Imi puteti spune niste jocuri frumoase pe pc gratis, am pc bun si pot rula orice joc. Sa nu fie minecraft, gta, metin2, lol, nfs world....
Imi poate da cineva un comt de farmerama cu parola, ce nu este blpcat si este de nivel mare?
Mi-am instalat un demo de la Tomb Raider Legend si as vrea versiunea full. Stiti de unde as putea sa o instalez? Multumesc anticipat!
Sall,care este la moemntu actual cel mai bun procesor de gaming(nu conteaza pretul)?
Hei big grin! Stie cineva jocuri care sa mearga pe PC-ul meu? RAM: 2, 5 GB Placa video: Nvidia GeForce 7300 LE 512 MB Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3. 00GHz Windows XP
Please sa imi dati exemple de nume pentru jocuri ^_^
Am o problema la minecraft: Am facut un shop cu [Buy] si unul AdminShop. shopul se afla in interiorul spawnului si este definita o regiune. am bagat toate permissiunile la grupul Jucator(asa este ...? (mai mult)
Mi- am luat decurand un yoyo http://www.emag.ro/active- people- yo- yo- yo2- triple- action- cristal- acp- ap42205/pd/EL9RW0BBM/ dar problema este ca la auto return nu face ca in acest video ...? (mai mult)
Pe windows 10 poti juca jocuri de xbox one fara al conecta la pc?
Salut TPU, Am inceput sa ma joc metin2 alaska si nu stiu ce status trebuie sa pun la caracter sura, pls ma ajutati?
As vrea si eu niste servere de Sa-Mp la care sa se dea admin free! Am experienta si sunt activ! Serverul sa fie de RolePlay sau de RPG nu de Stunt! Dau funda :*
cine imi face si mie un pc din piese am un buget de 3000 lei de preferat un i5 o placa video de 2gb decenta de gaming 8 gb ram... sa fie de gaming.
Salut de curand mi- am luat GTA IV si merge in reluare ce pot sa fac? Configuratie PC:Windows 7 starter Processor: AMD Athlon(tm) II P320 Dual- core Processor 2.10 Ghz Installed Memory (RAM): 4.00 GB(2.00...? (mai mult)
Salut, merita sa imi cumpar un PS3 in anul acesta? Credeti ca vor mai aparea jocuri pe aceasta consola (precum MK X )? As vrea sa aud parerile voastre
Vreau sa ma joc fifa 07 online pe gameranger si imi zice "Please insert the correct DVD-ROM, select OK and restart application" va rog ajutati-ma...
Stie cineva un site unde pot juca table pe bani reali?
Cine imi da un server de cs 1.6 cu mapa de_dust2 sa fie permanenta harta?
HELP! Daca am un server de cs 1.6 de 14 sloturi cum pot sa il fac mod furien. Va roog un link sau sa imi spuneti cum ce sa pun. Multumesc anticipat!
TPU, are cinea un cont de naruto arena de rankul ANBU? Sau macar niste caractere deblocate. Dau in schimb cont de level 3, cu cateva caractere deblocate(am fost mising- nin, dar am dat reset ca m- ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Am intrat pe sv Jb.Wars.Ro si am scris un cuvant si a inceput sa cante un refren (de ex. falava ) a unei muzici! Cum sa pun si eu pe sv meu la fel?
Acum un an, am facut o mapa pe jocul Minecraft pentru a juca cu un prieten de al meu, cu seed- ul: david world. Acest seed ne- a dat pe o insula, dar in jur erau probleme cu chunc- uri, erau...? (mai mult)
Vreau sa- mi achizitionez un pc care sa duca jocurile noi aparute timp de cativa ani si vreau sa stiu daca merita sa investesc in el si sa stiu daca va duce jocurile care se vor lansa. Multumesc...? (mai mult)
Mi-am luat gangstar vegas pe telefon. Cum sa fac sa nu mai mearga asa de greu (se blocheaza). Ce sa fac?
Am si eu o problema la counter strike 1.6 am fps la 60, intrebarea este cum fac sa imi setez fps sa ajunga la 100%? Am placa video de la Nvidia
Se simte diferenta mare intre 4 Gb si 8 Gb RAM in jocuri? Si conteaza daca folosesc RAM-i cu frecvente diferite?
caut servere private de metin2 pvp cu moduri si playeri multi.
Hei TPU am instalat de pe steam the binding of issac rebirth si nu imi mergesi imi da aceasta eroare: issac- ng has stopped working am incercat sa sterg fisierle de pe dociments dar nici asa nu merge...? (mai mult)
Vreau să- mi cumpăr pe Subway Surfers duble coins şi a vrea să vă întreb dacă vine la voi la poartă cu vreun plic pentru achiziționare. La plată cere adresa şi nu ştiu dacă vine cu vreun colet....? (mai mult)
am luat de curand prototype pentru ps3 de pe OKAZII.ro, iar cand am completat campurile pentru livrare la adresa am pus comuna Cotusca Judetul Botosani, iar livrarea e prin fan courier.imi ...? (mai mult)
Salutt TPU am o problema la cs, defiecare data cand intru sa ma joc cum trag cu aka- ul nu se aude pe loc ci mai intai termina de tras apoi se aude sunetul acela si in menu la fel face mai intai dau ...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa folosesc un rig pentru Cinema4D pentru minecraft, ca vreau sa fac un banner pentru un canal si tutorialele de pe YouTube nu le inteleg. Daca ma poate ajuta cineva sa ma adauge ...? (mai mult)
Am o probelma cu pc meu de 2 zile se instaleaza tot felul de programe in el singure fara sa ma avertizeze deloc gen any protection desktopgames cu pot sa le opresc ajutati-ma
Salutare fratilor,trec direct la subiect,Daca am server de metin,sunt gm, pot sa-mi dau iteme bonusate cum vreau eu?
Salutare tuturor! Zilele acestea as vrea sa`mi cumpar un PC, si as avea nevoie de cateva pareri. nu joc cine stie ce jocuri cu cerinte mari. Dar ma mai ocup cu photoshop si randare. M- am gandit ca acest...? (mai mult)
Nick: MaLLs0rte PrintScreen: Imgur - - - - Imgur Descrierea problemei: Cand intru in cs cam vreo 10 sec mi se face ecranul alb... iar cand vreau sa dau la Find Server mai stau vreo 5- 6 sec. si imi ...? (mai mult)
Am auzit ca sunt multe trucuri prina care poti da cadouri gratuite pe ask.fm... Dau funda celui care imi zice un truc bun.
Spuneti.mi va rog care sunt modurile la gta 5?
ce comanda trebuie sa folosesc in World of Wacraft Mistof Pandaria pentru a casta mai multe magii? Ce comanda trebuie sa scriu pentru a casta 5 magii sa zicem (de oadata).Ma ajutati dau...? (mai mult)
Cine stie un site cu servere de metin franceze, spaniole, engleze dar in orice caz sa NU fie romanesti? DAu funda primului raspuns bun.
Mi- am luat gangstar vegas pe telefon si cand ma joc imi da pe pauza fara sa fac ninic. Spuneti- mi va rog ce sa fac sa nu imi mai dea pe pauza. Mai am ceva de spus, ce sa fac sa nu imi mearga...? (mai mult)
Salutare TPU, am venit cu o intrebare. Azi cred ca s- a format un bug sau ceva pe facebook, adica se trimit mesaje de doua ori (le scrii o data si se afiseaza de 2 ori la fel). Si nu mi se intampla ...? (mai mult)
Era un joc vechi cu masini stiu ca aveai cateva masini printre care VW Beetle si un Ford Mustang si puteai sa te plimbi prin oras sau sa faci curse.
Care este cel mai nou si complex simulator cu tiruri?
Salut, am cumparat un cod de reincarcare, de 11 euro si vreau sa- mi iau Counter Strike Global Offensive de pe steam, si imi zice ca nu e bun codu' de paysafe, as putea printr- un mod diferit? DAU ...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca puteti sa imi dati link-uri de unde pot lua jocul minecraft. Lasatimi la raspunsuri link-uri de minecraft(e.x. Tlauncher,TeamExtreme, Shiginima etc.)
Spuneti- mi si mie niste jocuri faine pentru PC ( online/neonline :)) ) ps : imi play mai mult cele RPG unde imi fac eu carater si ma joc cu el, dar acum nu conteaza :)) Funda pentru cele mai...? (mai mult)
As vrea si eu un nume (nickname) pentru Counter- strike, Metin2 si alte jocuri, Vreau un nume mai simplu si sa fie "serios" adica nu pascali, ceva simplu si sa arate bine, nu neaparat sa ...? (mai mult)
Cine este nerabdator sa se lanseze noul update de la TERRARIA? Mai sunt 50 de minute!
Am o intrebare! As dori sa joc Pes 2014 si fifa 13 si nu stiu daca imi merg leptopul meu are sistemul urmator : Pentium dual core 2.4 / 6gb ram si placa video Intel Hd Graphic family 5000 mobile de 1,...? (mai mult)
Caut un server de metin2 PVP sau PVM easy dar sa fie foarte populat ( 100+ playeri) si sa aiba ceva special care sa te atraga sa joci. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului