| Slendăriț a întrebat:

La aceasta intrebare chiar am nevoie de ajutorul vostru:Eu am casa langa un colt.Totii vecinii mei vin acolo si sparg seminte, spun prostii si eu m-am saturat sa matur dupa iei sau sa le spun sa plece.Ce credeti ca ar trebui sa fac?
PStongueoate unii vor zice ca intrebarea e stupida ca deunde stiu ei cum sa ma ajute. Daca aveti de cand sa-mi raspunde-ti asa, nu mai va obositi.
Dau funda-vot.

Răspuns Câştigător
| Answer17 a răspuns:

Daca zici ca ai incercat cu frumosul, atunci nu iti ramane alt ceva de facut decat sa faci si tu la fel. du-te si tu niste prietene prin fata caselor alora si stati acolo cu orele si mancati seminte, zbierati, radeti cu voce tare, puneti muzica pe telefon (manelele ajuta la enervatul vecinilor pentru ca sunt oribile si ii scot din sarite pe toti exceptie daca ai vecini tigani)... sau cand maturi semintele, du-te pur si simplu si arunca-le in fata casei lor. fa mizerie peste tot sa vada cum te simti tu maturand dupa alt cineva. bafta!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca stau in strada si nu fac galagie nu prea ai ce sa le faci. Incearca sa rezolvi in mod amiabil cu ei, spune-le ca te deranjeaza si ca nu esti maturator, poate se prinde ceva de ei. Numai bine!

| Slendăriț explică (pentru Ioandelasal):

Pai am incercat si poate de aceea vin din nou si din nou.
Ei nu inteleg.Ei vin in fiecare seara n-ai ce sa le faci.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Slendăriț):

Daca dau muzica tare poti sa-i reclami pentru conturbarea linistii publice, conform Legii nr.61/1991, republicata in 2011, art.3, sunt 3 contraventii si pot fi incadrati macar la una, citez:
"25) tulburarea, fãrã drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigãte sau larmã;
26) tulburarea liniştii locatarilor între orele 22, 00-8, 00 şi 13, 00-14, 00 de cãtre orice persoanã prin producerea de zgomote, larmã sau prin folosirea oricãrui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinãtate a acestora;
27) organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparaturã muzicalã la intensitate de naturã a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajãri sau în spaţiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe sau cu caracter social, în mediul urban;"
"

suntserios
| suntserios a răspuns:

Unge gardurile cu ulei ars, nu o sa se mai atinga nimeni de ele, si cum probabil ei stau pe bordura nu vor mai avea unde sa stea

| Slendăriț explică (pentru suntserios):

Ei nu stau pe bordura.Ci pe gard.Cateodata stau si in masina langa casa mea cu muzica data la maxim.

| Spitz10 a răspuns:

Nu prea ai ce face.Nu mai matura o vreme si nu o sa le placa sa tot stea printre seminte.Sau cheama politia.

| PolBoss a răspuns:

Spunele ca mergi la politie, poate asa-i o sai sperii.