| Pufulete467 a întrebat:

Salut, am nevoie de niste păreri urgent! Acum 2 luni am cumpărat 2 bilete de avion dus-întors pentru 2 persoane de la WizzAir. Întrucât nu mi-a fost acceptata plata cu cardul, am avut opțiunea de a face plata prin transfer bancar in 24 de ore, sau rezervarea va fi anulata. Am facut transferul imediat si banii mi-au fost retrasi din cont. Însă acum cand am dorit sa fac checkin-ul online, am căutat rezervarea după numărul de referința si, surpriza, nu am găsit-o. Însă banii au fost plătiți si cu siguranța au ajuns in 24 de ore (nu este prima data cand cumpăr bilete in acest mod). Dar este prima data cand se pare ca nu a mers. Ce ar trebui sa fac? Mulțumesc anticipat!

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cand ai facut rezervarea, nu te-ai logat pe site-ul lor cu MyWizz?
Daca da, intra acolo si ar trebui sa gasesti toate detaliile la "zborurile mele", parca.
Sau, iti trimit ei un mail sa-ti aminteasca de checkinul online, mail in care ai link direct pentru checkin.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Suni la ei (sau incerci checkin-ul dupa nume cred ca merge si asa).

| mihai69 a răspuns:

Păi cel mai simplu ar fi să suni la ei sau să dai un mail la serviciul de suport clienți.

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru mihai69):

Numerele lor de telefon sunt cu suprataxa si sunt foarte costisitoare. In plus, asculti la muzica in telefon pana vorbesti cu un operator, de te ajunge factura la telefon cat biletul de avion. Prin mail, nu comunica decat in sens unic: de la ei, la tine.
Eu am fost in aceeasi situatie, dar mi-au trimis vreo 4-5 mailuri ca sa-mi aminteasca de rezervare si am folosit linkurile din mail.

| mihai69 a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Știu că au un tarif mai mare, dar totuși sunt cei mai în măsură să ofere răspunsul corect în acest caz. Altfel, omul riscă să rămână și cu banii luați și **** în ***. Situație care se poate regla ulterior cu ajutorul ANPC, dar el tot fără bilet de avion va fi fost. Și poate are planuri de vacanță, alte rezervări (hotel, tren etc.)