| NonZarek a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc recomandări pentru a putea ușura munca medicului.

14 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist"

ca să nu dai față cu coșmarul tău, incearcă așa:

- periaj dentar zilnic de 3-4 ori
- folosit ață dentară
- folosit apă de gură

| NonZarek explică (pentru sierra1):

Da ești foarte util, mai bine nu răspunde dacă nu știi ce.

| darrio2007 a răspuns (pentru NonZarek):

El a fost foarte util. Numai că tu nu ai ințeles aluzia.

| mihai69 a răspuns:

Pastilele de care ai nevoie se prescriu doar pe rețetă. Mergi la un psihiatru pentru asta.

| gabicoo a răspuns:

Emetix, Prevomit.

| angel6lust a răspuns:

Medicamentele pentru anxietate se eliberează de la medicul psihiatru.

| 9PM a răspuns:

Xanax e forță da te și adoarme daca nu ești învățat cu ele

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Singurul lucru care te poate ajuta, este un medic stomatolog bun. Am avut aceeasi problema, cu eperiente de toata groaza. Inca de mica, imi dadea anestezie cu seringa si ac normal, si era un om care nu prea avea rabdare cu copii, mai mult stateam de frica.
Pe la 15 ani am mers la un stomatolog finut, care a inteles fiecare frica si fiecare lucru, asfel, de 7 ani nu l-am schimbat. De asta ai nevoie. Si mereu, si in timpul unui consult, daca nu iti place comportamentul medicului, daca nu iti place ceea ce propune el, poti linistit sa te ridici, si sa ceri pretul pentru ce a lucrat pana la momentul respectiv.

| GygyDuru a răspuns:

Aspirina si piramidon. 1/2 tablete/zi din fiecare.

| Alexandra123s a răspuns:

Ai grijă cu pastilele de la farmacie că mai mult îți amețesc creierul și oricum sunt scumpe degeaba. Eu zic că frica e doar în mintea ta și dacă te concentrezi puțin poți să te calmezi singură, fără toate chimicalele alea.

| RaluAngel8722 a răspuns:

Emetix e pentru greață, dar la tine factorul e psihologic. Poate ar trebui sa mergi la psihiatru sa îți tratezi anxietatea.
Singura frica de dentist trebuie sa fie aia ca dai o căruță de bani și atât.
Îți face anestezie, asa ca stai liniștit ca nu o sa doară, mie mi-a lucrat și fără anestezie dar nu prea îmi e indicata cică.
Trage aer în piept de câteva ori și du-te la dentist, ca e mai rea durerea, poți sa o iei și pe jos sa se mai calmeze anxietatea.

| NonZarek explică (pentru RaluAngel8722):

Am avut experiente neplăcute când am fost mai mic, toate vizitele la dentist au fost nasoale, de acolo s-a și format în timp anxietatea asta

| RaluAngel8722 a răspuns (pentru NonZarek):

Pentru anxietate, psihiatrul da anxiar, se da pe reteta. Ii explici situația și îți dă daca e asa grav.
Dacă e fobie de dentist și anxietatea nu se manifesta și în alte planuri ale vieții, trebuie sa vorbești cu un psiholog.
Nu toate experientele la dentist vor fi neplăcute, gândește-te ca o sa îți fie mai bine și o sa te simți usurat.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru RaluAngel8722):

Anxiar e apa de ploaie! Poate la incepatori are efect. la mine nici 2 odata nu aveau efect deloc.