Vorbeste cu unul dintre directori (cu cel care e mai sufletist). El va prezenta situatia ta profesorilor, iar ei ti le-ar putea încheia în două săptămâni, cu conditia să mergi la scoala, să fii evaluat, fiindcă notele nu se vor pune din burtă. ![]()
Absentele nu se mai iau în calcul dacă îți faci transferul.
În cazul acesta, nu e vorba de corigență, e vorba de situatie neincheiată! Sunt lucruri diferite.
Daca esti elev la zi, profesorii vor accepta sa te promoveze, dar cu conditia ca din semestrul al II-lea să te transferi la profesionala (unde învățământul e mult mai lejer, se pune mai mult accent pe practică, nu pe studiu, plus că primești si banii profesionali, cam 200 de lei/luna→ cu conditia sa nu absentezi)
Poți face tu propunerea aceasta, dacă ei nu îți vor da ideea. ![]()
Du-te si vorbeste cu unul dintre directori (fie principalul, fie adjunctul, alege-l pe cel care crezi că e mai maleabil).
Dacă sunt neîncheiat la 8 materii dupa cum spuneam, am sansa sa ma transfer la profesională și sa promovez anul? Cu absentele nu e problema.
Vorbeste cu unul dintre directori (cu cel care e mai sufletist). El va prezenta situatia ta profesorilor, iar ei ti le-ar putea încheia în două săptămâni, cu conditia să mergi la scoala, să fii evaluat, fiindcă notele nu se vor pune din burtă. ![]()
Absentele nu se mai iau în calcul dacă îți faci transferul.
Depinde de profesori, căci sunt care nu respectă regula celor 4 săptămâni. Cum acel elev dacă este fix în clasa a VIII-a, în an terminal, bănuiesc că îi vor fi încheiate mediile dacă face ce trebuie.
"Un elev de clasa a 9 a rămas neincheiat la aproximativ 8 materii pe primul semestru, nu s-a prezentat în primele 4 saptamani din semestrul 2, mai este vreo sansa sa fie încheiat?" iar tu zici de clasa a XIII-a?! Ceva imi scapa aici...
Și mie mi-au cam scăpat degetele aiurea pe tastatura, dar mulțumesc pentru comentariu, am modificat răspunsul
tonyc7 întreabă: