Am luat fifa 21 pentru pc dupa altex editia standard si am doar 6 echipe atat ce sa fac sa mi se deschida toate țării si etc va rog ajutati-ma
Salut TPU. As vrea sa iau Mortal Kombat XL de pe Eneba și sunt vânzători care au cu 36 de lei și cu 21 de lei, cel cu 21 are mai multe vânzări și rating de 99.8%. Deci pe care sa îl iau? Dau...? (mai mult)
Salut, legat de FIFA 22, vreau sa pun la licitatie un player, dar nu ma lasa. Si cand dau sa compar preturile de la alte persoane, vad ca ei il pot vinde. Cum pot sa-l vand si eu?
Daca placa mea de baza suporta 2400mhz CL16 la memoria ram si eu imi cumpar o placuta RAM de 8gb 3000mhz si una de 8ram 2666mhz as putea sa le pun pe amandoua (dual channel) si sa ruleze ambele la 2400mhz...? (mai mult)
Ce versiune sau versiuni de Minecraft e cea mai buna sau cele mai bune pentru moduri?
Azi când am intrat pe Chrome pe telefon și am cautat ceva, îmi dădea "se afișează pagina live". Nu mi-a mai apărut asta pana acum. Oare despre ce e vorba?
Train sim world 2 deluxe edition rush hour vs TSW 2 collectors edition, cate ore de gameplay are fiecare din ele? Vad ca rush hour deluxe edition e pentru PS5 grafica perfecta, celalalt e pentru PS4 ...? (mai mult)
Bună! Aveam probleme cu ventilatorul de la unitate, și mai exact, scotea niște sunete urâte. M- am uitat în spate și am văzut ca avea praf acolo și am încercat sa desfac spatele și sa îl curat....? (mai mult)
M- am logat pe forza 4 cu un cont de Microsoft si xbox si acum vreau sa ma loghez cu un alt cont dar nu ma conectez si ramane contul celalalt cchiar daca m- am logaat cu alt cont si pe forza ramane celalalt...? (mai mult)
Salutare... vreau sa fac un live pe tiktok dar nu cu mine... vreau sa ruleze un film in timpul live-ului. Cum pot face acest lucru? Multumesc...
Vreau și eu sa mai adaug 8 gb la pc-ul meu, vreau recomandări. Am ryzen 3 3100 Placa de baza gigabyte GA-A320M-S2H Și am deja o plăcută de 8 gb ram (2133mhz ddr4)
Buna, știe cineva cum pot instala driverul de la volan? Am un myria mg7400 și de fiecare data când vreau să îl deschid mă pune sa îl instalez din nou, cum îl pot deschide?
Salut! Pentru jucatorii de samp: eu am instalat niste moduri de pe un site (moduri.ro), dar niciunul nu imi merge, decat unul. Rezolvare?
Cum sa îmi hrănesc pasiunea pentru transport in comun adică autobuze? Ce jocuri tip simulator autobus sa mai joc? Îmi place condusul virtual.
Exista vreun mod de minecraft cu metroul din Bucuresti si compatibil cu aternos (movia 346) daca da, puneti link-ul la raspunsuri.Multumesc!
Daca in contractul meu scrie ca am o viteza de 150 MB de ce eu descarc pe steam sau orice alta platforma de ce am o viteza de maxim 15 mb?
Deci, doresc un plugin de cs 1.6.sma, ca atunci cand scriu de exemplu "sefu" sa cante o melodie care o aude TOTI si subliniez "toti" pentru ca multi mi- au dat care auzeam doar eu, va rog, dau funda!...? (mai mult)
Ce pc îmi puteți recomanda în 4000 de lei (as vrea sa nu mai am probleme la jocuri și sa meargă foarte bine)
Am cumpărat un volan Myria Mg7400. Îl folosesc pe PC, jocul Farming Simulator 2019. Atunci când trag de volan dreapta, fug rotile spre stânga. Când virez spre stânga nu este nici o problema. Care...? (mai mult)
Hey! Am un pc cam praf! Win 7 32 bit Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2GB Ram Placa video: NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 Ce jocuri as putea rula pe el si sa mearga...? (mai mult)
Buna TPU, as dori sa va intreb cei ce ati mai jucat jocul Need For Speed Most Wanted ce inseamna acel premiu sau Bounty in joc care sa zicem un numar e de 657.900 ce e ala, cu ce te ajuta in cazul in...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda un pc de gaming cu care sa nu mai am probleme la niciun joc?
O părere de acest laptop? O să meargă okei jocurile la configurația pe care o are? Dacă- mi găsiți ceva mai bun la banii ăștia vă rog să mi lăsați link! https://www.emag.ro/laptop- gaming-...? (mai mult)
Salutare, am o nelămurire. Am auzit ca odată ce bagi un joc pe CD în Xbox one acel joc îl blochează în cont și nu mai poate fi băgat în alt Xbox. Este adevărat?
Salut, știe cineva daca funcționează cablu hdmi - vga (tata-tata) la PlayStation 4(ps4)? Mulțumesc. Dau funda!
Salut, eram mai mic, avea nasul meu un telefon, nu cred ca Nokia dar rula cut the rope avea multe jocuri. Un joc cu o masina rosie cred si nu stiam ce sa fac, ma plimbam pe un drum si cred ca trebuia...? (mai mult)
Am si eu o problema cu Softwareul de la amd radeon / relive. Mereu cand incerc sa Filmez un joc in ful lscreen filma rea se opre. Cand incerc sa folosesc instant replay nu se salveaza.
Salut, e posibil sa ma joc tennis de picior cu fratele meu pe FIFA 22? Gen, la aceeasi consola, doar cu 2 manete, desigur. Multumesc!
Salut, imi poate spune si mie cineva de ce pe FIFA 22 la 2 playeri din Franta am linie galbena si la alti 2 tot din Franta e linie verde? Credeam ca daca sunt din acelasi club sau tara au legatura verde,...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum pot face rost de niste coins pe FIFA 22? Ca le fe fac greu la co-op squads…
Salutare! Joc Top Eleven și am o mica problema la o misiune de la sponsorul special, mai exact la "Termină antrenamentul pentru orice jucător în rolul ST" îmi puteți explica vă rog cum sa...? (mai mult)
Volanul myria merge pe orice fel de calculator? [mg7400]
E buna unitatea asta pentru gaming de înalta performanta? https://www.emag.ro/desktop- irid- intelr- coretm- i9- 9900- 3- 1- ghz- turbo- 5- 0- ghz- 16- gb- ddr4- ssd- 256- gb- si- hdd- 1- tb- placa- ...? (mai mult)
Salut, de ce pe FIFA 22 la public CO- OP friendly ma lasa sa aleg doar o echipa? Se numeste Wild Kickers, dar faza e ca am jucat contra unor persoane care aveau alte echipe, cum o schimb si eu? Ca in...? (mai mult)
Salut, prima data cand am pus nume la Squad de pe Fifa 22 m-am gandit ca o sa-i pot da edit dupa si ca o sa-l pot schimba, dar vad ca nu mai pot, vorbesc despre SQUAD de la F U T club
Salut! As vrea sa imi cumpar un controller pentru pc in special pentru fifa si rocket league. Ce merita? Cel de ps4 dualshock sau cel de ps5 dualsense?
Din cei care jucati counter ce rankuri aveti?
De ce i9-9900 e mai scump ca i9-11900?
Am o problema la un telefon fără serviciile google, când dau pe o reclama la un joc ca să imi dea ceva bonus nu se încarcă videoclipul, Huawei p40.
Salut TPU, vreau sa va intreb cum fac overclock, la laptop, dau funda!
Mi-am luat fifa 22 Xbox seria x cu codul de ultimate edition și eu am Xbox one mă pot juca?
Daca imi pun alt nickname pe samp si intru pe un server sa ma joc, si dupa imi pun iar nickname-ul meu care il am de obicei o sa am iar contul meu nu?
Salut TPU! Am un pc cu următoarele componente: i5 10400f gt 730 (4gb pe placa video) si 16 gb ram cu toate ca am aceste componente nu pot sa rulez forza horizon 4, ce e de făcut? Btw: nu ma laud și...? (mai mult)
Daca nu am un ps4 sau ps5 are rost sa imi iau fifa 21 pentru pc si sa il conectez la televizor sa ma joc?
Apare ETS 3? Când? Cum va fi?
Buna, vreau sa imi iau un laptop pentru scoala online, chestii de zi cu zi gen social media si seriale, si gaming.(light gaming, nu joc cine stie ce jocuri, in mare parte fortnite si minecraft). Problema...? (mai mult)
Hei TPU, vreau sa stiu daca a mai întâmpinat cineva problema mea, am un pc luat la mana a 2 a si am următoarea placa video: - video: sapphire radeon R7 370 Totul a fost bine si frumos la inceput...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva cum sa creeze moduri pentru Snowrunner?
Salut, m-am jucat Fifa 1 vs 1 la SEASONS cu o persoana chiar de treaba si nu stiu cum sa-l caut pe Xbox sa-i dau add, cum sa-l gasesc?
Salut TPU, vreau sa ma ajutati cu o chestie. Eu mi- am instalat mai multe moduri cu masini pe gta sa, majoritatea imi merg foarte bine doar ca e un mod care nu prea merge. In ggmm masina arata foarte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
farcry444 întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!