Am o problemâ la telefon-ul iPhone 3 mi sa rupt suportul de sim! Si nu-mi merge sa pun cartela:! Ce să fac, datim un site de unde i-l pot cumpara. Sau ceva sfaturi dau funda+vot
Vreau sa va intreb o intrebare legata de hackul s0beit Daca vreau sa ma teleportez dau in meniu dupa map si dau click dreapta intr- un loc. Dupa ce dau sa continui jocu ce apas sa pot sa am...? (mai mult)
Va rog sa scuzati categoria, nu gaseam Tehnologie. Pe laptopul meu Asus nu merge camera web, am cautat pe net solutii, dar nimic de folos. ATENTIE! Laptopul meu Asus nu are sa bag CD- uri ...? (mai mult)
De curan am instalat windows 8.1 am luat un counter- strike 1.6 pentru windows 8 mi- a mers un timp iar acum s- a schimbat rezolutia si numai merge sa intru in cs, l- am sters, si l- am instalat...? (mai mult)
Salut tuturor, va cer parerea in legatura cu cerintele minime de sistem pentru a rula jocul Far Cry 4.eu am citit pe google cam de ce ai nevoie si cred ca le indeplinesc dar dupa ce am instalat jocul ...? (mai mult)
Care stie jocuri online cu cerinte mici? Am placa video 512mb, 2gb ram, procesor 2.9 dual. Fara metin, counter, dota, lol, samp, nfs, fifa.
Pc- u' meu este cel mai de jos am pus tot ce stiu despre el pentru ca nu stiu ce sa pun clar. Imi puteti recomanda jocuri bune pentru el? - placa de baza cu chipset Intel x58 - procesor Intel Core...? (mai mult)
Buna TPU cine imi spune sau imi dau un videoclip cum pot sa-mi creez singur un joc,, FNAF"
Salut daca instalez windows 7 cu 64 bit pe un pc cu 32 bit merge funda cel mai bun
Care este diferenta dintre The last of us si The last of us Remastered?
Cand intru in Farming Simulator 2013 imi scrie asa: ERROR:COULD NOT INIT 3D SYSTEM SHARDER MODEL 3.0 IS REQUIRED PLEASE INSTALL THE LATEST VIDEO DRIVERS stiu ca imi spune sa instalez...? (mai mult)
Am o problema...ma joc frumos pe calculator il inchid iar cand il redeschid nu mai merge nimic...de ce?
Imi puteti spune si mie niste jocuri care sa mearga pe placa video Nvidia GeForce GT610?
Cunoaste cineva niste rpg-uri,mmorpg-uri, moba care sa fie traduse in romana, in afara de metin2, 4story si league of legends
Mereu cand intru in Euro truck simulator 2 ma pune sa activez de fiecare data jocu. de ce?
Salutare! Recent am cumparat GTA IV din Altex Am luat acel pachet cu toate editia: GTA IV - Liberty City / Ballad of Gay Tony / Lost and Damned Bun Dupa ce bag DISC 1 de la Liberty City nu se intampla...? (mai mult)
Stie cineva niste servere de buld battle pe minecraft? si non premium
Imi puteti recomanda niste jocuri multiplayer, in romana gen Metin2 sau League of Legends?
Imi poate spune cineva cum se face screenshot la ecranul calculatorului? Dau funda
o fifa 15 buna de unde se poate descarca?
2/? Minecraft. Deci, Ce fac cu arghila în minecraft? (Bila aia gri, să zicem așa)
intrati pe acest sv de cs classic 192.168.1.225:27015 si am o problema mi- am facut un sv de cs descarcat gata facut dar nu ma lasa sa intru decat daca bag ip ce sa fac sa ma lase sa ma conectez...? (mai mult)
as vrea sa ma apuc de Minecraft pe PC. Cine imi da un link (in privat daca nu.) si sa ma ajute cum as putea juca cu mai multi pe server. Sper ca puteti sa ma ajutati.
Procesorul meu este mereu folosit 100%, in orice clipa iar pc- ul imi merge foarte greu uneori! Am un procesor Intel Dual- core 3.0 GHz si l- am cumparat acum 2- 3 ani. Ce as putea sa fac ca sa nu mai...? (mai mult)
Un prieten mi- a arătat o aplicație care :făceai o parole te ducea intr-un joc Făceai alta parola te ducea la galerie
De ceva timp ma joc metin2 buzau 2015 si vreau sa stiu dintre cei care il joaca, daca este permis cu switchbot. Daca intru cu el primesc ban sau este voie sa intram cu el?
Merge sa instalez Service pack 1 pentru Windows 7 daca nu il am cumparat(Windows-ul)?
Exista un mod pentru gta 4 in limba romana cum e si la san andreas de exemplu, daca da, da-ti-mi va rog un link de descarcare :)
Care e cel mai bun caracter pvp si totusi un pic bun la pvm din MMORPG- ul Vindictus? Sa si argumentati de ce : de ce acesta si nu altul. Funda pentru cel mai convingator si bun raspuns! Raspundeti repede...? (mai mult)
Buna TPU cine imi spune sau imi dau un videoclip cum sa-mi creez singur un joc,, FNAF"
SAalut TPU, imi puteti face o lista(un top 10) cu cele mai frumoase servere de metin2 nu neaparat ro si daca se poate sa nu fie PVP.Multumesc anticipat, FUNDA celui mai bun raspuns.
Spune-ti-mi va rog, cine stie, la ce se foloseste programul AllDirectART - Proxifier profile? Dau funda raspunsului cel mai clar.
ce trebuie sa fac,am gta san andreas, cand intru dau pe load game mi se incarca aproape tot si apoi se inchide si spune ca gta exe nu mai functioneaza.Ce sa fac?
Cum pot intra intr-un joc american truck simulator cu acces TBA?
Buna TPU cine imi spune sau imi dau un videoclip cum sa-mi creez un joc,, FNAF"
Cum pot muta o harta de minecraft de pe telefon pe pc.
Va rog frumos cine se pricepe la minecraft spuneti- mi si mie de ce versiunea 1.7.10 imi da crash mereu. Cand da, apare asta: [14:16:46] [main/INFO]: Setting user: mata_rex [14:16:46] [main/INFO]:...? (mai mult)
Îmi spuneți şi mie nişte combinații de butoane pe jocul School Days creat de MDickey
Cum pot face keyboardul ca sa pot sa fac scheme la fifa 11 de pe shift? o imagine? ceva?
In legatura cu jocul SA:MP, pe serverul B- ZONE RPG, ajutati- ma va rog frumos : Cand dau la orice factiune pasnica, (de ex: LS TAXI) trebuie sa copiez niste DATE si dupa sa dau pe un buton in colt...? (mai mult)
Salut baieti si fete! Mi- am luat un hard sata de 2.5 inchi, 5400 rpm etc... L- am instalat in playstation si imi arata ca sunt disponibili 298Gb liberi, in fine, aseara mi- am instalat 2 jocuri si ...? (mai mult)
Salutare TPU caut si eu un server de samp cu un gang sistem cine imi da link cu un server bun dau funda
Cine imi spune si mie cum se baga modurile de GTA Sa : anims arme ( phyton.ifp, rifle.ifp, shotgun.ifp, silenced.ifp ) recolorer si modul de imprimare in perete al gloantelor. Pentru ...? (mai mult)
Cum fac rost de High Explosive Grenade (he grenade) pe CS GO?
Salut frati TPU! Am o intrebare merge gta v pe un pc de genul asta: Intel Core i7 870 (quad core) 8 GB Ram Placa video Asus GeForce GT 730 2GD3 2GB DDR3 128bit
Salut tpu.Astazi as vrea sa intreb ceva din minecraft.Intrebarea mea este : Cum dau portiune unui satean-zombi. Adica pe ce buton apas? Dau funda repede plz!
De ce am lagg langa smoke pe cs:go? am 120 fps constante si cand intru in smoke sau stau pe langa el am 20... dupa ce ies din el isi revine si merge in 120 fps. funda
Sall TPU, am jucat acele 10 meciuri de rank pe lol si am intrat in silver 2 iar daca nu mai joc in rank o perioada imi scade ranku? si vreau sa stiu cate winuri mai trebuie sa fac sa intru in silver 1
Salut Caut pe cineva in stare sa ma ajute sa fac un sv de metin2 Vreau ajutorul pentru tot ce consta adica site + host + protectie client protectie site sa nu fie vulnerabil la mysql attack etcc evident...? (mai mult)
Ziceti-mi un clan sau mai multe de pe Blue.BUGGED.RO (SAMP) care accepta si jucatori cu lv 5.Nu imi pasa ce specificatii are,daca are salariu, hq etc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!