Hey! Pentru a face un server privat de minecraft trebuie sa ai cont premium? Eu l-am facut dar daca incerc sa il deschid imi spune invalid session(failed to login)... Va rog dau funda.
am si eu un xbox 360 si intrebarea este.Pe cate xbox - uri 360 poti juca gta v duar cu un cd? Funda | | \/ Urgenttttttttttttt Dau FUNDA calor mai rapide ...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum se instaleaza pe minecraft modul too many items si ce minecraft imi trebuie ca sa mearga modul.PLEASE!
Intrebarea mea este cum pot schimba masinile pe gta5 cina s-a jucat stie ca la inceput iti da o masina si eu mi-am cumparat alta si o preau pe ea cea pricipala
Salut.Este cineva care poate sa imi dea si mie niste arme de CS:GO?
Cum scot efectul luminii din cs 1.6. Ca imi provoaca lag. Adica lanterna.
inainte sa imi schim windows- ul ma jucam samp si dupa 2 minute mi se blocha tot pc. se auzea un barait si trebuia sa dau restart. recent mi- am instalat windows- ul si exact la fel face. va...? (mai mult)
Placa asta este buna pentru gaming? Sau merge fara nici o sacadare gta v? http://www.pcgarage.ro/placi- video/gigabyte/radeon- r7- 240- oc- 2gb- ddr3- 128- bit/?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-...? (mai mult)
imi merge gta 4 daca am: Rating:3.4 Processor:Intel(R) Core(TM)2 duo cpu P8600 @2. 40GHz RAM:2.00GB (1.90 GB usable System:32 bit operating sistem
Ajutor! ma joc lego worlds dar nu ma lasa sa intru in nicio lume...ce pot sa fac?
De ce nu mai imi afiseaza jocul pe tot ecranul? am umblat la rezolutie, am dat-o pe cea mai mare si tot nu imi afiseaza pe full screen cum o facea inainte.
Ce consola din new gen (Noi-Noute) dintre: 1:Play Station 4 Dau funda 2:WII u 3:Xbox One
Cam cat ar dura instalarea pentru GTA 5? Cand downloadez de pe steam viteza e de 11 Mbs.
Buna as vrea sa stiu daca am pc-ul in garantie cei de la care am luat pc-ul tot iei mi-l curata de praf
Sall am controllerul maxfire grandias 12 si dintr- o data cind misc stikul din partea stinga mi se misca si cel din dreapta cate un pic cate o data se misca si mai tare sau cind apas pe buton de la stick...? (mai mult)
Am o intrebare.Ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum sa imi pun skin pe minecraft 1.8.3 cracked multiplayer? Cel mai bun raspuns funda!
vreau si eu niste jocuri pentru fete gen cum este Sweet Flirt! Sa fie in genul lui,nu IMVU,etc. Jocurile sa fie online,sa nu necesite descarcare! Cel mai buna raspuns, FUNDITA!
Salut mi-am luat cea mai noua versiune la wot test common 9.8 si sa speram ca o sa mearga, dar imi trebuie un cont nou sau ma pot loga cu cel de la wot fara test?
Aceasta este o intrebare legata de metin2ro : La ce foloseste skill bot-ul? Si in ce scopuri il pot folosi?
Salut, am aflat ieri ca la World Of Tanks exista test server, am descarcat test server common 9.7 si azi am terminat si dau play se deschide o fereastra cu alb si se inchide ...am incercat si cu administrator...? (mai mult)
Știți vreun MMORPG bun? Gen Tera,să aibă grafică bună,să nu fie plictisitor, alea alea.
Am o intrebare. este buna aceasta placa video pentru gaming? Sau imi va merge GTA V? Placa Video: http://m.emag.ro/placa- video- asus- nvidia- geforce- gt- 730- 4096mb- ddr3- 128bit- hdmi- dvi- ...? (mai mult)
De ce numai exista/merge ingato? De cand numai merge si cand va merge? Mai stiti si alte siteuri gen ingato?
Va rog spunetii-mi jocuri ca terraria, minecraft de tip survive. Cele mai multe si mai tari jocuri FUNDA!
Cine imi da niste servere de samp misto? Adica sa te poti teleporta gen la San Francisco. Sau sa ai comenzile " /vcar " pentru masini care nu costa. Un server lejer, dar totusi cat de cat full Cel ...? (mai mult)
Cum imi pun tag pe serverul meu de cs 1.6 mod zombie?
Cine imi da niste coduri pe Counter-Strike Nexon Zombies?
Salut Am o problema cu LOL-u' De fiecare data cand intru imi apre disconnected si dispare(starea jocului)si tot asa si nu pot intra n
Hey Imi puteti zice un cod pentru cs nexon zombies un cupon va rog eu mult Dau funda!
Cum pot sa-mi atac prietenii in jocul pirate kings? Pe IOS nu Andoid
As vrea sa imi achizitionez o consola dar nu ma hotarasc pe care sa o iau xbox one sau ps 4 si daca doriti puteti sa imi recomandati si niste jocuri
folosesc un program care are trial pentru 30 zile si ce se intampla daca nu vreau sa il cumpar de la site-ul lor de unde am descarcat programul
Joc The sims 4 si am o problema. Nu ma pot conecta la internet ca sa accesez comunitatea. ii dau connect, imi spune "attempting to connect" dar astept 3 ore ca nu se conecteaza..mentionez ca...? (mai mult)
caut un servere da minecraft 1.6.4 cine imi da un server care sa mearga dau funda!
Vreau si eu cat mai multe jocuri, am terminat : COD MW1 pana la Black Ops 2, ce idei aveti? :) FUNDA! :)
Salut,am vazut pe steam american truck simulator disponibil TBA ce inseamna asta, pot intra in joc ca sa testez sau ce inseamna asta.
Salutare http://devilmaycry.fzn.ro/ a iesit un sv nou de metin privat ieri dimineata e pvm lv max. 99 va asteptam!
Imi puteti spune care sunt jocurile cele mai bune pe care le pot juca cu aceste componente: Placa Video Asus NVIDIA GeForce GTX 750 OC, 1024MB, GDDR5, 128bit, Procesor i3 dual core 3.6...? (mai mult)
stiti aproximativ 10 jocuri care au intre 100 MB si 3 GB? Dau funda
Stie cineva cum se face un server de minecraft(in care sa joc eu cu un prieten sau 2)
Are cineva un cont League of Legends pe care nu mai joaca si are campionul Yasuo? Daca da scrie-l si tu si dau si funda :P mersi.
am un laptop Lenovo g50- 30, ecran de 15, 6 inchi, imi puteti spune si mie niste jocuri pentru el? http://www.flanco.ro/laptop- lenovo- g50- 30- intel- celeron- dual- core- memorie- ...? (mai mult)
Schimb cont lol pe cont pocket legends Contul are platinum 3 e de la un prieten bun de al meu nu stiu ce mai are m- am jucat duar 2 zile si mi sa stircat pc- ul il dau pt ca nu pot juca Contul de pl...? (mai mult)
Un hack bun pentru stick run pe facebook. care sa nu dea eroare?... Fundaaa!
Ce as putea sa fac ca sa nu mai am asa lag pe CS:GO? Am 30- 40 fps- uri.As vrea sa am si eu macar 60- 70? Un program ceva, nu stiu(P.S: Fara fraze de genul:Upgrade la pc, sa iti cumperi altu'). Mersi...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva un server de Metin2 : 105 lv / 250 lv maxim : fara mod / 6/7? Va rog frumos! Multumesc! :*
Îmi puteţi spune cum rezolv problema asta? Am descărcat un PhotoShop Adobe CS6, totul bine. Intru în el, dau open, selectez imaginea, dau ok şi nu mi- o arată. https://www.youtube.com/watch?v=P3IwYmr5g24 ...? (mai mult)
In jocul pou, cum faci sa ai doi pou? Sunt la nivelul 21!
Vreau sa joc agar.io cu un prieten cum as putea sa o fac? fara extenis deoarece nu merge...si nici din linile de cod nu reusim :|
Dece cand vreau sa pun un pariu la CS GO imi spune "wait a bit offer" si dupa dispare! Pentru cel care ma ajuta are o funda din partea mea :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!