Cam asa de bun e PC- ul meu : - Processor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3. 00GHz - Video Card NVIDIA GeForce 7300 LE 512 MB - Memory 2.6 GB - Operating System Microsoft Windows XP Professional Service ...? (mai mult)
Sall, unde se afla butoanele right si left le controlerul de la xbox 360?
Mi- am luat pe PC GTA V si imi merge greu. Eu am o placa NVidia GeForce GT 630 de 2 GB si am decat un GB dedicat pentru video si jocuri. Intrebarea mea este daca pot sa maresc memoria dedicata...? (mai mult)
Am activat un joc pe Steam si imi apare chestia cu Run as administrator.Apas yes se incarca jocul pe urma iar imi apare chestia asta cu run as administrator si tot asa pana cand restartez calculatorul....? (mai mult)
Va rog ajutati- ma.Eu joc Sims Freeplay pe tableta si am un bebelus pe joc.Cand ii dau unei persoane sa il hraneasca, spele etc imi apar 2 pasi albastri si nu se duce persoana sa il spele, ...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati. Ma joc SimsFreeplay pe tableta si am un bebelus. Cand ii dau la o persoana sa il spele sau sa ii dea de mancare sau alceva imi arata 2 pasi albastri. Ce sa fac? Va rog...? (mai mult)
Salut.Cand mă joc pe playstation3 și joistikurile vibrează acestea se deconecteaza de ps.Cum aș putea să opresc controlerul sa vibreze?
La minecraft care e comanda command block sa activez cv fara placa de presiune adica sa calc pe un block si sa se activeze ceva. Dau funda!
Care cauta moderator pe un server de minecraft 1.8 + . Am experienta de bukkit / spigot de vreo 2 ani am avut si alte grade : Pe play.minecraft- romania.ro, toxic etc. Dar numai de helper si am experienta....? (mai mult)
Cand filmez cu Action eu joc jocuri full screen dar Action nu filmeaza full screen, il face mic in mijloc si in parti e negru si eu vreau sa filmeze exact cum ma joc adica full screen si...? (mai mult)
RO ziceti-mi si mie niste jocuri de pc care sa-mi mearga pe pc e cam slab... Ram : 1gb ddr1 Procesor: 3.00ghz Placa video : On-Board - SIS 661FX REV 01 64mb
Pentru cei care jucau Conquiztador... era mai bun conquiztador sau e mai frumos noul conquiztador - triviador?
Nu-mi merge net framework imi da has stooped working si svchostu are virusi.
Cum pot sa imi fac cont pe LOL[league of legends] ca orice nume de utilizator aleg imi da ""Sign up failed". DC?
Imi recomandati si mie niste jocuri noi cu un gameplay cat de cat interesant, dau funda.
Vreau si eu cat mai multe jocuri, nu conteaza (shooter/curse/rpg) jocuri cum sunt : COD, AvP, Age of Mythology etc. cat mai multe va rog :)
Care imi poate da un intro pentru metin2.
Caut pe cineva interesat sa ma ajute la construirea unui server de sa-mp, am host cu port 2559, am cunostinte medii in scriptare. Cine doreste PM cu id mess/skype.
Cum pot sa pun o melodie pe fundalul unui video, fara sa primesc sanctiuni pentru copyright? Adica daca pun respectiva melodie pe fundal, sa nu fie sters videoul sau sa patesc...? (mai mult)
Salut.Imi puteti spune si mie va rog niste jocuri tari pentru Philips s388?
De cateva zile nu- mi mai merge netu, nici wireless si nici prin cablu.Chiar nush ce are, am facut niste prtscreen- uri poate va dati voi seama. http://imgur.com/1DG5QlQ http://imgur.com/OtxAWBi http://imgur.com/dTKDHtO ...? (mai mult)
M- am jucat mai demult un joc pe browser/multiplayer si erai un "om al pesterilor" care il puneai sa mearga sa vaneze sa aduca mancare iti construiai casa ta cu upgrade- uri il puneai sa munceasca...? (mai mult)
Se mai poate juca Call of Duty Modern Warfare 3 multiplayer in prezent?
Pentru aia ce joaca FIFA 14 Ultimate Team, se mai fac cateodata updateuri la jucatori? Cum ar fi Pace, Dribbling etc.
Vreau sa imi fac un PC de gaming pe piese.Ce parere aveti de urmatoarea configuratie?^_^ Placa video : Gigabyte R9 270 2gb DDR5 264 bit O.C Procesor :AMD FX 8320 Motherboard : Asus M5A97 R20...? (mai mult)
Stie cineva cum imi fac un server de cs 1, 6? Deci vreau sa il fac, sa il hostez la firma hostwin si sa il bag in comunitatae devilx.ro.De unde incep? Cum fac? Funda celui mai bun raspuns!
Am o intrebare poate ma ajuta cineva. placa de retea integrata s a ars..nu se mai aprinde nici un led..problema ce.a mare este ca am un model micut de placa de baza care nu are slot separat...? (mai mult)
Vreau sa joc gmod gratis dar nu stiu cum pls help. Dau funda
Mi- am luat un GM de pe net pentru sa:mp dar cand vreau sa intru pe server nu ma lasa, imi zice Connected si dupa imediat Server closed the connection. Am luat si alte GM- uri dar tot asa imi zice. Ce...? (mai mult)
Se poate cumpara CS:GO de pe steam cu paysafecard de 50 lei?
Cum fac dans pe just dance
Nu prea pot intelege de ce pe unele jocuri trebuie sa dau setarile la low pentru a juca in rezolutie maxima(adica a mea 1280x1024) sau pot da pe high setarile si sa ma joc in window mode in rezolutie ...? (mai mult)
vreau si eu un sistem de gaming sau pe piese in valoare de 26 de milioane maxim 30 am un monitor normal nu e full hd si daca sa poate sa nu fie pe amd plss Intra gtx 760 sau 770? Dau...? (mai mult)
POt sa joc NFS Carbon am: placa de baza Intel procesor Intel pentium d inside hdd 80gb free 35. 00gb si ram 2 gb procesor de 3 ghz.
Salut ca joc fifa 14 si cand dau sa fac transferuri imi arata jucatori dar nu imi arata overal suma si abilitati decat la uni ce sa fac?
Stie cineva un AutoClicker care sa mearga pe Metin2 Hammer?
Joc un metin2 pvp mt2 playmouth care ma ajuta si pe mine sa-mi fac iteme bune si apropo sunt ninja
Ceva jocuri pentru Philips s388?
caut jocuri online cu cont. dau funda :*
Cine imi spune un generator gratis?
Imi puteti imprumuta niste imaginatie pentru ami da idei de nume de utilizator. Vreau sa fie poate un pic haioase si sa fie in engleza(pentru cont de LoL)
Banuiesc ca aveti cunostinte despre jocul creat de Tango, Road Riot! Am jucat ceva, am ajuns la nivel 20, si cand am intrat intr- o zi am obs ca nu mai mergea! Iesea din aplicatie, am stins...? (mai mult)
Heii puteti sa ma ajutati si pe mine, am uitat cum se numeste un joc online dar pot da detalii despre joc cei care au jucat si stiu cum se numeste va rog sa imi spuneti si mie... poti sa iti alegi ca ...? (mai mult)
Am pe telefon Asphalt 8 și mă întrebăm cum pot modifica salvarea jocului în my file, dacă nu vreau sa știu daca exista niște coduri sa le pui undeva în joc sa- ți dea mai mulți bani....? (mai mult)
Ruleaza pe acest laptop Farming simulator 15? Acum joc pe el Assassins creed 4 si merge bine. http://www.emag.ro/laptop- lenovo- ideapad- g510- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 4210m- 2- 60ghz- haswelltm-...? (mai mult)
Salut,am si eu farming simulator 2013 dar nu stiu sa plantez cartofi spuneti-mi si mie cum sa pun cartofi dau funda
Mi- am instalat acum ceva timp QuizUp pe tabletă. Acum am încercat sa- l deschid, dar mă avertizează ca are nevoie de un update. Ok, am intrat în magazin play ca sa- l actualizez, dar îmi spune...? (mai mult)
Placa aceasta video este compatibila cu aceasta placa de baza? ASAP. - Placa de baza: http://www.emag.ro/placa- de- baza- asus- socket- 1150- h81m- k/pd/D2N1VBBBM/ - Placa Video: http://www.emag.ro/placa-...? (mai mult)
De ce nu pot sa instalez jocuri mici ca: Revolt, Raw vs ECW sau Cs pe windows 8.1?
Vreau si eu sa imi fac cont pe Steam pentru a juca Ets2 online si cand sa ma inregistrez imi cere un cod...Mi-l poate zice cineva? Eu am incercat anumite coduri dar zice ca nu sunt bune...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.