Salut, am si eu o intrebare legata de Cs:Go. Cum obtii Loyalty badge? Si la ce rank obtii primul gratis?
Ce sa fac că să nu mai scadă potențialul la jucători de 15 ani la fifa pe care ii las la academie?
Cum fac in minecraft să fie un satean doar al meu? Adică doar sa stea in casa mea și să lucreze acolo. Mai trebuie să am ceva in plus în casă sau ceva? Va rog ajutor...
Am un laptop mai vechi pe care as vrea sa pun cateva placi video. Am aflat un riser cu 4 sloturi care are un USB 3.0 si un adaptor PCI- E. Va rog sa imi spuneti daca pot sa inlocuiesc acel pci-...? (mai mult)
Se pune la socoteala meciul de league of legends jucat in modul ranked in acest moment?
Salutare lume.Am urmatoarele configuratii la pc: placa de baza p5e delux, procesor Intel core 2quad q9400 266 ghz{4cpu}, placa video gt 420, rami 7 gb.Intrebarea mea este cam ce jocuri mai recente ...? (mai mult)
Pot modifica avatarul(caracterul) in Sims 4 daca am inceput deja sa joc? Daca da, cum? Nu gasesc...
exista alta modalitate sa scap de codati pe cs go fără să-mi cumpăr prime? Efectiv nu-i mai suport
Salut, cine ma poate ajuta sa incep misiunea cu H de pe gta V? Ultima a fost sa o fugăresc pe una pe aeroport sa ii *** valiza am făcut- o și după nu a mai apărut nici o misiunea. Va rog sa ma...? (mai mult)
am o întrebare : Pot folosi un HDD extern la un PC?
Sunt interesat de un pc in jur de 4000-5000 lei ce ați putea sa imi recomandați? As vrea sa îl folosesc pentru gaming fără sa am probleme cu el
Salut, vreau si eu sa-mi scriu numele pe pubg mobile M A R I U S cu litere mari si despartit intre litere.
Salut, vreau sa imi cumpăr game pass Ultimate pe xbox si imi spune schimb regiunea, ce regiune trebuie?
vreau sa va pun o intrebare! Acum 1 an am avut ps3 si pe contul acela aveam jocuri daca imi iau ps3 sau ps4 inapoi jocurile sunt pe cont?
Salut, vreau să intru le gta 5 pe pc dar imi dă eroare. Spune că nu am vcruntime140.dll pe pc. Ce inseamna si cum se poate remedia?
Salut, am o întrebare pentru voi! Eu fac videoclipuri destul de lungi, adică 2, 3, 4 chiar și 10 ore pentru YouTube. Dar as vrea sa schimb programul de editare și m- am gândit sa încerc Filmora,...? (mai mult)
Steam- ul nu vrea sa stea deschis. Cand il deschid sta cateva secunde sau 1- 2 minunte dupa care se inchide fara nici un motiv. Am incercat sa il reinstalez am reinstalat si windows- ul si tot nu vrea ...? (mai mult)
Va rog, dacă ma poate îndruma cineva, ce volan pentru gaming ar fi mai bun? Nu îmi dau seama de diferențele dintre Logitech g29 vs Logitech g920. Care e diferența între ele? O sa simt...? (mai mult)
Am o intrebare: Aceasta cofiguratie pentru gaming si streaming este buna? CPU: Ryzen 7 3700x GPU: Asus Rog strix rx 5600 xt MOBO: Gigabyte Gaming X x570 RAM: G.Skill Trident Z RGB 16gb(2*8) ...? (mai mult)
Bună seara. Am două monitoare, iar atunci când sunt pe un joc și apăs click pe al 2 lea doilea monitor, mă scoate ALT+TAB gen din joc. Ce pot face să rezolv această problemă?
Salut,cine imi spune cateva site uri de csgo,de deschis cutii, sau gambling, cu care pot baga banii prin paysafecard?
Salut, tocmai ce facui 2 paysafecard. Unu il bagai, al doilea nu merse, nu stiu de ce dar imi opri 20 bani, iar acum am 49, 80 lei si nu merge sa il bag pe steam, imi zice sold insuficent, e vreo...? (mai mult)
Cum se poate transfera/juca Minecraft Bedrock edition pe PC? Cand am incercat sa instalez, prin Microsoft accont, nu am gasit decat Java Edition
Am un telefon a50 și un monitor Philips briliance 228C, cum as putea face să- mi afișez imaginea de pe telefon pe monitor fara un desktop atasat? M- as putea juca jocurile de pe telefon pe monitor ...? (mai mult)
Ca sa te poti juca shinobi striker iti trebuie ps live?
Bună ziua. Am. O nelămurire am 100 rp max și lângă îmi apare 508. Ce voiam. Sa va întreb cele 508 rp pot sa le folosesc în șez viitor?
Buna TPU! Am o problema. Mi- am instalat jocul Among us pe telefon dar nu se deschide. Efectiv apas pe el si apoi se roteste ecranul dar apoi peste o secunda revine la normal. Ideea e ca nu imi apare ...? (mai mult)
Un cfg bun pentru a juca mai bine csgo fara sa-mi afecteze/schimbe setarile video imi puteti da?
Salut, am dat acum o saptamana de un joc pe Youtube si i- am uitat numele, era un joc de genul cup head dar mai dark, tot 2d era, iar caracterul tau era un fel de mini cavaler cu 2 puncte negre mari...? (mai mult)
Merge iar overwatchu pe csgo? Ca a fost stricat
Poate decripta cineva asta *87B9C409F3F2FF94DD50D73FE849999E8B13215B Si daca da, spuneti-mi va rog cum ati reusit. Multumesc
Bună TPU, Era un joc înainte pe Google Play cu un restaurant de gătit hamburgeri sau ceva de genul și desert cred ca torturi sau prăjituri, nu mai tin minte bine, plus că mai era și o poveste. ...? (mai mult)
Caut scripter pentru serverul meu de samp am cumpărat host dar de aici nu ma mai descurc... insta : taner_mn213 sau email la diamantele123@gmail.com
Merita sa cumpar euro truck simulator 2 daca am 32-bits? Este reducere pe steam de la 20e la 5e
Merita novihacks premium? Adica e detectabil?
am si eu o problema cu jocul rocket league, deci am bug la level scrie ca am 3 dar la statistici scrie 31, ma puteti ajuta?
Care sunt cele mai proaste umbre pe GTA 5(softest, softer, soft)?
Știe careva când o sa apara GTA6?
Salut.Am si eu nevoie de un cooling pad pentru un ASUS X509FJ-EJ049. Multumesc!
Cate grade ar trebui sa aiba un procesor de calculator:ryzen 5 3600? Am avut si 90 de grade..si nu stiu daca e ok sau nu.
Am descarcat de pe Epic Games GTA 5 in perioada aceea cand era gratis prin mai 2020, l- am jucat o perioada, iar ultima data cand am intrat pe joc a fost prin octombrie 2020, de atunci nu ...? (mai mult)
Ce ziceți de aceste periferice? http://www.shop4pc.ro/tastatura- mecanica- gaming- xtrfy- k4- tkl- rgb- retro- us- layout- kailh- red- k4rgbtklretrorus- p- 49247.html Si http://www.shop4pc.ro/mouse-...? (mai mult)
Salutare fraților! De ceva timp m- am apucat de gaming. Observ ca nu am dexteritatea pe care toți prietenii mei o au.Nu sunt genul sa stea ore în șir la PC maxim o ora poate 2.As dori sa am dexteritatea...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi cumpar Minecraft pentru calculator,, daca imi cumpar de pe siteul official adica 23 euro pentru java edition imi da sa imi fac cont premium? Va rog ajutati-ma
M- am apucat sa lucrez la un gamemode in SAMP si am facut comenzile de heal, kill, tp catre celalalt player si invers si comanda de dat admin. Problema sta in felul urmator: cand ma conectez...? (mai mult)
"Issued to many command to server" ma scoate din meci și îmi da eroarea asta. Stiți ce trebuie sa fac? Este pentru jocul cs go.
Hei! Hei! Ce știți despre siteul MOBROG? Are cineva cont? E de încredere?
Salutare! Știți vreun program înafară de Qmiran, care îmi arată cine mi-a vizitat profiul de Facebook? Mulțumesc!
Vreau sa cumpar Microsoft Windows 10 Home, Licenta retail USB, FPP, 32/64-bit, Engleza Ce se afla in cutie stick dvd sau un cod? are si sistemul de operare in pachet? nu ma prea pricep
Sunt Jucatori de Fortnite pe aici? Credeti ca baga si boti ca playeri sa umple serverele? Mi se pare ca e mai usor ca odinioara, mai tot timpul ma incadrez in in top 5, desi nu ma consider pro, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!