| andre8 a întrebat:

Vreau sa port ochelari si nu stiu cum sa fac, va rog!

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consultă un oftalmolog, te va ajuta el!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| catalin188 a răspuns:

Te duci la o clinica de oftalmologie si aparatele au o manja de erore de 0. 20 dioptri plus inca 0. 20 ale ochiului normar o sa iti dea reteta pentru ochelari de 0. 50 mai tariu unpic ca sticla big grin

| sKilL a răspuns:

:O stai putin sa inteleg... vrei sa porti ochelari de vedere? Nu te-as sfatui. eu am fost nevoit. si sunt nevoit sa port ochelari. si nu ma simt bine deloc laughing daca-ti place cum arati cu ochelari. ia-ti niste ochelari si fa-ti lentilele din geam simplu, transparent, doar cu fotoprotectie pentru monitoare de pc, etc. dar nu cred ca ti-ai dari sa fi nevoit sa porti pentru a-ti imbunatati vederea!
Sfatul meu e sa te feresti de asa ceva. nu-ti obosi ochii ca si eu port ochelari si nu-i port chiar de placere! Succesuri!

| ZeDe a răspuns:

Pai ai incercat sa ii pui la ochi? laughinglaughing

| Jessica a răspuns:

Daca nu ai probleme la ochi nu cred ca poti... Dar totusi dc vrei sa porti? Eu port de 2 ani si chiar imi doresc sa nu mai port!

| Snaker a răspuns:

Da ti sare in ochilaughing

| SwEEtGiRlZ a răspuns:

Poti purta ochelari de soare dar sa nu porti ochelari de vedere daca nu ai nevoie pentru ca vederea ta are de suferit! Zi mersi ca nu trebuie sa porti ochelari(adica nu esti obligat)pentru ca unele persoane sunt nevoite sa poarte!

Daca esti curios sa vezi daca vederea ta e in regula poti sa intri aici: http://www.jocuri-live.ro/game/732.html si aici:http://mortu.eu/wp-content/uploads/2008/02/test_vedere.BMP

| alexghi a răspuns:

Cumparati ochelari cu lentila slaba(adica cu 0 sau cu 1)

| alexghi a răspuns:

Cumparati ochelari cu lentila slaba(adica cu 0 sau cu 1)

| Maftei_Beatrice_1990 a răspuns:

Nu te-as sfatui sa porti ochelari e tare nasol adr da vrei cumparati ochelari cu lentila falsa de la mag... daaaaaaaaaaaaaaa