| Celdrept a întrebat:

Cât costă acum o ședință la psiholog? O ora?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Investesti in tine. Mereu exista bani de altceva, depinde de prioritati

16 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

In medie circa 200 de lei/sedinta, sau mai mult

Ce nu repara medicul psihiatru crezi ca repara unul cu care doar vorbesti? m-as bucura sa fie asa...

| Celdrept explică (pentru Simpatic):

Nu cred,dar poate aflu de unde doamne iartă mă provine frica aia nejustificată care e foarte serioasă și acel tremur in public,pe mine tremurul ma enervează nu altceva că mă observa lumea și e și chinuitor și pentru mine incerc sa îl controlez dar nu pot,dar nu pe toate străzile pățesc și nu oriunde,cam pe unde vad ciori acolo se declanșează iadul! E horror frate sa trăiești cu așa ceva am devenit și foarte agresiv din cauza asta de la frustrate că nu pot sa scap de fobia asta socială care mai exact e un fel de agorafobie,te termina psihic și fizic,in momentele alea când sunt foarte panicos atunci sunt foarte agresiv și pot deveni extrem de violent, am noroc că nu mă provoacă nimeni asta că sunt eu un tip liniștit care nu am treabă cu nimeni și e mai bine sa fii arogant cand ai probleme de astea că ești foarte vulnerabil! Nu cred că o să mai scap de așa ceva, doar prin suicid dar nu am curaj să mă sinucid sunt un laș! E o teroare să trăiești cu așa ceva, rezolva xanax cat de cât situația dar când nu mai ai pus-o! Orice alt tratament înafara de xanax e frecție de picior. Mi teama sa nu fac rău cuiva care mă va provoca sper sa mă liniștesc, vad că mi scârbă de oameni nu știu ce naiba se petrece nu mai revin la normal. E posibil un psiholog foarte bun sa mă pună pe picioare dar sunt scumpe ședințele, eu am crezut că 100 că am înțeles că s-au ieftinit dar astea se tot scumpesc nu se ieftinesc! Psihiatrii noștri sunt slabi pregătiți sau nu își dau interesul să te facă bine, lor le convine că ești bolnav că depinzi de ei, altfel nu ar mai avea clienți, așa își câștigă ei pâinea, te mai mint și că te vindeci.

| DarknLight a răspuns (pentru Simpatic):

Really?!
Eu merg la psihiatru și tot el, MEDICUL PSIHIATRU MI-A ZIS CĂ ANXIETATEA SE VINDECĂ DE FAPT PRIN CEEA CE SPUI TU AICI.
"VORBĂ LA PSIHOLOG".

De asta ce spui, dragă Simpatic?
Medicul psihiatru recomandă vindecarea la psiholog.
Și de cele mai multe ori bolile psihice au și o bază sufletească, iar sufletul nu-l vindeci cu pastile ci doar cu acea banală vorbă și cu înțelegere, compasiune și îndrumare.
Trist că încă mai sunteți oameni și mai grav, din generația asta Z, Alfa care aveți înca preconcepții tâmpite despre psihoterapie.
Sad!
Însă te-aș ruga, cât pot de frumos, să încetezi să mai promovezi așa ceva pe acest forum.
După cum bine știm cu toții, aici cam stau mai mult oameni cu probleme spirituale sau dileme existențiale sau chiar vicii și alte probleme mai grave și deci chiar nu mi-ar plăcea să minimizezi atât de mult ajutorul psihoterapeutic de care ar putea beneficia suferinzii aceștia, doar pentru că până la urmă tu ești mai norocos de a avea poate un mediu mai suportiv acasă, ceea ce te face poate să te vindeci sufletește mai repede decât altul care nu are acest sprijin sau chiar dacă ești unul atunci fără suflet și atunci pentru tine e simplu să supraviețuiești și trăiești. Sau chiar o genă bună, mai pozitivă prin care, orice traumă ai trec3 ai mai multe resurse interioare de a ajunge la reziliență și te adapt3zi ușor la stres și treci repede peste orice traumă.
Dacă tu ai norocul ăsta, alții ce să vezi, nu-l au și deci trebuie să dea bani la psihiatrii, dar doar ca să-i sedeze și mai mult și să-i facă poate și mai legume decst erau până atunci (că de multe ori asta face psihiatria cu pastilele ei care dau dependență de cele mai multe ori și moleșește organismul) și deci le mai rămâne doar psihologul.
Deci nu oferi informații eronate despre ceva esențial.

Spre exemplu Freud a spus că simplul fapt că vorbești despre problemele tale și te exteriorizezi de tot ce refulezi, e deja o mică vindecare a psihicului tău, dar mai ales a inconștientului tău. El susținea că tot ce refulezi și nu vrei să accepți, se înmagazinează în inconștient și ia gândește-te că dacă acolo pui lacăt, nu mai arunci nimic de acolo, dar bagi și tot bagi, ia gândește-te oare ce se întâmplă acolo, în inconștientul tău? Haos, iad, apocalipsă.
Deci oare chiar să nu fie importantă această vorbă la psiholog?
Și evident că da, asta o poți face și cu altcineva amator, însă când ești singur și nu ai cui expune incoștientul tău, că familie nu ai, prieteni nu ai, nu ai pe nimeni sau poate ai, dar nu prea îi interesează inconștientul tău ci doar să faci x sau y lucru îți dai seama că e nevoie de un străin ca să-ți deschizi și expui inconștientul.
Evident o poți face și la biserică, un duhovnic sau un amic, însă evident că cu aceia doar vei deschide inconștientul și îl vei expune, însă dacă ei nu au studiat psihologia și neuroștiința, evident că nu au cum să te salveze. Deoarece psihologul după ce te-a deschis te și operează, scoate cancerul/trauma de acolo, pune antibiotice sau pansamente în zonele tale infestate și în final te coase și te repune pe picioare.
Și ce să vezi, psihologul face asta la fiecare ședință, nu doar o dată și gata. happy
Deoarece chiar printre primele lecții de la psiho, profii ne spuneau că noi oamenii și psihicul nostru este precum o ceapă. Și psihologul are datoria de a găsi fiecare strat de ceapă al nostru și de-al analiza și apoi da jos.
Deci îți dai seama de fapt cât de complex este psihicul/sufletul nostru?
Deci cum poate oare un oarecare să facă asta?
Mda, sunt unii foarte buni ce se autointitulează ei psihologi și au ceva har, însă totuși un psiholog cu har va face mereu mai mult. Evident că pot fi și psihologi fără har și aceia evident că pot fi încadrați la ce spui tu aici.
"Doar cineva care să vorbească și el."
Însă un psiholog cu har, dar și care a studiat asiduu, cunoaște n tehnici și are n formări, dar și se implică în cazurile lui și se conectează mereu cu clienții lui, evident fără a face contratransfer, e un guru al sufletului nostru. happy
Și în timp, dar doar în timp poate face minuni.
Asta este minciuna multora care de fapt, nu știu sincer cât vor ei să se vindece sau cât dau ei de fapt valoare pe viața lor. Însă mulți cad în plasa "psihologul este salvarea/minunea" și dacă în 3 ședințe nu s-a întâmplat nimic, în realitate terapie e apă de ploaie și nu merge.
Oamenii trebuie să ințeleagă că terapia va merge doar în timp, că nu întâmplător vorbeșt3 psihologia de frunzele de ceapă. Ca să ajungi la fundamentul problemei, la miezul sufletului tău, trebuie să dezbraci și cunoști deci multe frunze din ceapa ta. happy
Iar încă un lucru cu care se mint oamenii, că psihologul este Dumnezeu sau un prieten salvator. Nu, psihologul nu este Dumnezeu, adică el nu poate face minuni pentru tine, dacă tu după ce ai conștientizat că ai problema x nu lupți cu acea problemă x.
Ca spre exemplu tu ai un tipar eronat de gândire, anume negativismul cronic, psihologul prin tehnici, întrebări și vorbind cu tine ajunge la concluzia că ăsta este tiparul tău de gândire "negativismul" păi el îți spune asta, tu afli, însă dacă vrei să-l schimbi, doar de tine ține. El, îti prezintă apoi tehnici cum să schimbi tiparul negativ cu unul mai pozitiv sau măcar realist. El îți spune n tehnici prin care să poți schimba tiparul gândirii tale. Însă în final dacă tu nu vrei să zicem să vezi și partea plină a paharului și te încăpățânezi să o vezi doar pe cea goală, nu e vina terapeutului asta ci doar a ta.
Acum înțelegi mai în profunzime cam cum stă treaba cu vorbitul ăsta terapeutic și cu terapia asta?

| Simpatic a răspuns (pentru DarknLight):

Prostii promovezi tu nu eu, si eu pot face usor facultatea de 3 ani de psihologie, chiar la fara frecventa dupa aceea ai sa vii la mine sa te vindeci "cu vorbe"!
nu stiu la ce medic psihiatru ai fost tu, dar cu siguranta nu unul bun.
aici nu vorbim de o despartire sau ca ti-a murit catelul si suferi si poti gasi cu siguranta alinare in vorbe si vorbele chiar te pot ajuta in aceste cazuri!
cand vorbim despre depresii recurente, de atacuri de panica si anxietate, sa imi arati tu vindecare dupa 10-20-100 de sedinte de psihologie!
psihologol te invata tehnici si cum sa traiesti cu anxietatea, nu te vindeci acolo.
eu stiu foarte bine cazuri de persoane vindecate de anxietate serioasa nu chestii inchipuite sau depresii ca au stat mult pe calculator! Toate aceste lucruri au fost posibile pentru ca mai exista incamedici reali cu facultati facute pe meritul lor, nu medici care au facut facultati ca asa le-au impus parintii, si sunt incompetenti in domeniile in care activeaza.
peste tot exista medici buni si medici incompetenti care nu au ce cauta in sistem, dar traiesc bine mersi!
cu asta am incheiat subiectul, sa stau sa iti raspund ca mi-ai scris un roman de anvergura eu asta nu am sa fac, caci timpul este si la mine pretios ca la toti ceilalti.
tu ai o reala problema nu eu, reiese din ceea ce scrii si mai ales din cat scrii ca si intindere!

daca cunosteai domeniul aveai habar ca substantele produse in creier si de catre creier precum dopamina, serotonina nu se refac asa simplu si din discutii si psihoterapie, dau un exemplu de cum decurg lucrurile si anume serotonina serica este secretata in proporție de 90% de celulele intestinale, doar asa ca idee.
faptul ca unii luati de bune absolut toate prostioarele citite pe net, pentru ca acesta este nivelul vostru, este opinia voastra.
puteti merge la yoga, la samani, la vrajitoare la fel de bine, asta nu inseamna ca aveti dreptate sau ca stapaniti adevaruri medicale!

daca pe tine te ajuta psihologul foarte bine, dar nu te gandi ca ai debitat reale postulate aici!
este doar cazul tau particular
la fel si cazul "efectului placebo" pentru 1 din 10 persoane poate da rezultate, pentru ceilalti 9 ramane doar apa de ploaie o pastila tip placebo!
Faptul ca voi faceti propaganda catre psihologi nu faceti decat sa denigrati cateva sute de ani de medicina!
Nu am spus ca nu sunt cazuri in care psihologul nu este important cum am fi pregatirea unor pacienti inainte de operatii complicate, intarirea psihicului dupa interventii grele etc

Dar sa vii sa faci afirmatii ca psihologia vindeca depresia, anxietatea si cine stie in curand si schizofrenia, cand acestea sunt tulburari grave psihice, atunci nu stiti ce spuneti!

| Simpatic a răspuns (pentru DarknLight):

O sa iti respect decizia, caci m-ai acuzat ca promovez medicina in locul vracilor, in cazul de fata psihiatria, am sa fac si chestia asta si anume nu o sa mai scriu absolut niciun mesaj in ceea ce priveste cazurile de depresie si anxietate dezbatute pe TPU, in cadrul niciunei intrebari!
este decizia mea si am sa ma tin de cuvant!
pentru ca eu spre deosebire de alti useri cu vechime aici, precum doamna aceea care da ignore la toata lumea care nu-i impartaseste opiniile, eu spre deosebire de ea si de alti frustrati asemeni ei, chiar tin cont de opiniile userilor din aceasta comunitate frumoasa!

consider ca doar un om inteligent si capabil poate sa se adapteze si sa 'se dea si dupa ceilalti', in antiteza, un om incuiat in incult considera ca nu are nevoie de nimeni altcineva si nici nu trebuie sa existe persoane care sa-l contreze referitor la un anume subiect!
imi doresc sa ajungi la nivelul la care sa fii apreciat/a de o intrega comunitate si sa reusesti ca si mine sa dai raspunsuri fondate in cat mai multe arii si domenii.
o zi buna iti doresc!

| DarknLight a răspuns (pentru Simpatic):

Eu nu am zis asta. Să nu mai postezi, man.
Am zis eu asta?
Doamne, voi oamenii de pe TPU sunteți ciudați.
Jesus, eu am spus să te duci la vraci (psiholog) și să omiți psihiatria, dacă să zicem ai avea schizofrenie și se agravează boala?!
Însă ți-am spus ce mi-au zis 2 medici acreditați, mie personal. Îi citez, deci dacă un medic la dracu, care a studiat 6 ani medicina și rezidențiat sau ce o mai fi studiat ăla, m-a trimis tot la "vraci" și a zis că pastila e apă de ploaie, ba chiar că dă dependență, ce mai vrei?
Îi citez :
PRIMUL : "eu vă prescriu o rețetă, dar astea nu vă vor ajuta prea mult, deoarece de anxietate socială, se scapă doar prin psihoterapie, aia e baza, nu prin pastile."

AL DOILEA : la care merg și în prezent și căruia i-am și spus de acest forum și ce diagnostice îmi pun unii sau ce tratamente în recomandă și psihiatra face la mine "domnișoară, dacă vreți să vă trateze cei de pe forum, atunci de ce mai veniți să dați bani la mine? Acum nu pe bune, nu mai veniți să vă cheltuiți banii."
Am întrebat-o în nenumărate ori dacă pe lângă anxietate socială nu mai am și altceva, i-am pomenit de psihopatie, deoarece ultima criză, să fărâm jaluzelele la propriu și să vărs ciorba mamei și să urlu din toți rărunchii, hai dă-o dracului, nu e doar anxietate. Și ea mi-a zis ce mi-a zis mereu.
"Nu, domnișoară, aveți doar o mare anxietate socială și un mediu nociv, niște tipare greșite, de care ține-ți cu putere și nu vreți să vă schimbați. Și toate se rezolvă dacă evident va luați tratamentul (pentru că prima dată îl tot luam așa pe sărite sau când aveam eu chef), dar și dacă mergeți iar și iar la terapie și vă țineți de ea. Că i-am zis că și asta am facut-o tot pe sărite. Și a zis că dacă terapeuta asta nu mă ajută să o schimb. Ca să lucrez concret și nu așa nebuloase.
Ba chiar i-am spus motivul pentru care nu doresc să slăbesc, cel în care pot fi răpită de interlopi și proxeneți și deci îmi convine mai mult să stau grasă, plus că așa văd și cine mă place cu adevărat și cine ba. Și și-a dat ochii peste cap, da, când a auzit, însă nici măcar diagnostic de tulburare paranoidă nu mi-a pus.
Ba chiar și cu medicamentele a fost reticentă.
Deși i-am zis că eram cât pe ce să o omor pe mama și să-mi ard papagalii, pentru că am dărâmat ciorba fierbinte și era să cadă pe ei. Și nici după ce i-am povestit de asta nu a vrut să-mi dea anxiolitice. Mi le-a dat la insistențele mele, după ce i-am spus că niște amici și niște oameni de pe forum îmi recomandă asta, anxiolitice sau anxiar și tipa a zis că ea mi-l dă, dar că îmi va da dependență și ca să nu fac exces de el, doar când fac crize monstruoase și atacuri de panică pe care nu le mai pot controla.
A zis că ea vrea să mă ajute să-mi revin, dar natural și nu să mă facă mai bolnavă și dependentă de niște nenorocite de pastile.
Și mi-a prescris doar antidepresive/bupropionă zilnic și anxioliticul/anxiarul dar pe care să-l iau doar la nervi și crize.
Deci?
Dacă eu îți spun ce mi-a zis un medic acreditat, ce mai vrei?
Medicii acreditați recomandă psihoterapia.
Si noi la psihologie, la facultate am studiat DSM-ul, adică nu e ca si când vine tanti Mița, din dealul satului și dă în cărți sau în boabe de cafea și face nu știu ce ritual.
Și psihologii studiază medicina, neuroștiința chiar, știe și ce e a sufletului, dar și ce e a creierului și biologicului. Noi când eram faculta la psiho, studiam aproape că și medicina și trebuia să știm multe despre biologie și creier și cum influențează creierul organismul și invers.
So?!
Oare îți mai par psihologii, doar niște guru șmecheri care iau bani pe suferințele altora?!
Ba chiar există și terapia cognitiv-comportamentală, e la fel merge pe schimbarea tiparelor cognitive și pe lucruri practice, tangibile, nu pe o teorie Freudiană a inconștientului.
Așa că?
Ce mai vrei, dragă Simpatic?
Și nu ți scriu astea ca să mă cert cu tine sau ca să ți schimb ție gândirea.
Mie una tot psihologul meu mi-a spus că nu am niciun drept să-i schimb pe alții. Și asta era legat de cineva din neamul meu care mă cam agresa psihologic, și ea mi-a zis că dacă persoana aia vrea să fie agresivă și nebună, e problema lui, eu trebuie să-l las în pace să fie cum vrea.
Așa și cu tine. Dacă nu vrei să crezi în terapie și doar în pastile, e problema ta. Nu a mea. Eu însă am crezut și uite că după 5 ani, în care plăngeam pe stradă cu CV-ul în mână, că nu puteam efectiv să intru într-un loc să aplic pentru un job, anul ăsta am fost în TM și am întrebat pe cont propriu în Cărturești din TM dacă au nevoie de angajați. Nu am fost căutată, însă faptul că eu am făcut asta singură, fără ajutor, fără să o pun pe "mami" să sune sau să întrebe pentru mine, eu zic că a fost mare realizare.
Apoi am sunat la grădiniță, la grădinița la care am lucrat 2 săptămâni, când ajunsesem acolo deși mi-au zis să vin la 9, nu găsisem grădinița și în mod normal, pe vechiul meu tipar, aș fi renunțat, pentru că Uberul mă lăsase în capătul opus al străzii.
M-am plimbat pe calea Martirilor o oră, fără să vreau, am găsit un alt sediu al grădiniție, am intrat la ei, am interacționat cu oamenii, ca după să o sune pe șefă și să aflu că de îngrjitor copii, era nevoie la celălalt sediu, la o strada distanță, dar pe care la naiba dacă-l găsisem. M-am plimbat o oră, chiar pe lângă grădiniță și nu am găsit-o, am vrut să plec, plângeam de nervi pe stradă. Am vrut să sun, însă da acolo a aparut vechiul tipar de renunțare și rușine, că mi ziceam cum naiba să mai sun la 10 că nu am găsit grădinița, când eu de fapt trebuia să fiu la 9 acolo. Mai ales că mă gândeam că asta mi-ar pune și o bilă neagră la CV, că gen, ia uite tipa asta nu este în stare să găsească o amărâtă de adresă. happy
Apoi ceva din mine, nu a vrut să renunț, am ieșit la un bulevard principal, am chemat un Uber și am pus iar adresa grădiniței, nici domnul de la Uber nu o găsise, pur și simplu ne învârteam toți pe lsngă ea. Și apoi domnul a sunat el, și patroana i-a zis unde să vină.
După ce am văzut unde era grădinița, îmi venea și să râd și să plâng, deoarece pe lângă casa aia trecusem de n ori. Însă cum parea mai mult o vilă decât o grădiniță, nu mi-a dat prin cap never că aia ar fi grădinița.
Nevermind.
Iar am divagat, nu cred că te interesează pe tine dacă am găsit eu grădinița sau ba.
Ci ce vreau să transmit e că, dacă să zicem ca prin minune, acum 5 ani aș fi plecat într-un nou oraș așa random sau chiar și la mine în localitate de ar fi fost, eu nu aș fi făcut atâtea eforturi ca să găsesc locația aia. Aș fi zis, aia e, nu o găsesc, înseamnă că nu e locul meu acolo și mă întorc acasă cu coada între picioare și nici nu mai încerc, cel mai probabil nici la altele. Că la fel va fi.
Însă acolo, la grădinița aia, terapia și-a spus cuvântul. Eu m-am plimbat o oră pe lângă ea, resimțind totul ca un eșec, însă eu mă rugam in gând și ziceam "Doamne, aici e locul meu." "Eu nu mă las, vreau jobul ăsta." Și mi-a venit altă idee, dacă nu pot suna din rușine și nici oameni nu mai erau pe acolo ca să întreb, nici GPS-ul meu nu mă mai ajuta, am zis, ok, Uberul e cel mai sigur GPS happy și am luat un Uber care m-a lăsat fix la destinație. Și ceea ce eu nu am putut face, să sun, a sunat altcineva, însă doar pentru că nu am plecat și nu m-am lăsat.
Evident că dupa 2 săptămâni, de muncă draconică, vechile tipare și-au spus cuvântul și am fugit. Însă nici nu mi mai plăcea ca la început și colegele începuseră să profite de mine, dar evident cel mai grav era că nu mai făceam față fizic. Dar experiența cum am găsit atunci grădinița și nu m-am lăsat, o voi avea mereu în gând când vechile tipare îmi vor mai da târcoale. happy
Astea le-am realizat prin terapie și nu prin pastile.
De asta ce spui?
Și nu, chiar nu vreau să fii supărat, că te-aș contrazice sau ceva ci chiar să-ți aud părerea. Oricare ar fi.
Și contradictoriul are farmecul ei, evident dacă contradictoriul scoate niște chestii în evidență și arată o problemă din mai multe unghiuri și nu e de fapt doar o manipulare ieftină. happy
Deci, eu una nu doresc să-ți schimb percepția, nimic și nici modul de gândire. Au făcit asta toți cu mine, deci merg pe principiul, ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. happy
Însă pe mine una terapia m-a ajutat, asta încerc să spun și și omul ăsta, cine știe poate afla niște chestii mai deep despre el, prin terapie de unde provin tiparele alea greșite și cum le poate schimba. Evident nu fără lupta lui/ei. Dacă omul are impresia că se duce la psiholog, trăncăne o oră și apoi se duce acasă, se aruncă în pat și spune iar și iar "dar nu se poate, sunt praf."
Ei bine, ce să vezi, chiar nu se poate și atunci sincer, se aplică ce spui tu pe aici, bani aruncați pe fereastră. Dacă un om vine în terapie cu gânduri fixe și la care orice-ar fi nu vrea și pace să renunțe, aia e. Noi nu-l putem salva, nici el pe el nu se mai poate salva.
La fel cum am observat că fac mulți și dpmdv iar greșesc.
"Pfff, am fost la psiholog și m-a luat cu tipare și mama și tata, da pe cine mai interesează trecutul."
Ei bine ține cont că orice contrazici în terapie sau pui în defensivă, e un minus pentru tine, client, nu pentru mine psiholog. Deoarece psihologul îți spune teoria, teoria de cele mai multe ori șade în trecut și acolo se pune baza omului de azi. Evident că după ce indentifică trecutul și tiparele acumulate de tine, el se va axa pe prezentul tău și chiar viitorul tău. Însă dacă din start lumea combate ceea ce spune terapeutul, atunci nu mai are rost.
Eu una chiar am spus că după ce-mi deschid cabinet și voi face psihoterapie, chiar dacă voi avea puțini clienți și va trebui să-mi mai iau un job pe lângă, eu îi voi întreba pe clienții mei din prima, ce așteptări au de la ei și de la terapia in care vor să intre și dacă ei chiar sunt dispuși să se implice, dacă nu, nu le vreau nici banii, nici eu să-mi pierd timpul. Eu una chiar pun și suflet în ceea ce fac și sunt idealistă și sincer cred că i-aș bate pe clienții care ar veni la mine, dar simt că nu s-au schimbat în timp, după o muncă asiduuă cu ei.
Așa că mai bine, să nu sufăr zic și nici lor să le iau bani doar ca să mă dau mare că aș fi terapeut. laughing)

| Simpatic a răspuns:

Dar Hitler avea treaba cu evreii, Antonescu a avut treaba cu tiganii la noi in tara!

Nu sunt tiganii vinovati de problema ta sa stii!

Pe de alta parte te asigur ca unii romani sunt la fel de nenorociti precum unii tigani

sofismele de genul "toti tiganii sunt infractori" sunt false pentru ca sunt gresite, nu releva un adevar perfect valabil, daca din 1 milion de tigani sa zicem ca doar 2 insi nu sunt infractori, in final nu putem sa catalogam toti tiganii ca fiind infractori, intelegi cum functioneaza logica si filosofia?!

Unul dintre prietenii mei din gimnaziu este unul dintre cei mai rai si periculosi oameni pe care ii stiu, un nenorocit, un fost proxenet, fost dealer de droguri, talhar, puscarias, a facut aproape toate infractiunile posibile.
Ce sa vezi? este roman!

| mODIN a răspuns (pentru Simpatic):

Cred ca ai citit putin gresit intrebarea, prietene

| Simpatic a răspuns (pentru mODIN):

Prietene cred ca ai reintrat de ieri pe site, daca ai fi intrat cu ceva timp in urma ai fi stiut ca se fac updateuri pe site si sunt cam date peste cap toate categoriile, pe langa asta cred ca Loveblackcolour a sters ceea ce scriese, nu ma apuca sa tin prelegeri la altceva decat a intrebat. pe scurt a disparut mesajul lui, sa stii ca multe intrebari si raspunsuri sunt anapoda acum pe site datorita "modificarilor" pe care le fac tehnicienii

| Miruna333 a răspuns:

Minim 200 lei

| Celdrept explică (pentru Miruna333):

E clar! Mersi!

| Miruna333 a răspuns (pentru Celdrept):

Investesti in tine. Mereu exista bani de altceva, depinde de prioritati

| Konstantinos99 a răspuns:

150-250 lei in functie de problema, experineta psiholog si locatie
sau 0 lei la un parinte induhovnicit.

| Celdrept explică (pentru Konstantinos99):

Am fost la părinte sunt analfabeți, i-am zis de depresie și mi-a zis sa fiu mai bărbat laughing numai la bani se uita și aia,de abia așteaptă să ies pe ușă după ce i-am dat banii! Unii sunt dealeri de droguri unii fac afaceri, nici în preoți nu mai poți avea încredere, unii sunt pedofili sau cu volanul pe dreapta! Rar dai de oameni cu har, sunt unii dar îi găsești rar, care sunt cu adevărat buni și nu sunt pe interes!

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Celdrept):

Pai da! gaseste l, ai psiholog pe viata, eu nu dau bani la spovedit si asta ca ma duc in zonele foarte izolate din tara.Si sincer mai bine dau pentru un acomeris subred sau pentru pictura sau cum a fost cand am aflat ca avea multi copii adica sa aiba un scop daca tot dau.Mai cauta si prin oras poate cine stie, vei gasi. Poate o recomandare, e vorba de sufletul tau, eu unul cand am cautat nu m-am dat batut si mam rugat sa il gasesc ca e vorba si de o intelegere reciproca si merita sa strabati si 300 de km daca gasesti omul bun ala de raspunde la orice ora doar sa te ajute.Cauta si cerceteaza pana afli! Mergi la duminici in locuri rendom, pe la munte ca acum e si sezonul de schi daca esti pasionat. Eu unul intra-devar nu sunt multumit de ce e in oras, vorba ta! Doamne ajuta sa iti gasesti!

| randomuser009 a răspuns:

Depinde de cabinet, la feicare e alt pret.

| emanuelsamsaru a răspuns:

Depinde in functie de cat de grav esti

Întrebări similare