| bela_1451 a întrebat:

Cum sa sterg o intrebare de pe TPU?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poti sa trimiti o cerere la CONTACT, in partea de sus a paginii, sau sa raportezi/blochezi singura intrebarile sau raspunsurile. In mod normal, este nevoie de minim 2 raportari. Deci...mai rogi si pe un prieten, ca sa te ajute. Dupa ce postarile respective vor fi blocate, ele nu vor mai fi vizibile. Insa doar administratorul site-ului (Stela) le poate sterge de tot. Numai bine!

P.S. apropo, raportarile abuzive/nejustificate se penalizeaza. Trebuie sa ai foarte mare grija ce raportezi, pentru ca daca depasesti limita maxima de raportari abuzive (10 raportari, daca nu ma insel), poti sa fii suspendat/a. De fiecare data gandeste-te de zece ori, daca o postare merita sa fie raportata sau nu. Succes!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Este un lucru care se poate realiza foarte greu. Si eu am avut o situatie de acest gen, am trimis trei mesaje fara nici un rezultat. Consider ca administratorul TPU ar trebui sa vina cu anumite precizari pentru asemenea situatii.

| DoRu a răspuns:

Nu poti! Nici eu nu pot sterge! Nimeni nu poate!sad

| Tourniquet a răspuns:

O raportezi cu irelevant si daca nu reusesti du-te la CONTACT si zile adminilor, daca nu reusesti iar, trimitei un mesaj privat Stelei (StelaTPUro)

| Frau a răspuns:

Pai cel mai simplu : o raportezibig grinsau trimiti un mesaj la contactbig grin

| aliyna a răspuns:

Buna, nu poti sterge singura intrebarea, doar admin.site-ului pot face asta.Trimite un mesaj la Contact si cere-i admin.Stela sa-ti stearga intrebare, nu uita sa-i trimiti si link cu intrebare pe care doresti sa-ti fie stearsa

Întrebări similare