|

Cine stie cum sa sterg virusii din pc cu antivirusul Avira? straight face ajutati-ma va rog

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Intri in Avira AntiVir Control Centre/View/Administration/ Quarantine si acolo se afla un tabel cu fisierele infestate sau virusii gasiti. In partea de sus a tabelului ai mai multe optiuni, respectiv Rescann, Restore., Delete(icon-ul cu dublu cerc in care se afla o fila si dreapta jos un x). Te pozitionezi pe fiecare fisier si dai Rescann si in functie de ce-ti gaseste dai Restore (daca nu a gasit virusi) ori Delete pe virusi. Eu am antivirul Avira free, dar cred ca asa este si la cel cu licenta. Succes si numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu merge! Ii baga in carantina! doar atat!
Pentru a-i sterge Descarca Malwarebytes Anti-Malware de aici http://fileforum.betanews.com/detail/Malwarebytes-AntiMalware/1186760019/1 si salveaza-l pe Desktop.
Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.
Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.
La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results. Asigura-te ca e totul bifat si apoi apasa Remove Selected.(spune ce a gasit aici)
Apoi descarca DrWeb Cureit
DESCARCA DrWeb Cureit DE AICI ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/launch.exe
Opreste antivirusul si inchide toate programele din calculator, inchide si conexiunea internet si apoi ruleaza programul apasand butonul Start in fereastra deschisa.Confirma lansarea apasand butonul OK si asteapta sa scaneze programele active din memorie si cele din startup. Daca programul se lanseaza in scanare direct opreste-l apoi fa-i update si apoi bifeaza optiunea complet scan si clik OK! Dupa scanare dai REMOVE OBJECTS!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oana e vai de capu' tau! 1 la mana: virusii gasiti nu se sterg niciodata din carantina, daca i-ai sters ti se baga iar in PC;
2 la mana: Avira e varza, mai rau iti face la PC! Iti recomand Kaspersky PURE 2011.
Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deschizi antivurusul si unde acolo scrie "Scan system now" dai acolo si ti se scaneaza pcul. Si scapi de toti virusii. La mine a mers big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna lorylorena,
Mergi in carantina si da delete. O sa stergi virusii gasiti de Avira.
Pa, pa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1-intri in avira antivurus, 2-dai scan now, 3-dupa, dai quarantinee, dupa dai delete si gata! mare treaba!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează