Pai vad ca esti in regula cu astea si nu ar trebui sa iti faca probleme. Nu stiu ce sa zic, daca tu ai spus ca ai pagat windowsul, dar inca ceva sa nu instalezi diferite windowsuri de pe net nici o data, mai bine iti cumperi un cd orginal si nu ai probleme.
Cred ca ai luat vreun virus sau ai instalat ceva ce nu trebuia vezi ce ai instalat daca nu ai nimic suspect reinstaleaza windowsul este singura cale Funda?
Pai am instalat si windows 7 si xp si tot asa dar laptopul este nou am bagat si antivirus dar mai rau se bloca in special la windows 7 ALTA SOLUTIE PLEASE! si promit ca dau funda.
APROPO! am instalat toate windows-urile posibile din nou si tot mi se blocheaza! HELP! Raspunsul care ma v-a ajuta il voi premia cu funda!
Pai o fi de la laptop. Cati RAMI ai si de cat ai Placa Video? ca posibil sa fie nou si sa nu-i fi dat importanta la astea.
Am 4 gb ram si placa video ati mobility radeon de 512 mb! Ai vreo idee?
OK Mersi ca ai incercat sa ma ajuti.
Pai vad ca esti in regula cu astea si nu ar trebui sa iti faca probleme. Nu stiu ce sa zic, daca tu ai spus ca ai pagat windowsul, dar inca ceva sa nu instalezi diferite windowsuri de pe net nici o data, mai bine iti cumperi un cd orginal si nu ai probleme.