| Serban_Claudiu_1993 a întrebat:

Vreau și eu sa întreb cum se face o procura în Germania. Vreau sa plec în vara cu avionul din Germania în România(București) și am nevoie sa fac procura care am înțeles ca se face în felul următor... Trebuie sa merg la notar cu unul dintre părinți și sa fac un act (procura) în care se scrie ca el îmi da voie sa merg singur în tara și ca acolo la aeroport ma așteaptă cineva ( o persoana căruia o sa trebuiască sa ii iau datele eventual care o sa îmi dea o poza cu buletinul și obligat este majora). Este asa sau trebuie sa am un însoțitor în avion adica trebuie sa îmi iau biletul de avion ca sa vad cu ce firma merg și sa cer datele unei persoane care o sa fie în avion atunci și o sa ma însoțească? Apropo am 16 ani. Și cam cat ma costa cu aproximație.

3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Intereseaza-te direct pe un grup de pe Facebook cu romanii care locuiesc in Germania, acolo vei primi raspunsul exact la problema ta.

| Serban_Claudiu_1993 explică (pentru BroascaCuElice):

Am citit articolul ala doar ca acolo scrie ca cineva trebuie sa ma însoțească iar eu am înțeles ca nu trebuie decât sa fie cineva la aeroport unde ajung și atât de asta am întrebat aici ca sa îmi răspundă cineva care a trăit deja asta.