Am mare nevoie de ajutor! Am vrut sa eliberez calculatorul si din greseala mi.am dezinstalat si browserul de la internet. :((. Am incercat sa fac ceva dar nu pot sa il instalez la loc. Ce pot face? Sau...? (mai mult)
Cine stie un server de sa:mp RPG.Sa ai multe joburi, sa poti sa semnalizezi, sa ai si joburi cu Taietor de lemne. pescar si multe altele. Sa fie ca in viata reala.Dau funda primului raspuns...? (mai mult)
Pe Steam imi apare imi apare ca la unitare am 76 de jocuri Ce sa fac?
Cum fac sa ceara parola cand cineva vrea sa descarce ceva pe pc-u meu?
Joc de mult timp Cs 1.6 online și astăzi când am vrut sa mă conectez a apărut acest mesaj: "kicked: you are banned". Nu s- a mai întâmplat pana acum și am căutat pe net dar am găsit...? (mai mult)
Mi- am facut o configuratie pentru jocuri si ea arata cam asa: http://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/1167217/ Vreau sa stiu daca imi merg jocurile pe ea bine.Adica sa mearga pe medium-...? (mai mult)
Salut caut un metin2pvp si nu gasesc dati-mi voi unul exempel:cu beta, lv250-105.multumesc
Am o problema! Fratilor ajutati- ma am o problema la CS 1.6! Cand intru pe un server desta de JB (jailbreak) si vreau sa vorbesc la microfon se aude foarte incet defap aproape nici nu se aude.Am...? (mai mult)
Mouse de gaming, pana intr- un milion jumate. Any opinion? argumentati:)), thx, imi trebuie pentru CS:GO si lol.http://www.emag.ro/mouse- razer- abyssus- 2014- 3500dpi- optical- sensor- rz01- 01190100-...? (mai mult)
Salut as dori sa stiu daca pot cumpara jocuri de pe Steam si prin SMS sau doar cu cardul? jocul pe care il vreau de pe Steam este Counter-Strike:Global Offensive.
Spuneti-mi o rezolvare pentru problema asta MARE : http://imgur.com/ztNgfvM
Caut un scripter bun in SA-MP. Am un gamemode cu baza de date mysql, iar in compiler apar cateva erori, cine ma poate ajuta, PM cu id skype sau mess.
Salut intrebarea mea este daca imi merge pes 14 pe leptopul meu dual core 2.4 6 gb si placa video Intel hd de 1.7 gb! PS: Imi merge fifa 13 pe high! Rapid dau funda!
The setup files are corrupted.Please obtain a new copy of the game - Ce fel de eroare e asta, si cum o pot rezolva? funda!
Cand eram mai mica, obisnuiam sa ma joc un joc cu o pisica care statea intr- o casa mare, cu 2 etaje cred. Stiu ca trebuia sa o apar de purici (sau ceva gandacei negri) care ii voiau raul in timp ce ...? (mai mult)
Va rog ziceti-mi si mie jocuri interesante(strategie in special) Nu neaparat noi dar sa fie frumoase!
Imi puteti recomanda un joc pe PC care nu are ca tema violenta si se poate juca MultiPlayer?
De ce nu merg codurile la Minecraft? Versiunea 1.7.2 Cand scriu codul imi da you do not have permision to use this comand
Cum aș putea intra de pe telefon pe un srv de minecraft pe care se poate intra și de pe pc de ex. Play.minecraft-romania.ro am minecraft pocket edition 0.11.1 va rog
De unde pot sa descarc "LoLWiz "?
cine imi spune niste jocuri gen Gta 4, ( cu masini, sau asemanator cu el), deoarece au scos gta 4 de 6 luni, vreau sa vad alte jocuri.
Salutare, TPU am si eu o problema, problemica. Aseara am stins calculatorul din butonul din care se aprinde PC- ul nu din start si cand l- am aprins azi sa ma joc minecraft, poc. Imi apare in mijlocul,...? (mai mult)
Salut, ceva jocuri fps si pentru mine? gen call of duty i3 3, 6 ghz 4 gb ram 2 gb amd radeon 1 tb hard multumesc anticipat!
de ce pc-ul meu windows 7 nu se actualizeaza data adica ramane in urma la data cam pana la amiaza abia de la amiaza isi aduce aminte ca de fapt nu e 4 ci 5! funda?
cum îmi salvez progresul la Clash of Clans şi la King of Thieves? Dau funda la primul raspuns!
Imi merge fifa 14 pe un dual core 2.4 6 gb ram si placa video Intel hd de 1, 7 gb? PS: Imi merge fifa 13 pe high! Rapid dau funda
Salut cum pot sa inot la assassins creed 1?
Am o problema. De curand mi- am cumparat un PC nou. Deodata imi dau jocurile mele crash, adica ma soate pur si simplu din ele si imi zice de exemplu " cs go nu mai functioneaza "... ma pune sa le inchid...? (mai mult)
Buna TPU cum îmi salvez progresul la Clash of Clans şi la King of Thieves? Dau funda la primul raspuns!
Un PC bun de gaming de pana in 30 de milioane va rog frumos? Preferabil i5 sau i7, sa aiba o placa video bunicia sa poate duce si jocurile mai mari gen GTA V, jocurile sa mi se miste fara lag!
Salut TPU,stie cineva metode de a da tepe pe Counter-Strike GO, adica sa iau itemele altcuiva prin diverse metode.Multumes anticipat
Vreau sa mi iau un laptop pana in vreo 25 milioane. Imi puteti da niste laptopuri pe care sa mearga si unele jocurri mai noi? Miltumesc
cine ma poate ajuta cu un serverfile de metin2? Vreau sa il hostez dar as vrea sa il modific putin cu niste idei personale tot ce trebuie sa aiba este sa fie tradus cel putin 90- 95% in romana...? (mai mult)
Am o problema la metin2 RO, De fiecare data cand dau click pe "magazinul de oboecte " vad numai alb. Ce pot sa fac? :(
Salut tu as vrea sa stiu si eu cum se face un set full universal si set full impotriva rase(war.ninja.sura si saman) Dau funda la cel mai bun raspuns
as dori sa imi spuneti si mie niste jocuri pentru urmatoarele configurati... Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3. 00GHz (2 CPUs) Memory: 2048MB RAM Iar placa video GeForce...? (mai mult)
Cum vad lista de prieteni pe transformice?
Salut am o intrebare stupida privind numele meu etc...era o melodie comerciala cu 2 africani care se plimau pana seara etc prin africa si prin jungla si tineau amandoi un tv in mana si la sfarsitul piesei...? (mai mult)
mi- ar merge cs:go pe urmatoarele componente: Procesor:AMD Sempron(tm) Processor 3600+ 2.00 GHz Memorie: 2GB ram Placa video:Gigabyte AMD Radeon R7 240, 2048MB, DDR3, 128 bit, DVI, ...? (mai mult)
Ce jocuri imi merg pe pc- ul meu?:) are urmatoarele Procesor : core 2 duo 3.0 Ram : 2 gb ram Video : ATI radeon x550 512 mb *( ma intereseaza mai mult jocurile care le pot rula pe placa video...? (mai mult)
Salut imi puteti spune cum imi gasesc casa pe stranded deep? Ca am plecat pe alte insule iar acum nu mai gsesc insula cu casa
am o intrebare, daca imi i au cs go pe specurile asta:Intel core duo 1, 8 GHz.hard de 256 Gb si placa video r7 250 1 Gb GDDR5, cati fps credeti ca o sa am sau o sa mi ruleze jocul mai exact?...? (mai mult)
Cine imi poate instala fifa prin TeamViewer?
Salut, am 7 days to die si am vazut in multe video- clipuri multi w/co op adica echipe care se jucau pe single- player, adica cu hamachi sau cu alt ceva, caut de mult cum sa fac un host sa ma joc cu prietenul...? (mai mult)
Imi puteti da un site unde pot face bani reali, sa fie viratii pe un cont paypal
Am un prieten care joaca clash of kings. A pierdut un cont si a contactat un gm. Dupa ce a primit raspunsul a dat X deoarece vroia un raspuns mai detaliat iar acum nu stie cum sa faca o noua conversatie....? (mai mult)
Joc League of Legends, si doresc un site cu care imi pot vede cate skinuri are contul?
La gta 4 cand trebuie sa instalez ultima parte imi apare ceva cu,, release data check failure"! Ajutati-ma URGENT!
Vroiam să va spun ceva... Aveți un server de cs, minecraft, samp etc... Dar nu aveți o comunitate? Ei bine acum aveți! www.romania- trucking. fzn.ro este o comunitate nouă, recent deschisă,...? (mai mult)
Dati-mi va rog un server de zm,furien, surf!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.