| Adyy5 a întrebat:

Sunt fata, 14 ani.Pana la 18 mi se mai măresc soldurile/fundul? In afara de faptul ca voi mai creste in inaltime ce alte schimbari fizice vor mai aparea?

7 răspunsuri:
| FaraNumePls a răspuns:

O sa ai sani și toate cele până la 18 ani.

| Satango a răspuns:

Depinde de organismul tău. Sunt tipe care nici la 20 de ani nu au sâni dezvoltați sau coapse pline. Unele sunt mai înzestrate, altele nu. Fii împăcată cu ideea.
În cazul în care ceea ce am scris mai sus nu e pentru tine, organismul tău nefiind o problemă pentru dezvoltarea ta, stai liniștită. Ai doar 14 ani, mai ai destul timp pentru a te dezvolta și pentru a fi interesată de aceste lucruri.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Da, stai liniștită, ți se mai schimbă ''formele''. Eventual se mai schimbă puțin trăsăturile feței.

| georgeenglezu2016 a răspuns:

Daca mananci sanatos si ai odihna te dezvolti

| Takishima a răspuns:

Desigur. Fundurile si soldurile la femei sunt mai late ca la barbati pentru ca ele au pelvisul mai mare sa poata da nastere copiilor. Ai observat vreodata la tv barbatii care se dechizeaza in rochii de femei sa faca glume? Au soldurile foarte mici si sunt foarte lati in umeri. Desigur ca pana la 18 corpul tau o sa sufere multe modificari. Atunci o sa ai si sanii mai rotunzi si pulpele mai conice.
In perioada asta o sa ai mai multe cosuri si par si ten gras mai ales in timpul menstruatiei.

| abigail28 a răspuns:

Buna. Nu e o regula. Depinde de fiecare. Nu e neaparat sa iti crească soldurile. Dar corpul o sa prindă alt contur. Te maturizezi. happy

| boy56 a răspuns:

Pai, eu am 15, si sunt fata si din cate stiu peste 2 ani de exemplu sau maxim 3 o sa te schimbi radical. Well, cam tot ce ai tu acum, si cum te vezi acum, o sa creasca sau o sa se schimbe:]Ptc pubertatea exista.