Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Ti-am vazut explicatia si nu poti obtine CI provizorie pe adresa unde stai, deoarece nu este domiciliul stabil.
			Nu  stiu  cine  esti,  nu  stiu  cu ce  te ocupi,  dar  daca  nu stii  ce raspuns  sa dai  atunci  stai  pe  fundul  tau. Te  rig  sa  citesti OUG nr. 97/2005. 
Sau  nu. Te  scutesc  de o  treaba. Citeste asta : 
DOVADA ADRESEI DE DOMICILIU  SE POATE  FACE  CU UNUL  DIN  URMĂTOARELE  DOCUMENTE: 
a) acte  încheiate  în  condiţiile  de  validitate  prevăzute  de legislaţia  română  în  vigoare,  privind  titlul  locativ;  (a  se  vedea  mai jos ) 
 b)  declaraţia  scrisă  a  găzduitorului,  persoană  fizică  sau juridică,  de  primire  in  spaţiu,  însoţită  de  unul  dintre  documentele prevăzute  la  lit.  a)
 c)  declaraţia  pe  propria  răspundere  a  solicitantului,  însoţită  de nota  de  verificare  a  poliţistului  de  ordine  publică,  prin  care  se certifică  existenţa  unui  imobil  cu  destinaţie  de  locuinţă,  faptul  că solicitantul  locuieşte  efectiv  la  adresa  declarată,  pentru persoana  fizică  ce  nu  poate  prezenta  documentele  prevazute  la lit.  a)  si  b);  pentru  minorii  şi  persoanele  fizice  puse  sub interdicţie,  declaraţia  se  dă  şi  se  semnează  de  către  părinţi  sau de  către  reprezentanţii  lor  legali; 
Nota 4.     Stai jos.

Fa tu asa si vezi daca o sa-ti ia in considerare, daca proprietarul nu iti face o declaratie de luare in spatiu.
Spre stiinta ta am fost jurist aproape 40 de ani si cunosc destul de bine OUG 97/2005.

Nu poti primi un raspuns pentru ca nu ai dat mai multe detalii concludente. Intr-adevar, nu ai treaba la politie, mergi la serviciul comunitar si daca este nevoie, vor apela ei la poitie, pentru verificari. Revino cu mai multe detalii, daca vrei un raspuns corect. Unde locuiesti in prezent, cine este proprietarul, ai un certificat de nastere, chestii din astea.
Locuiesc cu chirie, proprietarul este o lchea de om care ma amageste ca ma va lua in spatiu. Dar el asteapta bani de la mine pentru flotant. Am un buletin expirat din Decembrie ( cel facut la 14 ani ), iar momentan am niste probleme si nu am la cine sa apelez ca sa imi faca buletin. Am certificat de nastere, dar nu am buletin valabil. Am tot ce imi trebuie, mai putin dovada ca locuiesc la adresa cutare. In Brasov locuiesc. In Brasov m-am nascut.
Aaa...si nu exista contract de inchiriere.
Te poti adresa la SPCLEP, te duci cu certificatul de nastere, vechiul buletin si soliciti eliberarea unei carti de identitate provizorie. Explici care e situatia cu proprietarul. Suces.
Solicitati o carte de identitate provizorie pe motivul lipsa domiciliu de la ultimul dvs. domiciliu avut in actul expirat. La rubrica domiciliu va fi inscris doar orasul, fara strada sau nr. Pana una alta obtineti un act de identitate. Dupa, poate va gasiti o persoana care sa va ia in spatiu.
					Buletinu provizoriu e valabil 1 an.
Da, va veni un politist sa verifice daca locuiesti la adresa x.
Buletinu provizoriu e gata in maxim 5 zile.

Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: