Vreau sa-mi cumpar o placa de memorie ram DDR2 care are 800 Mhz, dar placa mea de memorie ram e de 300 Mhz. Daca o cumpar e compatibila sau i-au degeaba? Multumesc anticipat.
Cum pot juca unturned cu un prieten doar noi doi. Funda!
Am un cont de steam,care am cs go,l-am primit de la un prieten, dar nu gaseste codul special, si nu stie pe ce email este.Si asa nu poate da de el...Ce ar trebui sa fac? ca sa-l gasesc?
Mi-am scos gta 4 si cand dau start in joc imi arata persoanele alea si vin una dupa alta si nu incepe jocul ce sa fac?
Cred ca am devenit putin mai cunoscut aici :) Eu vreau sa va intreb astazi ceva. Imi puteti spune niste jocuri online care sa nu fie pe facebook si sa nu fie de descarcat va roog frumos. Eu...? (mai mult)
Cum as putea traduce gta 5. Adica sa fie subtitrarea in romana sau daca nu sa vorbeasca in romana dar asta chiar cred ca nu se poate. As vrea sa se poata adauga cumva limba romana, chiar nu eslxista...? (mai mult)
Tocmai ce mi- am descărcat Minecraft și am zis să încerc versiunea demo dar am o problemă și mă întrebam dacă cineva mă poate ajuta! Vă las poza cu poza cu problema. http://postimg.org/image/annale0hn/ ...? (mai mult)
Am si eu jocul max payne2 si cand vreau sa intru in joc nu intra nu imi apare nici o eroare. Funda
Aş dori să- mi spuneţi nişte joculeţe care se joacă în 2 jucători, dar nu acelea care se joacă pe Internet, dacă ştiti ce vreau să zic. Ex. Monopoly, Life P.S. Dacă ştiţi...? (mai mult)
Cine stie un gta san andreas cu masini modificate care merge si multiplayer? Cel mai bun primeste funda!
Salut am Asphalt 8 pe windows 8.1 pc si vreau sa stiu cum pot face mai multi bani sau exista vreun cod.Va rog. Funda
Această întrebare o pun jucătorilor de metin2 : Stie cineva vreun metin pvp- pvm ceva gen mondial cu otel+ 9 si batalie + 9 la shop cu bonusuri 6/7 si marmura? DAU FUNDĂ CELUI MAI BUN ...? (mai mult)
Salut tuturor! Am si eu o intrebare, detin jocul GTA IV PC original si dupa ce il instalez nu ma lasa sa activez keyul nici online nici manual! Este vorba despre "Relese Date Check", se incarca pana ...? (mai mult)
Salut am un joc pe cd se numeste Company of Heroes (CoH) si am aflat ca lau retras pe steam si pe steam nu il am cumparat. Fiind cumparat pe cd ar trebui sa ma lasa sa joc pe multiplayer dar nu ma lasa...? (mai mult)
Poate cineva sa imi recomande niste jocuri pentru pc mai interesante? Eu joc deocamdata Dota 2, CS GO si Minecraft, si prefer in genereal jocurile open world si cele stealthy precum Dishonored. Multumesc...? (mai mult)
De ce atunci cand deschid League of Legends dupa ce ma conectez imi da Freaz in tot leptopul? Pun contul, dau sa se conecteze apoi direct freaz... Stie cineva care este problema? Funda pentru cine...? (mai mult)
Cine imi spune un metin nou lv maxim 250(sa cresti repede) cu 6/7 si cu evolutii noi?
Aveti un paysafe de 13 centi? Va rog pentru ca vreau sa-mi iau CS:GO si fix 13 centi imi mai trebuie.As fi recunascator daca mi-ati da unul! Dau si funda! Va rog.
vreau sa cumpar un fel de unitate pc sau unitate externa pe care sa o conectez dorect la smart tv si sa ma joc pe ea jocuri gen terra, gta 5 sau macar 4 si alte jocuri, si sa pot folosi de pe...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu, daca poate cineva sa imi trimita prin steam Counter Strike Global Ofensive. Stiu ca pare o prostie, dar va rog, numele meu pe steam e flaviust1, si cine o sa imi dea o sa ii...? (mai mult)
Sall Am la PC: - placa de baza asrock 775i65g cu procesor de 2. 66GHz - 2GB ram Si la video am chip integrat de 96 mb Vreau doua liste de jocuri: Una cu cele mai tari jocuri Shooter pe care le pot...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri pentru Pc gen mortal kombat sau ceva sa pot juca cu tovarasii.
Vreau si eu nume de o placa video buna si de un pricesor bun care sa ruleze cs go, robocraft, fifa peste 8etc. Funda!
Cand joc 8 Ball Pool pe facebook cu cineva, cum pot sa intru pe pagina de facebook a respectivei persoane? sau cum pot face rost de ea? Multumesc, Funda :D
Ce se intampla mai exact cand fac defragmentarea calculatorului? Stiu care sunt pasii pentru a o face (Start » Search » Defragmenter ») dar ce se intampla mai exact dupa?
Salut, dati-mi niste jocuri cu o poveste interesanta. Nu conteaza in ce an e facut jocul.
Imi puteti spune niste jocuri cat de cat ok pentru resursele astea? AMD Athlon 64 3000+ 1, 8Ghz 2, 5GB RAM Placa video: Nvidia GeForce 210(1GB) DAU FUNDITA!
Sal, TPU, as dorii un set up pentru un PC, in asa fen incat sa ruleze orice joc, in special : League of legends, StarCraft II, H1Z1, CS:GO etc. As dorii sa ma limitez la suma de 1800lei, multumesc!
Cum se numeste jocul din acest video? (dau funda) https://www.youtube.com/watch?v=eqOrxjwFeHA
Hello TPU as avea nevoie de un mititel ajutor, stiti lumii virtuale sau jocuri gen animal virtual lucruri de genul asta. OFER FUNDA! Please! 1
Credeti ca pot rula The Witcher 3 cu urmatoarea configuratie, din ce am vazut pe youtube ar rula decent ce parere aveti : CPU : Intel Pentium @ G3250 3, 2 GHz. GPU : Gigabyte Nvidia GTX 750 OC 2 Gb. ...? (mai mult)
caut sv de cs care cauta vip-uri sau admini mess: adrianmicu81. Ms aticipat
era odata un joc, nu stiu exact cum se numeste, parca suits, sau suit, habar nu am, dar numele incepe clar cu litera "s" si nu il pot gasi pe internet. Era vorba parca despre o fata Audrey cu...? (mai mult)
Salut ...Pentru fetele ce joaca IMVU... Ce folositi ca sa deveniti mici si sa va puteti pune la cineva in brate, si fara sa intri in canapea :))))?
As vrea si eu sa- mi fac playstation- ul să pot descarca jocurile care sunt cu bani, gratis si full! Mentionez ca am playstation 3(500GB). Cum procedez; puteteti sa imi arati printr- un ...? (mai mult)
Ma ajuta cineva cu inscrierea pe ro- rp? funda Care dintre următoarele exemple de RP nu este corect? /me încearcă să retrimită mingea în terenul advers, alergând spre aceasta. /me își dă ...? (mai mult)
Cum pot adauga bani pe steam?
De curand m- am apucat de World of Metin2 Romania! Am niste prieteni care s- au apaucat dinaintea mea si acum ma tot sacaie ca am nivel mai mic! Asa ca va rog sa imi dati si mie un M2BOB sau...? (mai mult)
Am luat jocul farming simulator 2015 si nu-mi merge. adica se face ecranul negru dar jocul merge, gen pot sa ma joc insa nu vad nimic. ce sa fac? Dau funda!
Salut TPU. As avea cateva intrebari : 1. Cum se creeaza un joc gen g.t.a. 2. Trebuie sa dau ceva bani sau e gratis? 3. Daca nu e gratis cam cat ar trebui sa platesc? P.S: Dati.mi si cateva programe...? (mai mult)
Salut as vrea si eu niste jocuri de actiune gen splinter cell care sa mearga bine la un pc ca asta cpu: amd triple core (25ghz) ram 2 gb placa video 1 gb dau funda la cele mai bune
Azi am o noua intrebare: Cum sa bag coduri de mapa pe tmf (transformice)? Raspunsul bun si rapid primeste funda!
Pentru cei care joaca candy crush... Am refacut setarile din fabricatie la telefon, mi- am instalat din nou candy crush- ul si facebook- ul si cand dau la candy sa mi se conecteze la facebook...? (mai mult)
Pot sa joc Grand Theft Auto 5 pe acest laptop- ul: Laptop HP Pavilion 15- p251nq, Intel® Core™ i5- 5200U pana la 2. 7GHz, 15.6", 1TB, 8GB, nVIDIA GeForce GT 840M 4GB DDR3, Free Dos? Link- ul...? (mai mult)
mi-am luat zilele trecute de pe net gta 4 si jocul merge, dar imediat la vreo 30 de secunde dupa ce ce intra in jocul propriu zis,da crash,zice sa reinstalez jocul, ce as putea sa fac?
doresc sa fac un server private 4.3.4 de roleplaying semi- hosted(nu il platesc vreau sa il tin la mine in PC). Avand in vedere ca suntem in vacanta serverul va incerca sa fie 24/7. Daca se ...? (mai mult)
Mi- am deschis un server de metin. serverfile WordOnline dar are bug la level si costume. Nu pot creste nici macar la caini. Cine ma poate ajuta? Macar bugul de exp sa- l pot rezolva pentru ca asta...? (mai mult)
Cine vrea sa îmi facă un server de counter strike 1.6
Salutare prieteni, m- am decis sa scap de laptopul meu incet si slab. Cam ce PC as putea sa imi iau de gaming in maxim 35 milioane? Daca imi spuneti sa il fac pe piese, ati putea va rog sa mi le scrieti...? (mai mult)
as vrea si eu sa imi fac un servar cs 1.6 dar nu stiu cum daca ar vrea cineva sa imi faca unul ar fi super?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?