Spune o rugaciune si incearca sa te linistesti. Nu e nimic ca in filme sau cum vezi pe la emisiunile de la discovery cu fantome. Chiar nu ai de ce sa te temi.
Degeaba iti spunem noi ca nu exista, daca ai ceva la cap iti vei gasi alt pretext pentru anxietate.
Refuz sa cred ca te afli in secolul 21 si crezi in asemenea copilarii.
Dar totusi ma intrebi daca exista... sunt ateu, amice, si sunt 100% pozitiv ca nu exista Rai, Iad, Dumnezeu, Ingeri, Satana, Demoni; deci cred ca stii deja ce raspuns iti dau daca ma intrebi de supra-natural.
Conceptul fantomelor in 2017 e penibil. Complet penibil.
Si eu simt ca e cineva cu mine, dar cred ca e din vina ca ieri m-am uitat la 3 filne horror
Fantomele sunt doar un mit, inventat de străbuni pentru a speria copii. Și mie îmi era frică atunci când eram micuța, dar o sa vezi că ele nu exista. Cred că te acomodezi mai greu cu mutarea și percepi diferit lucrurile, dar nu-ți fă griji, nu exista fantome.
Hey. Ai avut vreodata vreo "intalnire" cu vreuna? Exista oameni care simt anumite energii si din cauza asta eu cred ca e posibil sa si fie adevarate. Nu toti suntem capabili insa sa le simtim in jurul nostru. Cred ca trebuie sa fii putin mai evoluat spiritual. Eu ma intreb daca chiar sunt urate sau arata la fel cum aratau pe cand erau vii
Le simti prezenta? Asta e instinctul supravietuitorului pe care specia noastra l-a dobandit prin evolutie. Daca te afli intr-o camera de unul singur, si nu e nici un sonor in jurul tau, simturile tale sunt accelerate sa fie mai precaute la orice miscare. De aceea simti tu ca orice curent e "fantoma".
Stramosii nostri au evoluat abilitatea asta ca sa fim aparati de predatori, si uite cum, in secolul 21, il folosim noi: sa detectam "fantome" ca apoi sa postam pe tumblr "experienta noastra". Ma jur ca devenim mai prosti pe zi ce trece.
Nu exista Dece ar exista? Pdin ce fapt? Sa dovedit ca exista la vreun post TV? Fi calm nu exista. Poate ca a avut loc decesul deoarece familia s-a mutat acolo si un om din ea era foarte batran. sau bolnav
O zi buna
Eu as zice sa "inspectezi"casa
Adica mda... daca se intampla ceva ciudat in ea e cam treaba ta ce crezi, eu una zic ca nu exista fantome, chiar daca acum cateva luni credeam in ele.
Eu am crezut ca am spirite in casa ca am vazut pe cineva ce se uita in oglinda dar era doar mama mea.
Deci nu te speria, nu exista fantome!
Buna! Eu nu cred in fantome și dacă cu adevărat exista sunt doar niște spirite care nu te pot atinge.