| YukiMrM a întrebat:

Salut, am o mare problema, acu 2 zile am baut 6 litri de vin 1litru coniac si niste vodca, problema este ca de vreo 2 zile nu m-am "trezit din betie" am incercat sa ma duc pana la magazin si am cazut pe scari, ma doare capu ingrozitor de tare si sunt ametit de abia am scris textu asta pe TPU corect si am mai baut o data tot asa da nu am avut nimic, ceva sfaturi va rogc

Răspuns Câştigător
| manna a răspuns:

Daca ai ameteli, slabiciuni, stare de greata, dureri razlete in organism, nu e vorba doar de mahmureala! toate aceste bauturi alcoolice iti puteau provoca un exces deci intoxicare generala. In primul rind BEA FOARTE MULTE lichide! alcoolul deshidrateaza corpul. De asemeni maninca ceva dar nu solid! de dorit o zeama, ciorba, acra! si cel mai la indemina ar fi laptele acru. bafta la reinviere! happy

5 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ia 2 aspirine. Daca ai zeama de varza murata sau de muraturi, bors acru si acestea sunt bune. Sper sa te "repari ".

| powergirl a răspuns:

Nu mai bea nimic si ai girja sa nu mai faci asta ca nu se stie niciodata ce poti pati bea multa apa 2 3 litri de apa pe zi mananca mai mult dar nu grasimi ca nu face bine la organism iar daca iti place acriturile e foarte bine ajuta la mahmureala si zeama de moare adica apa dupa varza murata nu functioneala la toti numai la cei carora le-o place daca nu ti-o place nu o bea te scarbesti de ea si iti e si mai rau asa ca sper sa ti-am fost de ajutor

| Incubus a răspuns:

Eu ma mir cum de mai esti in viata sau poate scrie fantoma ta, ia iutate in oglinda

| claum01 a răspuns:

Ca cea mai bun lucru pe are ar trebui sa-l faci este sa mananci bine apoi sa te bagi la un dus rece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La spital. Nu este gluma. Te duci la spital si te pun acolo pe picioare.
Intrebarea este : cum a intrat atit in tine?!