitu poate veni in 5 secunde sau 5 mileni.

| octavian1992 a răspuns:

Doar Dumnezeu stie asta! Noi nu avem de unde stii, chiar daca avem cele mai tari tehnologi intelegi?

| Shopiaalin a răspuns:

Sfarsitul nu va veni in 2012 sau poate veni si in 2012 poate veni si maine si poimaine si in 2013 si in 3000 si in 4568 niciun om nu stie cand va veni sfarsit nici Iisus Hristos nu stie doar Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii!
Noi trebuie sa fim pregatiti in orice moment pentru acest lucru sa avem sufletul curat => sa nu facem pacate sa ne spovedim cat mai des! este mai bine sa nu stim cand va veni, daca tu sti ca sfarsitul va veni de exemplu in 2020 tu acum sa zicem iti faci de cap si doar mai incolo vrei sa mergi pe calea Domnului cand esti aproape de acest lucru!
Nu exista o definitie oarecare!
Sper ca te-am ajutat is te-am lamuritbatting eyelashes
Funda?

| ADRIANA_1393 a răspuns:

Nu prea cred asta...cred doar ca in 2012 va fi o mare schimbare dupa cate ziceau si cei 7 profeti in sfarsitul lumii nu cred dar in schimbare cred sunt semne destul de clare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vine niciun sfarsit. Am verificat eu inca de pe atunci cand se dadea la otv faza cu sf lumiilaughing. Am intrat pe siteul oficial NASA si scria clar ca nu se va intampla nimic nici in 2012 nici in alt an.
Cand vine APOCALIPSA? Asta numai Dumnezeu stie...

| Străfunziu a răspuns:

Da, vine. Traieste Clipa La MAXIM!
Hell on. eu nu cred in asa ceva.

| Pauliiici a răspuns:

Nu, pentru ca nimeni nu poate spune cand va veni sfarsitul lumii si orice afirmatie e nula. Doar Dumnezeu stie! Asteapta si vei vedea, dar sper sa nu fie cat suntem noi in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va veni sfarsitul lumii in 2012 ci atunci cand v-a vrea dumnezeu, doar el va decide.

| Minks a răspuns:

Da ba, asta e un prilej bun sa nu mai fi un virgin fara viata! Go on...

Întrebări similare