Salut.Cred ca stiti jocul Pirate Kings.Cum fac sa misc corabia pe alta insula ca sa-mi pun oameni sa-mi faca bani? E pe calculator nu pe telefon pe mozilla firefox.Multumesc anticipat.
Ajutooor! Stie cineva cum se creaza mapa aia la "lol" (league of legends) ultra rapid fire vaaa rog funda{{}}
Cine știe niște jocuri 3d cu cai gen Alicia! Mulțumesc! ...? (mai mult)
Am o problema legata de internet....de 4- 5 zile am observat ca internetul merge lent.....De la 40 mb download si 56 upload, s- au dus valorile in 16, respectiv 31... Are cineva solutii...? (mai mult)
Sal TPU. Care dintre voi are sv de Minecraft si cauta admin sau owner si poate helper. Dau funda celui care ma pune admin sau owner sau helper.
Cum pot vedea urmaritorii care ii am pe facebook? Adica sa-mi apara sub numele meu, stiti voi la ce ma refer. cine-mi explica concret are funda :v
Salut, cine imi spune si mie cum pot sa joc GTA V online, cand dau pe "Online" in joc imi spune sa ma loghez pe "Social Club" si nu stiu cum sa fac, se poate sa ma ajutati si pe mine va rog frumos, ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un link cu mod batman pentru gta sa si un tutorial/un video cv cum sa il instalez are Funda!
pentru ce ajuta la G2A shield-ul ala? Adica daca are cineva procent de vanzare 100% la ce mai foloseste?
Salut am facut un server de samp si trebuie sa platesc ceva cost? eu am bagat ip meu de la pc sau trebuia sa bag ip ala de pe site
Ceva jocuri de strategie gen GoodGame Empire? Cele mai multe funda
E URGENT! Am nevoie neaparat de un video editor bun,cu tempelate,in care sa pun niste poze si sa arate ca o carte, ca o aminatie. FUNDA SI VA RAMAN RECUNOASCATOARE!
Va implor din tot sufletul! Vreau un cod (((((((nefolosit)))))))))) ca altfel nu merge Animal Jam free membership, de 14 ori am incercat prin SMS sa trimit ca sa imi dea un cod dar tot nu mi- au...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu de unde imi pot pune o capa pe contul meu de minecraft. Mentionez ca, contul meu este premium. Astept raspunsuri de unde pot lua o capa sau un site... Dau FUNDA la...? (mai mult)
Hey! Puteti sa imi dati niste site- uri cu conturi de STEAM cu jocuri cumparate? Sau sa imi dati conturile la adresa de skype: "daryus.boss25". Cine imi da contul cu cele mai multe jocuri sau cele mai...? (mai mult)
Am MARE nevoie de ajutor. Aproximativ pe fiecare joc îți poți recupera contul cu email- ul ( dacă a fost validat ) deoarece la schimbarea parolei de către alt idivid, apare pe email că a ...? (mai mult)
Buna seara, am o problema cu jocul League of Legends. Il am instalat de o saptamana, dar in seara aceasta a inceput sa- mi faca faze precum " PVP.net Patcher Kernel has stopped working: A problem caused...? (mai mult)
Cum pot sa extind Partitia C:? din memoria partitiei D:
Am processor Intel(R) Core(tm) i3- 2100 3.10 ghz, 4 GB Ram, 32 bit, 1 TB hard, nVidia GeForce 210 de 1 GB Exista vreo sansa sa- mi mearga gta 5? Sau imi pot lua adio? Gta 4 imi merge, nu am probleme,...? (mai mult)
Ce bonusuri imi trebuie pentru dragon pe metin2? E un privat, deci as vrea bonusurile perfecte :)
am sa va intreb daca stiti un joc in care cuceresti "locuri" ca sa capturezi fortareata, orasul etc inamic (gen triviador ). Multumesc!
De ceva timp am instalat de pe Aptoide Minecraft PE. Vreau sa fac un mic oras insa mi se pare ca sunt prea putine decoratiuni. Vreau sa stiu e Minecraftul bun sau nu?
Ce sa aled dintre batman arkam origins si batman arkam city?
Am nevoie de un cheat pentru Shadow Fight 2, care sa mearga (pentru Android, Samsung Galaxy Tab4).Am incercat multe(am rascolit tot net- ul) insa nimic nu functioneaza :/. Daca va intereseaza,...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Vreau sa- mi iau cateva piese de calculator, pentru gaming, daca aveti idee ce piese sa- mi iau va rog sa lasati mesaj, vreau sa schimb tot, mouse, tastatura, casti, unitate, ...? (mai mult)
In PES 2010 pot sa redenumesc si sa schimb imaginea unei ligi? http://www.mediafire.com/view/d8hzc0dxy7vn6xc/Untitled.png
Buna,TPU,cum fac sa imi mearga GTA SAN ANDREAS pe PC fara Sound Driver. Cine raspunde corect, funda:D
Mi-am facut un server de minecrfat multyplayer cu bukkit 1.7.2,dar atunci cand dau adresa ip unui alt player nu il lasa sa intre.Ce sa fac? Va rog ajutati-ma! Funda Va Rog Frumos!
Cum dau jocul S.K.I.L.L pe fulscreen
Vreau si eu niste jocuri pentru pc! Am :2gb ram, 256mb video, processor 2. 20ghz amd sempron, windows xp! CE JOCURI CREDETII CA IMI VA MERGE? DAU FUNDA!
Am auzit ca xbox iti ofera posibilitatea sa intri pe skype de pe tv sau sa urmaresti doua canale in acelasi timp sau sa navighezi pe internet adica iti transforma tv- ul intr- un smart tv dar daca deja...? (mai mult)
Heii, mai stie cineva cum se cheama jocul ala cu Mikey Mouse, unde avea in fata o fereastra cu flori si gateai super multe, paste, cartofi, era un bol cu fructe, conserve, faceai tort etc. avea ...? (mai mult)
Buna ziua am si eu o intrebare am o problema cu un joc " The Sims 2 " imi zice asta Unspecified error
Care e puterea voastra preferata in DC Univers Online? ( nu una in care dai bani).
Hei ce spumeti merita jucat rhe witcher2 ca nu prea joc rg dar vreau sa stiu dava e fain
stie careva jocuri gen "charlie, charlie are you here?"? FUNDAAAaa! Repede.
Astazi dupa ce am reinstalat LoL- ul (LeagueOfLegends) nu ma lasa sa intru pe cont si imi apare urm lucru http://postimg.org/image/spuhs4dxx/ Tin sa mentionez ca inainte nu- mi facea asa. ...? (mai mult)
Sall am o problema, am un Asus x52f si mi- se vede camera cu susul in jos, bine, am downloadat driverul dar cand incerc sa intru in installer imi deschide installer- ul si apoi se inchide, dupa 4 secunde...? (mai mult)
Ma joc Dragon Ball Z Budokai TenKaichi 3 pe laptop folosind pcsx2. Dar cand se intalnesc 2 raze, trebuie sa rotesc R3 pentru a castiga. Stie cineva cum pot rezolva aceasta problema? Nu am...? (mai mult)
Am o întrebare mai de finețe. Eu vreau sa achiziționez un Thrustmaster cu wheel ul GT 28. Doar ca nu știu ce tip de suport sa i achiziționez ce fel de pedale si ce fel de schimbător. ...? (mai mult)
Heey. Joc Sims si am nevoie de niste nume complete(nume+prenume) si de fete si de baieti englezesti frumoase. Mersi anticipat! Dau fundaaaa!
Am si eu o intrebare pentru voi, cei care joaca, , clash of clans"! De unde pot lua un mod/hack pentru el dar versiunea 7.65.5? Ca mai de mult am luat si nu imi baga banii...Dar nici flamewall...? (mai mult)
Slut TPU imi puteti spuneti cum ma pot juca si eu minecraft build-battle de unde sa descarc minecraft si ce versiune cel mai bun raspuns primeste funda
Vreau sieucat mai multe jocuri pentru urmatorul pc : 4GB RAM Placa Video nVidia 1GB GT640 128biti Procesor Intel Dual Core E5800 3.2GHz HDD de 250gb (nu cred ca e asa important) Cat...? (mai mult)
Hei, as vrea sa cumpar gta 5 pentru laptop dar intrebarea e> Trebuie sa cumpar mai multe chesti ca sa mearga jocul? Eu cand am cumparat sims 4 a mers bine totul, si instalarea. Dau funda
Salutari prieteni.Mi-am descarcat recent TERA online, caracterul mi l-am facut dar problema este cu numele. Orice nume pun nu ma lasa aveti vreo idee ce nume pot pune ca sa intru?
As vrea sa stiu daca imi merge watch dogs pe acest laptop : Procesor Intel Celeron Placa Video:Intel celeron HD 4GB ram
Am o curiozitate...este cineva pe aici care se pricepe in photoshop si vrea sa ma ajute...am nevoie de vreo 2 bannere.
PC-ul meu scoate un sunet ciudat cand intru intr-un joc... Face ca un aspirator.Jocul merge 1 minut, iar dupa PC-ul intra in modul Sleep.Ce credeti ca se intampla?
Ce jocuri imi recomandati CPU:Pentium(R) Dual-Core CPU T4200 @ 2. 00GHz GPU:Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family RAM:2. 00GB RAM
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!