anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In general, cum procedati cu prostii?

51 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Incerc sa-i lamuresc, cu vorba buna, sa le explic pe intelesul lor. Daca nu izbutesc si vad ca nu se lasa lamuriti, ii las eu in plata Domnului, vorba aceea: "De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!"
O seara buna!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Omul deștept cedează primul!
Pa, pa.

mira
| mira a răspuns:

Nu exista prosti:exista doar oameni care nu stapanesc un domeniu sau altul.Fiecare putem deveni prosti daca intram intr-un mediu nou. Un copil de la oras moare de foame daca ii dai in administrare doua hectatre de pamant.In schimb, un copil de taran de vreo 14 ani poate la nevoie sa ia in administrare terenul si sa-l cultive pentru intretinerea familiei. El stie secretul plantelor, al animalelor.

| Bacemi a răspuns:

Depinde de situatie. Daca prostia e corelata si cu violenta ii las in legea lor. Daca sunt pasnici incerc sa ii fac sa realizeze cat de mult gresesc. Daca nu imi vor ajutorul merg mai departe.

| gabriela a răspuns:

Ii ignor total!

| gabriela a răspuns:

Cand am scris, inca nu era nici o postare. jur!

| cornculapte a răspuns:

Ii ignor sau le dau peste nas.

| shadovv a răspuns:

Le raspund la intrebare!

| cornel a răspuns:

De obicei le raspund cu aceeasi monedahappy

| User a răspuns:

Ii ignor. Cred ca e cea mai buna solutie.

| marrr a răspuns:

Ignoranta face minunihappy

| SweetCandy a răspuns:

Ii ignorbig grin

| spy2o a răspuns:

''fleet''

| Yuji a răspuns:

îi prostesc.

| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pur si simplu ii ignor

| asdD a răspuns:

Bal bla.
daca e un prost mare il bat ca nare curaj sa ma zica cai un prost mare
sau nul bag inseama

| TheHGlife a răspuns:

Nu ai cum sa nu ii bagi in seama ei sunt peste tot poate si printre cei ce comenteaza. Eu personal nu ii bag in seama, dara daca tot continua poate iii scap un picior dupa cap... "prostu nu e prost destul pana nu e si fudul"

| danaalexa a răspuns:

I ignor, nu ma simt atat de proasta sa i bag in seama

| HQMada a răspuns:

Pai ii lasi sa vorbeasca singur nul bagi in seama daca il bagi in seama inseamna ca esti si tu un stii cum se zice ( desteptu cedeaza primul iar prostu da din gura toata ziua)

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| OanaG a răspuns:

II ignor, nu`mi pun mintea cu prostii!

| pauladrian a răspuns:

De obicei nu imi pun mintea cu prostii, dar cateodata ii ironizez.

| medex3 a răspuns:

Le rad in fata si le zic"Alta fraza nu mai ai?"

| virshabhasthira a răspuns:

Ii ignor sa nu fiu confundata cu ei.Cu ei nici draq nu se pune.laughing

| gabitza144 a răspuns:

Pai ii lasi sa vorbeasca singuri nu le dai importanta ii tratezi cu indiferenta pentru ca asta doare cel mai mult, de ce sa bagi prosti in seama daca sunt prosti nu, sunt niste persoane invidioase si cel mai bine ar fi sa stai de o parte de ei si sa le arati cat mai multa indiferenta de la tine ca vorba aia prostu tot prost ramane

| toteusunt a răspuns:

Ii ignor happy

| manu_7954 a răspuns:

Depinde, uneori nu poti sa-i ignori asa cum spun unii aici. de exemplu daca un "prost" e seful sau profesorul tau nu prea poti sa-i intorci spatele... cel mai bine e sa nu ai de-a face cu prostii. Exista si proverbu acela cu "cine se aseamana se aduna"... categoric ca toti ne lovim uneori de oameni care sunt mai putin destepti dar nu cred ca ar trebui sa ne simtim superior fata de ei pentru ca si noi suntem inferiori in fata altor oameni chiar daca noi nu consideram asta. Parerea mea e ca nu e bine sa ignor oameni care mi se par mie a fi prostii chiar daca uneori tind sa fac si eu asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu-i bag in seama asa e si proverbul ( daca te pui cu prostul tu esti mai prost decat el )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

surprise
Hai, repede, care dupa cine a copiat?