Ciao, am sa îți scriu aici pas cu pas cum sa creezi un nou utilizator, pentru Windows 10/11, daca ai altfel de Windows, îmi spui. Deci, deschide Setările (Settings): Apasă Win + I, mergi la Accounts (Conturi). Adaugă un nou utilizator: Intră la Family & other users (Familie și alți utilizatori). Click pe Add someone else to this PC (Adaugă altcineva pe acest PC). Creează cont local (fără cont Microsoft): Alege I don’t have this person’s sign-in information (Nu am informațiile de conectare). Apoi click pe Add a user without a Microsoft account (Adaugă un utilizator fără cont Microsoft). Scrie un nume pentru utilizator și o parolă (daca vrei).
Repetă pentru fiecare persoană.
3 conturi diferite de user windows (chiar și cu pass dacă e cazul) și pe fiecare, cei 3 copii vor avea conturi diferite pe platformele dorite.
Majoritatea platformelor nu sunt contra mai multor conturi de pe acelasi calculator, dar sunt contra folosirii lor in comun pentru a face presiuni asupra altora, sau pentru a exprima mai multe voturi in anumite chestiuni supuse dezbaterii.
De exemplu, pe Wikipedia este specificat clar ce *nu* constituie uz de clone.
Exista varianta de a crea 3 "conturi" in windows. Cand deschizi calculatorul, o sa iti apara sa alegi pe ce "user" vrei sa intri. Fiecare user are desktop-ul lui separat si fisierele lui.
Câți ani au?
Se folosesc de el și pentru învățământ?
Părinții cu ce se ocupa?
Unde locuiesc?
Da, se folosesc si pentru scoala.
Răspunde-mi la toate întrebările, in special despre părinți. Asistați sociali? Probleme de sănătate?
Are asta legatura cu ce am intrebat eu?
Pot să meargă la școală dacă e deschisă vara să utilizeze monitoarele de acolo.
Nu de monitoare e vorba ci de hard.
anonim_4396 întreabă: