Da..Si ie mi s-a intamplat.In primul rand asigura-te ca ai un antivirus bun (cum ar fi Norton ori Bitdefender)si apoi fa o scanare.Ori poate ai memoria RAM prea incarcata si de-asta iti merge prost.
La fel patesc si eu, notebookul meu are 3 luni de viata
si inca de la inceput face asa. Daca deschis mozzila e prapad, se blocheaza tot. Eu mi-am trecut o parte din partitia C pe card si cardul e in permanenta bagat in comp, parca merge ceva mai bine de atunci. Eu oricum o sa il trimit inapoi celor de la eMAG dupa sesiune, e aiurea sa imi mearga calculatorul nou la fel de ``bine `` cum merge cel pe care il am de acum 12 ani!
Mai trimiti un dracusor inapoi dupa 3 luni, 30 de zile e perioada de returnare. Incearca sa scapi de el repede cat e nou si are garantie, altfel ramai cu el vesnic.
Pai e in perioada de garantie, il trimit inapoi sa il repare, nu sa ma scap de el!
Daca e defect da, credeam ca e doar slab, de-aia ziceam sa scapi de el cat inca are valoare. Succes in sesiune
Pai nu stiu ce are, e defect din moment ce o singura pagina firefox imi ocupa 700 k (sper ca m-am exprimat corect
). am colege care au exact acelasi model de notebook ca mine si nu au probleme...
Sincer nu stiu ce vrei sa zici cu ocupa 700k(din ce?). Sa nu ai multe add-onuri, extensii, toolbaruri si mai stiu eu ce.
Incearca chrome, toti angajatii google il folosesc.
Din memoria ram(e corect asa?
)
E mai mult ca perfect. Vezi add=ons si toolbars