TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1637
  • 1638
  • 1639
  • 1640
  • 1641
steffz1
în 1 Iulie 2015 | steffz1 întreabă:

Imi puteti spune niste jocuri frumoase pe pc gratis, am pc bun si pot rula orice joc. Sa nu fie minecraft, gta, metin2, lol, nfs world....

5
Răspunde Raportează
Cristian2003
în 1 Iulie 2015 | Cristian2003 întreabă:

Imi poate da cineva un comt de farmerama cu parola, ce nu este blpcat si este de nivel mare?

0
Răspunde primul Raportează
AsAsInDoLL
în 1 Iulie 2015 | AsAsInDoLL întreabă:

Mi-am instalat un demo de la Tomb Raider Legend si as vrea versiunea full. Stiti de unde as putea sa o instalez? Multumesc anticipat!

0
adrianbestboy98
în 1 Iulie 2015 | adrianbestboy98 întreabă:

Sall,care este la moemntu actual cel mai bun procesor de gaming(nu conteaza pretul)?

1
Răspunde Raportează
Pintilei_Cosmin_1997
în 1 Iulie 2015 | Pintilei_Cosmin_1997 întreabă:

Hei big grin! Stie cineva jocuri care sa mearga pe PC-ul meu? RAM: 2, 5 GB Placa video: Nvidia GeForce 7300 LE 512 MB Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3. 00GHz Windows XP

2
Răspunde Raportează
Mario_Dami_1998
în 1 Iulie 2015 | Mario_Dami_1998 întreabă:

Please sa imi dati exemple de nume pentru jocuri ^_^

2
Răspunde Raportează
R150895
în 1 Iulie 2015 | R150895 întreabă:

Am o problema la minecraft: Am facut un shop cu [Buy] si unul AdminShop. shopul se afla in interiorul spawnului si este definita o regiune. am bagat toate permissiunile la grupul Jucator(asa este ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sykiler
în 1 Iulie 2015 | Sykiler întreabă:

Mi- am luat decurand un yoyo http://www.emag.ro/active- people- yo- yo- yo2- triple- action- cristal- acp- ap42205/pd/EL9RW0BBM/ dar problema este ca la auto return nu face ca in acest video ...? (mai mult)

0
Cristian2003
în 1 Iulie 2015 | Cristian2003 întreabă:

Pe windows 10 poti juca jocuri de xbox one fara al conecta la pc?

2
Răspunde Raportează
1Warrior1
în 1 Iulie 2015 | 1Warrior1 întreabă:

Salut TPU, Am inceput sa ma joc metin2 alaska si nu stiu ce status trebuie sa pun la caracter sura, pls ma ajutati?

2
Răspunde Raportează
TheAnonymous
în 1 Iulie 2015 | TheAnonymous întreabă:

As vrea si eu niste servere de Sa-Mp la care sa se dea admin free! Am experienta si sunt activ! Serverul sa fie de RolePlay sau de RPG nu de Stunt! Dau funda :*

0
BuGaTy
în 1 Iulie 2015 | BuGaTy întreabă:

cine imi face si mie un pc din piese am un buget de 3000 lei de preferat un i5 o placa video de 2gb decenta de gaming 8 gb ram... sa fie de gaming.

1
Răspunde Raportează
Ban_Claudiu_2000
în 1 Iulie 2015 | Ban_Claudiu_2000 întreabă:

Salut de curand mi- am luat GTA IV si merge in reluare ce pot sa fac? Configuratie PC:Windows 7 starter Processor: AMD Athlon(tm) II P320 Dual- core Processor 2.10 Ghz Installed Memory (RAM): 4.00 GB(2.00...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Wanker
în 1 Iulie 2015 | Wanker întreabă:

Salut, merita sa imi cumpar un PS3 in anul acesta? Credeti ca vor mai aparea jocuri pe aceasta consola (precum MK X )? As vrea sa aud parerile voastre

1
Răspunde Raportează
Andy_Itachi_1996
în 1 Iulie 2015 | Andy_Itachi_1996 întreabă:

Vreau sa ma joc fifa 07 online pe gameranger si imi zice "Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application" va rog ajutati-ma...

2
Răspunde Raportează
Alex2332
în 1 Iulie 2015 | Alex2332 întreabă:

Stie cineva un site unde pot juca table pe bani reali?

1
Răspunde Raportează
lucianblaga2001
în 1 Iulie 2015 | lucianblaga2001 întreabă:

Cine imi da un server de cs 1.6 cu mapa de_dust2 sa fie permanenta harta?

3
Răspunde Raportează
XxFUNKYxX
în 1 Iulie 2015 | XxFUNKYxX întreabă:

HELP! Daca am un server de cs 1.6 de 14 sloturi cum pot sa il fac mod furien. Va roog un link sau sa imi spuneti cum ce sa pun. Multumesc anticipat!

0
Vl?du?_Duicu_1992
în 1 Iulie 2015 | Vl?du?_Duicu_1992 întreabă:

TPU, are cinea un cont de naruto arena de rankul ANBU? Sau macar niste caractere deblocate. Dau in schimb cont de level 3, cu cateva caractere deblocate(am fost mising- nin, dar am dat reset ca m- ...? (mai mult)

0
IaMesBoss
în 1 Iulie 2015 | IaMesBoss întreabă:

Am nevoie de ajutor! Am intrat pe sv Jb.Wars.Ro si am scris un cuvant si a inceput sa cante un refren (de ex. falava ) a unei muzici! Cum sa pun si eu pe sv meu la fel?

0
Yumen
în 1 Iulie 2015 | Yumen întreabă:

Acum un an, am facut o mapa pe jocul Minecraft pentru a juca cu un prieten de al meu, cu seed- ul: david world. Acest seed ne- a dat pe o insula, dar in jur erau probleme cu chunc- uri, erau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
licdawq55
în 1 Iulie 2015 | licdawq55 întreabă:

Vreau sa- mi achizitionez un pc care sa duca jocurile noi aparute timp de cativa ani si vreau sa stiu daca merita sa investesc in el si sa stiu daca va duce jocurile care se vor lansa. Multumesc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
pomirlianu
în 1 Iulie 2015 | pomirlianu întreabă:

Mi-am luat gangstar vegas pe telefon. Cum sa fac sa nu mai mearga asa de greu (se blocheaza). Ce sa fac?

0
PascuBogdan
în 1 Iulie 2015 | PascuBogdan întreabă:

Am si eu o problema la counter strike 1.6 am fps la 60, intrebarea este cum fac sa imi setez fps sa ajunga la 100%? Am placa video de la Nvidia

3
Răspunde Raportează
Dragos636
în 1 Iulie 2015 | Dragos636 întreabă:

Se simte diferenta mare intre 4 Gb si 8 Gb RAM in jocuri? Si conteaza daca folosesc RAM-i cu frecvente diferite?

3
Răspunde Raportează
Lacra17439
în 1 Iulie 2015 | Lacra17439 întreabă:

caut servere private de metin2 pvp cu moduri si playeri multi.

1
Răspunde Raportează
terminatorers
în 30 Iunie 2015 | terminatorers întreabă:

Hei TPU am instalat de pe steam the binding of issac rebirth si nu imi mergesi imi da aceasta eroare: issac- ng has stopped working am incercat sa sterg fisierle de pe dociments dar nici asa nu merge...? (mai mult)

0
Marius1789
în 30 Iunie 2015 | Marius1789 întreabă:

Vreau să- mi cumpăr pe Subway Surfers duble coins şi a vrea să vă întreb dacă vine la voi la poartă cu vreun plic pentru achiziționare. La plată cere adresa şi nu ştiu dacă vine cu vreun colet....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Felix_Ursu_1990
în 30 Iunie 2015 | Felix_Ursu_1990 întreabă:

am luat de curand prototype pentru ps3 de pe OKAZII.ro, iar cand am completat campurile pentru livrare la adresa am pus comuna Cotusca Judetul Botosani, iar livrarea e prin fan courier.imi ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cOFFee666
în 30 Iunie 2015 | cOFFee666 întreabă:

Salutt TPU am o problema la cs, defiecare data cand intru sa ma joc cum trag cu aka- ul nu se aude pe loc ci mai intai termina de tras apoi se aude sunetul acela si in menu la fel face mai intai dau ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MrPandaBoy65
în 30 Iunie 2015 | MrPandaBoy65 întreabă:

Cine ma poate ajuta sa folosesc un rig pentru Cinema4D pentru minecraft, ca vreau sa fac un banner pentru un canal si tutorialele de pe YouTube nu le inteleg. Daca ma poate ajuta cineva sa ma adauge ...? (mai mult)

0
Zamfir_Alex_1997
în 30 Iunie 2015 | Zamfir_Alex_1997 întreabă:

Am o probelma cu pc meu de 2 zile se instaleaza tot felul de programe in el singure fara sa ma avertizeze deloc gen any protection desktopgames cu pot sa le opresc ajutati-ma

4
Răspunde Raportează
Peiciu
în 30 Iunie 2015 | Peiciu întreabă:

Salutare fratilor,trec direct la subiect,Daca am server de metin,sunt gm, pot sa-mi dau iteme bonusate cum vreau eu?

3
Răspunde Raportează
SePuteaSiMaiBine
în 30 Iunie 2015 | SePuteaSiMaiBine întreabă:

Salutare tuturor! Zilele acestea as vrea sa`mi cumpar un PC, si as avea nevoie de cateva pareri. nu joc cine stie ce jocuri cu cerinte mari. Dar ma mai ocup cu photoshop si randare. M- am gandit ca acest...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mallsorte
în 30 Iunie 2015 | Mallsorte întreabă:

Nick: MaLLs0rte PrintScreen: Imgur - - - - Imgur Descrierea problemei: Cand intru in cs cam vreo 10 sec mi se face ecranul alb... iar cand vreau sa dau la Find Server mai stau vreo 5- 6 sec. si imi ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
All4QuestionS
în 30 Iunie 2015 | All4QuestionS întreabă:

Am auzit ca sunt multe trucuri prina care poti da cadouri gratuite pe ask.fm... Dau funda celui care imi zice un truc bun.

1
Răspunde Raportează
AwanderingLove
în 30 Iunie 2015 | AwanderingLove întreabă:

Spuneti.mi va rog care sunt modurile la gta 5?

0
asasinkrid
în 30 Iunie 2015 | asasinkrid întreabă:

ce comanda trebuie sa folosesc in World of Wacraft Mistof Pandaria pentru a casta mai multe magii? Ce comanda trebuie sa scriu pentru a casta 5 magii sa zicem (de oadata).Ma ajutati dau...? (mai mult)

0
B3nz1D3s3nate
în 30 Iunie 2015 | B3nz1D3s3nate întreabă:

Cine stie un site cu servere de metin franceze, spaniole, engleze dar in orice caz sa NU fie romanesti? DAu funda primului raspuns bun.

0
pomirlianu
în 30 Iunie 2015 | pomirlianu întreabă:

Mi- am luat gangstar vegas pe telefon si cand ma joc imi da pe pauza fara sa fac ninic. Spuneti- mi va rog ce sa fac sa nu imi mai dea pe pauza. Mai am ceva de spus, ce sa fac sa nu imi mearga...? (mai mult)

0
j1NNNx
în 30 Iunie 2015 | j1NNNx întreabă:

Salutare TPU, am venit cu o intrebare. Azi cred ca s- a format un bug sau ceva pe facebook, adica se trimit mesaje de doua ori (le scrii o data si se afiseaza de 2 ori la fel). Si nu mi se intampla ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
adrian456789
în 30 Iunie 2015 | adrian456789 întreabă:

Era un joc vechi cu masini stiu ca aveai cateva masini printre care VW Beetle si un Ford Mustang si puteai sa te plimbi prin oras sau sa faci curse.

1
Răspunde Raportează
Tyctak
în 30 Iunie 2015 | Tyctak întreabă:

Care este cel mai nou si complex simulator cu tiruri?

3
Răspunde Raportează
Valentina_Paula_1996
în 30 Iunie 2015 | Valentina_Paula_1996 întreabă:

Salut, am cumparat un cod de reincarcare, de 11 euro si vreau sa- mi iau Counter Strike Global Offensive de pe steam, si imi zice ca nu e bun codu' de paysafe, as putea printr- un mod diferit? DAU ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
TheFuckingMaiX
în 30 Iunie 2015 | TheFuckingMaiX întreabă:

As vrea sa stiu daca puteti sa imi dati link-uri de unde pot lua jocul minecraft. Lasatimi la raspunsuri link-uri de minecraft(e.x. Tlauncher,TeamExtreme, Shiginima etc.)

1
Răspunde Raportează
Dannnyyy99
în 30 Iunie 2015 | Dannnyyy99 întreabă:

Spuneti- mi si mie niste jocuri faine pentru PC ( online/neonline :)) ) ps : imi play mai mult cele RPG unde imi fac eu carater si ma joc cu el, dar acum nu conteaza :)) Funda pentru cele mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CuTup3u
în 30 Iunie 2015 | CuTup3u întreabă:

As vrea si eu un nume (nickname) pentru Counter- strike, Metin2 si alte jocuri, Vreau un nume mai simplu si sa fie "serios" adica nu pascali, ceva simplu si sa arate bine, nu neaparat sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Iunie 2015 |

Cine este nerabdator sa se lanseze noul update de la TERRARIA? Mai sunt 50 de minute!

3
Răspunde Raportează
Andrei_Bosinceanu_1997
în 30 Iunie 2015 | Andrei_Bosinceanu_1997 întreabă:

Am o intrebare! As dori sa joc Pes 2014 si fifa 13 si nu stiu daca imi merg leptopul meu are sistemul urmator : Pentium dual core 2.4 / 6gb ram si placa video Intel Hd Graphic family 5000 mobile de 1,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Alexmilian
în 30 Iunie 2015 | Alexmilian întreabă:

Caut un server de metin2 PVP sau PVM easy dar sa fie foarte populat ( 100+ playeri) si sa aiba ceva special care sa te atraga sa joci. Multumesc!

0
  • 1637
  • 1638
  • 1639
  • 1640
  • 1641
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă acum 12 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 8 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • AndreoviciDarius
    trimisă acum 21 ore

AndreoviciDarius întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    14 răspunsuri
  • Bataiewwe
    trimisă acum 10 ore

Bataiewwe întreabă:

La munca vouă v a dat cineva cu pumnul în umăr? Eu îl. Am pe unu care când ma prinde mai îmi da câte un pumn ce sa fac?
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.657
  • Întrebări: 3.954.705
  • Răspunsuri: 17.665.585
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Citate

Citate

Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.407 Conversaţii