| Revolt666 a întrebat:

Credeti in Dumnezeu? Sa va vad

Răspuns Câştigător
| Minks a răspuns:

In forma in care imi e prezentat de biserica, nu!
Dar cred ca exista o forta datorita careia existam. Sper ca nu o sa fiu considerat vreun satanist sau stiu eu. Doar ca asta e opinia mea, asta cred, nu imi voi schimba conceptia decat atunci cand imi va fi dovedit faptul ca exista, dar din moment ce preotii sunt plini de aur, merg in Audiuri si ne ameninta ca o sa pieim in iad daca nu credem in Dumnezeu, imi starneste o greata profunda pentru tot ce inseamna biserica.

24 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Da, cred in Dumnezeu.

| Minks a răspuns:

@Mary Marry Si zi-mi si mie, de ce sa credem? Eu nu resping religia, nu ii resping nici pe cei ce cred. Doar ca am o gandire mai rationala si imi place sa am dovezi pentru lucruri atat de importante. Nu-mi spune ca Dumnezeu exista cand copiii aia de la maternitatea Giulesti au murit. Copiii aia ce pacat facusera? Asa le-a fost "scris" o sa imi zici. Asta faceti voi, astia credinciosi cand se intampla ceva absurd si inexplicabil spuneti ca asa a vrut domnul sau pur si simplu asa le-a fost scris. Dar atunci cand o calugarita a lovit un om cu masina si l-a omorat? Atunci ea cu ce era vinovata, doar s-a rugat toata viata. Asa a fost scris, nu? Sa se roage toata viata si apoi sa omoare pe cineva si sa infunde un pic puscarie (nu ca la manastire ar fi altceva, ma refer la reguli.)

| Minks a răspuns:

@ Mary Marry : De ce cred ca fiintele raman fara viata? Fiindca asa e ciclul vietii, la un moment dat imbatranesti si mori. Si o floare, si un caine, si o pisica mor, nu numai oamenii.
In alta ordine de idei, chiar nu am cum sa discut cu tine deoarece "asa ai invatat ca este bine". Si eu la fel, mi s-a spus de mai multe ori ca asa e bine, dar nu pot sa cred in ceva care sta acolo sus in cer, ne contorizeaza fiecare "pacat", dar cand avem nevoie de un pic ajutor "divin" e cam ocupat. Dar cand e vorba sa ne trimita in iad isi aminteste fiecare pacat al nostru (bine, nu avem de unde stii ce si cum, doar nu s-a intors nimeni din rai/iad sa spuna cum e)

| Catalion a răspuns:

Nu e nevoie sa-ti spun tie ca eu cred, ca sa cred.

| Gizăz a răspuns:

Într-un fel dar nu în Dumnezeul vreunei religii. Sunt agnostic.

| UNfriendLY a răspuns:

Da

| Petronela a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| pwp a răspuns:

Normal!

| AlexSadik a răspuns:

Mama lui GEORGESUR de mai sus este o fetita penala care s a dus la biserica de prea multe ori si a ramas gravida DECI acum normal ca nu credem in dumnezeu pentru ca este ce a mai mare prostie de pe planeta Mos Craciun barem face ceva frumos DA CADOURI da asta ce face? "crede si nu cerceta" adica= "fi prost si nu ti pune intrebari de ce" deci in scurt NU pentru ca nu exista

| georgesur a răspuns:

"noreligion" si-a gasit fratele geaman?
Se pare insa ca "noreligion"= "Revolt666" ...lasitatea l-a facut insa sa se ascunda sub alt ID si sa migreze pe "Informatii Utilitare"
PS- numarul ales de tine (sa-l pui in/pe coada)pare a nu-ti alina boala psihica.winking

| deleuandrei a răspuns:

Nu

| Dragosgan a răspuns:

Eu nu mai vreau sa ma bag, pentru ca nu ma mai intereseaza de asa ceva.Nu ma mai intereseaza ca un popa din orasul meu a omorat o biata fetita ce mergea la scoala, altu in constanta parca a batut pe unu, si cica, la batut ca omul era nebun, nu ma intereseaza cum popa din satul meu pune,, taxa de biserica,, ca sa pupi o icoana, ca cica e facatoare de minuni, si trebuie sa dai bani, si cum toate babele dau bani acolo, si popa isi mai face o vila, isi mai ia o super masina,... dar asta e voia Domnului...deci sa nu critic si sa ma duc la toti astia si sa strig:HAI MAI FACETI RAU

| Диана a răspuns:

Nu

| Mary Marry a răspuns:

Da cum sa nu cred! Ce intrebare e asta? Nu m-as mai numii om si nimi crestin daca nu as crede.
Si va rog terminativa cu intrebarile astea legate de Dumnezeu si daca credem sau nu.Pe bune sunt ridicole.Adica cum sa nu crezi?
Fara Dumnezeu noi nu am fi trait si nimic din ce exista azi nu ar fi existat.

| Mary Marry a răspuns:

Deci Dumnezeule, cati atei dintr-o data pe TPU.
Ce dovada aveti voi ca nu exista? De ce nu credeti? Eu cred ca voi nu credeti deuarece v-ati rugat la El pentru un anumit lucru si nu s-a indeplinit.Si ce? In primul rand daca nu crezi cu adevarat in El chiar ca atunci nu o sa ti se mai indeplineasca nimic si o sa iti mearga din ce in ce mai rau. Oare de ce oamenii care nu cred si care nu merg la biserica o duc mai rau decat cei credinciosi Lui?
Adica acum sa nu imi spuneti ca de exempu seara nu ziceti Tatal Nostru sau nu mergeti la biserica, ca nu cred. happy

Adica chiar vreau sa stiu, de ce nu credeti? Si de cand nu mai credeti, ce v-a determinat sa spuneti asta? Si sa nu mai credeti?
Multumesc

| Mary Marry a răspuns:

Cred deuarece asa am invatat ca este bine.Asta vine si din educatia pe care o primesti acasa.Si da asta a fost. Daca asa a vrut Domnul noi nu trebuie sa intrebam de ce.Nu imi spune mie de chesti de genul ista. Mie greu sa zic, dar... ei eu am un frate care a pierit intr-un accident de masina inainte ca eu sa ma nasc cu 13 sau cativa ani inainte sa ma nasc eu.Si atunci avea doar 7 ani. Dar daca asa a vrut Dumnezeu noi ce sa facem? Tu de exemplu ce crezi ca se intampla cu noi, cu fiintele dupa ce ramanem fara viata? Eu sunt sigura ca ajungem la Dumnezeu in Rai, iar pentru asta trebuie sa Ii fim credinciosi Lui.

| Adredemesconf a răspuns:

Da

| noreligion a răspuns:

Daca te referi la King-Kong nu, pentru ca nu exista.Chiar si Iisus a spus ca noi suntem niste Dumnezei.Gandeste-te numai la faptul ca o femeie da nastere unei fiinte vii, ce poate fi mai inaltator?
Corinteni 6:19
,, 19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri? ''
Eu cred in mama si in tata pentru ca ei m-au adus pe lume si nu ma gandesc ca m-a creat o maimuta paroasa, din lut dupa chipul si asemanarea sa.Asta tinand cont ca noi ne asemanam improportie de 98% cu maimutele.

| Revolt666 explică:

Cica cum sa nu crezi daca tu crezi asta nu inseamna ca toti cred
@KGS foarte mare dreptate

| Revolt666 explică:

@Mary Mary pe ce lume traiesti? cica asa ai fost invatata... pai da ti s-a spus sa crezi in dzeu si tu crezi da fara sa iti pui vreo intrebare... si mos craciun e mai veridic decat dzeu, daca dzeu e atotputernic si *** si e bun atunci de ce mor oameni? nu ar trebui sa ne salveze pe toti ca sa castige in fata diavolului? app cati ani ai?

| Anapoda a răspuns:

'Dacă cred că există Dumnezeu şi El nu există, n-am pierdut nimic. Dar dacă nu cred că există şi El există cu adevărat, atunci am pierdut foarte mult.''

| gabriel97 a răspuns:

Da

| JesusIsOurSavior a răspuns:

Da! Dumnezeu nu crezi ca A facut destule minuni pe acest pamant? Cine putea sa Isi faca Propiul Fiu sa Invie, dupa ce a fost torturat? El mereu traieste; El este omniprezent; He's The Lord! Slava lui Dumnezeu, si lui Iisus, Salvatoul nostru! Amin!

Întrebări similare