| NoName_9844 a întrebat:

Vreauu sa ma ingrasss mai repedeee! Mananc dar nu se vede nimic... am 1, 60 si 42 kg cred...laughing vreau neaparat sa ma ingras. mai spun ca am si 15 ani. happy impliniti curand. Stiti produsee ceva? care sa se vada rezultate straight facefunditaAA!

9 răspunsuri:
| DonAnonymius a răspuns:

Mai greu e sa dai jos, decat sa pui.Mananca de cel putin 3 ori pe zi, nu fa sport... intereseaza-te cate calorii are fiecare aliment.

| DidiChanx3 a răspuns:

Woow stai calma nu-i mare tragedie straight face daca vrei s ate ingrasi mananca mancare nesanatoasa si tarziu chiar si pe la 11 noaptea laughing si sfantu fast food care ii cel mai eficient

| PhotoIsMyLife a răspuns:

Bună!
Multe fete vor sa se îngrașe! Asta e metoda mea(zic că e cea mai bună) : 3 mese pe zi + 2, 3 deserturi. Poți mânca din săptămână in săptămână la fast-food. Poți face si câteva exerciții pentru forme.
Să nu exagerezi cu fast-foodurile, că după o să regreți.Mai bine mănânci multe cereale, fructe, legume si 3 mese pe zi + deserturi.
Baftă!

| Xonia a răspuns:

Ciocolata, sa mananci seara(ca atunci se pune cel mai mult)fast food
Totul, numai sa nu exagerezi.

Ps: si eu care vreau sa slabesc urgentlaughinglaughingce dura e viatalaughing

| andreeaaa1 a răspuns:

BUna! Si eu vreau sa ma ingras, dar eu la 13 ani am 42 de kilograme.EU chiar nu am nici o solutie.

| dddddadada a răspuns:

O sa regreti cand o sa fi de 90 laughing
mananca si nu fa nici un sport ce ar putea sa elimine grasimile care le acumulezi mancandwinking

| тecнιннιlα a răspuns:

laughing) Tu vrei sa te ingrasi? Am 1, 63 si in jur de 40 cred laughing. In august parca aveam 39 straight face. Bine da la mine ii o problema thinking Ma enervez ca proasta din orice (dar asta e alta poveste oh go on) si ma consum. Eu nu am pofta de mankare straight face mi foame da nu imi vn sa mank thinking A da si nici nu prea manc dulce laughing. Nu imi place thinking Si mai fac si sport. laughing. M`da oh go on.

Nu stiu. straight face Manca mult Fast-Food, mult dulce, multe chips`uri laughing si multa mankare cu multa paine thinking cu drk stie ce laughing A da leneveste love struck. Cel mai bun antidot laughing.

| lucu a răspuns:

Comandati shaorma si uitete la tvlaughing
Acum serios sunt niste chestii pe pronutrition dar nu ai stiu cum se cheama pui grasime dar cred ca si putina masa muscularahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca cat mai mult kebab, McDonald's, KFC etc. si sigur o sa se vada rezultate happy