| User26 a întrebat:

Eu nu inţeleg un lucru:dacă tot murim, pentru ce ne+am mai născut?

20 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Te nasti ca sa te bucuri de viata asta scurta!
. decat sa nu te nasti deloc,mai bine te nasti, te bucuri de viata, si apoi mori!
asta e ciclul vietii!

| mgtow a răspuns:

Ca sa experimentam viata si sa ne bucuram de ceea ce putem face in ea. Si pe langa asta sa facem copii ca sa fim mandrii de ei care la vremea lor vor avea si ei copii si tot asa.

| DakotaRoyse a răspuns:

Ciclul vieţii, prietene. Unul moare ca să poată trăi altul. Ne naştem ca să avem un impact asupra a ceea ce ne înconjoară, asupra celor ce ne sunt aproape, ne naştem să facem o diferenţă în viaţa altora, poate chiar în viaţa populaţiei de pe glob (vezi inventatori). Ne naştem pentru că şi noi la rândul nostru trebuie să naştem pe alţii. Dacă cineva din trecut ar fi zis "Gata! De azi înainte, nu mai naşteţi copii, că oricum n-are rost!", atunci crezi că ai mai fi fost aici să pui întrebarea asta?

| ZEU93 a răspuns:

Pai ca sa stii daca mergi in rai sau iad cred big grin

| NoCharachter a răspuns:

Ca sa traim.

| Narcis2007 a răspuns:

Excluzand motivele religioase...pentru perpetuarea speciei

| Xlove64 a răspuns:

Poi hai sa-ti zic cam cum stau lucrurile :]
Noi ne nastem pentru a traii
Adica de aia ne-a facut Dumnezeu...pentru a ne naste, a traii si a muri

| User26 explică:

Aithne,eu nu inteleg pentru ce traim?

| User26 explică:

Odata si-o data tot o sa se termine cu "lumea asta " nu? deci.eu nu inteleg pentru ce traim?

| User26 explică:

Mai vreau pareri...crying(prea putine

| 4b a răspuns:

Pana sa mori, iti sta la dispozitie o viata...profiti la maxim de fiecare clipa si pe urma ajungi inapoi in pamant; din tarana suntem facuti si in tarana ne vom intoarcesad

| TSO7 a răspuns:

Citeste Biblia si ai sa afli raspus la ff multe intrebari. De asemenea ai putea vorbi cu cineva sa iti explice.

| RelaţiiCuClienţii a răspuns:

Ca să murimhappy

| lowfive a răspuns:

Ca sa ne petrecem intreaga viata incercand sa aflam de ce ne-am nascut, in mare parte. Si probabil ca exista un plan pentru noi, dar nu il vom afla niciodata cat timp inca suntem in viata.

| Progeniturã a răspuns:

Pentru a pune intrebari de genul asta.

| AnonimuXYZ a răspuns:

Pai...ca sa ne distram, sa facem mii de lucruri, sa ne simtim bine, sa invatam, sa ne jucam, sa socializam etc. daca nimeni nu s-ar fi nascut, nu ar mai fi existat probabil decat animale si plante pe pamant, care si ele se nasc si mor, deci in concluzie n-ar mai fi nimic. Imagineaza-ti tot pamantul pustiu, fara nimic pe el. Daca esti mai credincios din fire, poti sa iei timpul petrecut pe pamant si ca pe un "test" al lui Dumnezeu, pentru a vedea cine merge in rai si cine nu, iar apoi sa continui sa traiesti acolo sus( sau jos). Poti sa te gandesti si la faptul ca daca am fi trait vesnic, cel mai probabil ne-am fi chinuit cu bolile si durerile batranetii. Pana la urma tu alegi ceea ce crezi, eu ti-am dat doar cateva optiuni big grin.

Si totusi eu recomand sa nu te mai gandesti la asta si sa-ti traiesti viata, ca daca tot murim, macar sa ne simtem bine rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer nu sunt o persoana religioasa.
Nu am crezut nici un moment in Dumenezeu si istoria ne arata ca nu trebuie sa avem credinta.
Noi ne-am nascut ca niste sclavi.
Ne-am nascut doar sa muncim sa aducem ceva pentru planeta asta.
Viata e cel mai rau lucru pentru ca e plina de sentimente si pana la urma toate aduc durere.
Dragostea de exemplu.Cu toate ca e frumoasa ne aduce durere.
Eu astept sa mor pentru ca moartea e cel mai bun lucru pe care il avem.

| andreeutzaa a răspuns:

Pentru a lasa un semn al existentei noastre pe planeta, pozitiv pentru cei care se vor naste.

| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Ca și pe Universul acesta să existe creaturi,iar dacă aceste creaturi ar fi nemuritoare,la un moment dat s-ar plictisi de viață.Cum se spune mereu:Nimic în exces nu este bun, nici măcar viața.
Am o întrebare și eu pentru tine, tu preferai să nu fi existat?

| TeBeX a răspuns:

Pai ne-am nascut ca sa putem muri laughing

Întrebări similare