De ce tocmai atunci? Inainte mi se aproba in jur de 24 de ore, sau chiar mai putin.
Habar nu am,, din cate am observat adminii aproba destul de tarziu pentru ca in weekend nu stau pe site, iar luni sau marti isi fac aparitia.
Pai joia nu este parte din weekend, abia de sambata incepe weekendul, deci daca mi-as fi schimbat abia azi poza, atunci da, as putea sa spun ca o sa apara abia luni, dar am schimbat-o aproape acum doua zile.
Daca era mai complex, nu trebuia sa apara mai repede? Macar sa se aprobe automat.
Dar de joi seara mi-am schimbat-o, atunci inca nu era weekend
Wow! Nu pot sa cred ca am trait sa o vad si pe asta. Mi-ai facut ziua mai buna.
Cand mi-am pus o poza acum o luna a durat 4 zile sa mi-o aprobe...
Sper sa nu dureze si la mine atat, ca altfel ma plictisesc si o schimb iar. Nici nu apuca sa fie aprobata si sa fie deja schimbata?
Nu asa de rau dar nu credeam ca o sa imi dai dreptate vreodata in legatura cu ceva
Dar e prea mult pana luni, o sa fie deja 4 zile pana atunci.
Dar oare de ce nu se face ceva sa se aprobe automat? De ce trebuie sa fie aprobata de cineva si nu se poate aproba automat?
Pai si utilizatorii juniori care pun o intrebare sa zicem sambata dimineata si au nevoie urgent de ajutor, trebuie sa astepte pana luni sa le se aprobe intrebarea?
Mie imi place sa o schimb atunci cand ma plictisesc de vechea. Nu pot sa spun ca m-am plictisit de vechea, dar nu stiu ce mi-a venit si am vrut sa o schimb.
Probabil se adună destul de multe imagini de profil, întrebări de la utilizatorii juniori pe care trebuie să le aprobe și multe altele, deci fac și ei cât pot, așa mai în ritmul fiecăruia, îs și ei oameni la urma urmei... ^.^
Niciodata nu am sa ma plictisesc de Taylor Momsen
She's ma queen!
TimberWolf întreabă:
caalcen întreabă: