anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In general, cum procedati cu prostii?

51 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta."

| danaalexa a răspuns:

I ignor, nu ma simt atat de proasta sa i bag in seama

| marrr a răspuns:

Ignoranta face minunihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marrr, asa e, ignoranta face minuni. E o minune benefica pentru porcii de sus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu pot decit sa-mi contabilizez prostia mea. A altora nu-i treaba mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu mai procedez, orice procedura e inutila, indiferent despre care dintre ei discutam, pentru ca, spre disperarea noastra, acestia au ajuns chiar si in functii de conducere. Cand spun functii de conducere, nu ma refer la vreun director de institutie, ci la inalti functionari ai statului. Iar pentru asta, ma simt intrucatva vinovata.
Cineva mi-a spus candva, vorbind despre fiica unui deputat: Crezi ca daca ii dai tu 3 in teza, asta o sa il impiedice pe tatal ei s-o faca doctor in medicina, daca vrea?
Nu mai stiu cum sa procedez cu prostii... dar sigur ii prefer pe oamenii cu bun-simt!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prostia se ignora

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact problema asta o am eu acum!
Si ma tot intreb: De ce dracu' nu ma invat eu minte si imi bat capul cu toti prostii?
Chiar la asta lucrez cu mine si incerc sa gasesc niste raspunsuri sa nu ii mai las sa ma afecteze, in sensul ca pur si simplu ma irita prezenta lor in compania mea, iar eu sunt un pic cam impulsiva de felul meu si cand le tai macaroana stii cum e "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul", ei au impresia ca de fapt purtam o conversatie si in loc sa inteleaga ca acolo este o limita ei continua, si continua.
Se pare ca pana la urma va trebui sa invatam sa traim noi in lumea lor, pentru ca ei nu vor invata niciodata sa traiasca in lumea noastra.
Nu sunt aroganta si nu zic despre mine ca sunt sclipitor de desteapta, dar pentru unele faze pe bune ca nu trebuie sa fii doctor docent ca sa intelegi cand cineva iti spune: lasa-ma dracu' in pace si nu te mai baga pe sub pielea mea ca pe cuvant ca nu te suport!

| gabitza144 a răspuns:

Pai ii lasi sa vorbeasca singuri nu le dai importanta ii tratezi cu indiferenta pentru ca asta doare cel mai mult, de ce sa bagi prosti in seama daca sunt prosti nu, sunt niste persoane invidioase si cel mai bine ar fi sa stai de o parte de ei si sa le arati cat mai multa indiferenta de la tine ca vorba aia prostu tot prost ramane

| TheHGlife a răspuns:

Nu ai cum sa nu ii bagi in seama ei sunt peste tot poate si printre cei ce comenteaza. Eu personal nu ii bag in seama, dara daca tot continua poate iii scap un picior dupa cap... "prostu nu e prost destul pana nu e si fudul"

| cornel a răspuns:

De obicei le raspund cu aceeasi monedahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Noi ii ignoram si ei se inmultesc si devin si mai impertinenti! Asta e concluzia!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mesaj editat, ca mi l-au trimis de doua ori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, Dmonik, cand am pus intrebarea ma asteptam la tipul asta de raspunsuri. Nu mai merge cu ignorarea lor, ca asa isi fac loc peste tot, dand din coate si pe urma tot noi ne plangem si ne intrebam cine e de vina pentru nivelul de mitocanie din societate. Suntem la fel de vinovati ca ei, poate chiar mai vinovati. Prin simplul fapt ca a ignora = a da nas. Si asa ei se inmultesc si noi continuam sa-i ignoram si ajung prosti cu functii care ne dau noua ordine si ne spun cum ar fi mai bine sa traim si ne tin in salarii mizere si se uita la noi de sus, scuipand seminte pe jos. Ca noi am fost toleranti cu prostii. Da, e o linie fina intre toleranta si iresponsabilitate! Aici se trage... Uneori nu suntem toleranti, suntem, pur si simplu, iresponsabili. E vina noastra!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se pare ca cineva s-a regasit printre cei pusi in tema si s-a gandit sa-si faca dreptate cum stie el mai bine. Prostu' nu stie multe, dar e consecvent. Apreciez insa sinceritatea lui, votand mereu ceea ce simte ca-l caracterizeaza.

| Bilqux a răspuns:

Incerc sa ii ignor

| ingeras_7746 a răspuns:

Pai daca te pui la mintea lor esti mai prost decat ei.

| medex3 a răspuns:

Le rad in fata si le zic"Alta fraza nu mai ai?"

| Irina1705 a răspuns:

Nu te pune cu prostul ca el are mintea odihnita.

| Maiutzaaa a răspuns:

Nu te pune cu prosti ca mai prost te faci,...