| orbuniku a întrebat:

Cum credeti exista extraterestri?

11 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Cred ca exista ceva ceva.

| Alle15 a răspuns:

Extraterestrii pot exista, numai cei de la NASA stiu adevarul, sau poate inca nu s-a aflat. Undeva in alta lume exista, deoarece sunt fiinte caa si noi dar putin mai ciudate si nu trebuie sa ne fie frica niciodata chiar daca ar venii vreodata pe Pamant de ei.Sunt destepte si gandesc logic ca si noi, sunt de statura ca noi, si cel mai important au maini, picioare, urechi, nas, ochi, si tot ce avem si noi, deci nu exista mari deosebiri intre om si extraterestru! Eu cred ca ei sunt la fel de buni la INIMA ca si noi, si trebuie sa ne intelegem cu ei(daca ar venii la noi) deoarece sunt tot persoane care le-a lasat DOMNU pe Pamant si nu trebuie ignorate.Nu trebuie sa ne fie frica de ei, nu ne vor face rau, eu asa cred!

Bafta!

| Satisfaction a răspuns:

Ai fost pe Marte sa-i vezi? Nu cred ca ai fost asa ca nu ai de unde sa stii ca exista sau nu. Daca exista lasati-i in pace si daca nu exista nu-i mai cautati.

| ღHubbaBubbaღ a răspuns:

Salut!
Nu prea stiu dar nu sa demonstrat stintific ca exista, ai vazut vreo unul? eu nu asa ca nu cred si nu voi crede pana nu vor veni in fata mea sa i vad eu. :d :d :d
Fundita?

| MomaieLoveGogaie a răspuns:

Buna!
Sunt prea multe dovezi ca sa mai putem contesta exsistenta lor. Dar, spre fericirea pamantenilor, au ganduri pasnice caci altfel, la coeficientul lor de inteligenta ar fi putut pregati oricand o invazie si ar fi putut sa extermine de tot rasa umana. Din cate am inteles, ei vor sa ne ajute dar noi in loc sa cooperam, rapim exemplare din rasa lor si le ucidem doar ca sa ne astamparam setea de stiinta stupida.Trist...

| SatanaInIzmene a răspuns:

Lasa-ma sa-mi beau cafeaua si apoi te urc in nava mea cu directia : Marte!

Hopaaa, m-am dat de gol sad

| Maddu a răspuns:

da eu cred ca exista

| Sapphire a răspuns:

Cum a mai spus cineva, doar ceii de a NASA stiu de existenta lor. Doar ei au dovada ca exista aceste creaturi. Ce oameni batuti in cap credeti ca ar spune lumii intregi ca extraterestrii sunt deja printre noi, se plimba cu noi pe strada deghizati/ca ne-au trimis mesaje de pe planeta lor? Evident ca nimeni, oameni buni. S-ar crea un haos total, panica, si toti nebunii s-ar trezi tipand in stanga si-n dreapta ca ei sunt de fapt extraterestrii sau mai stiu eu ce creaturi de genul asta. Orice e posibil. Eu personal cred in existenta lor si nu numai. Cine nu crede, e limitat in gandire!

| DjMariusFresh a răspuns:

Nu stiu!? nu stiu din astea`?!

| blaa a răspuns:

Da, si o sa vina si o sa ne omoare pe toti!:O:O:O

rolling on the flooromg. ce intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.egzista.de ce?

Întrebări similare