Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Buna ma numesc arpi si caut un Metin2 PVP care iti dal lvl 250 fara 6/7 fara modati. (Inafara de hammer) care imi da cel mai bun metin primeste funda
Cum fac reclama server samp si unde facreclama?
Hei TPU imi puteti da niste sfaturi ce jocuri pot pune pe canal cum pot sa imi ridic numarul de abonati uitati canalul meu aici https://www.youtube.com/channel/UC1KUxAtUltsvVwHaUBlArYA/videos mersi...? (mai mult)
am si eu o intrebare legata de FIFA 08. Cand intru in el merge, imi apare sa selectez limba...Dar cand imi apare "Press a Key" apas iar apoi mi se inchide jocul si imi spune "FIFA 08 is stop...? (mai mult)
Buna as vrea si eu niste jocuri pentru laptop Samsung RV508 da in afara de euro truck simulator. Si sa imi mearga bine. Dau funda!
Cine face un sv de metin2 are o promovare de la mine. Serverul nu este neapărat host. Poate fii si simplu. Add Skype: narcis.chihaia3
Dati-mi si mie va rog mult un cfg care sa prind 500 fps si viteza mare de tot la deathrum! Va rog !
Imi puteti da si mie config-urile de la CS:go ale lui LOLYOU? Funda :)
Caut si eu pe cineva sa faca reclama pe youtube pentru un server de metin cu multi abonati sau ceva va rog un raspuns:D Funda
Mi-am cumparat un ceashttp://www.mpmaneurope.com/en/products/mp3-mp4-1/bluetooth-mp3-mp4-16/bluetooth-mp3-watch-watch-me-349/ si nu mge sa il conecter cu un oringi hiro. Din ce cauza nu merg?
Cum teleportez tractoarele in farming simulator 2015
Am o mica problema cu metinu. Problema consta in faptul ca se vede sters dar el merge cu 60 de fps tinand cont ca am un pc foarte bun cu o placa gtx 650 1g ddr5 ar trebuie sa se vada perfect.Chiar nu pot...? (mai mult)
Cum scap de ardamax keylogger pe windows 7 ultimate?
Salut, TPU! Vreau sa imi fac un pc pe bucati pana in 2600 lei (26 milioane lei vechi), si am ales urmatoarele: - Amd fx 8350 4.0 GHz; - AMD sapphire r9 270X; - Placa de baza msi 970a- g46. Cam...? (mai mult)
Salut.M-am apucat de samp, ma-i exact serverul b-onerpg.Ma-ti putea ajuta cu niste bani ca sa ma pot dezvolta as fii foarte recunoscator.Multumesc!
Buna prieteni nu puteti sa-mi dati adresa la un servar prison 1.8.x gen galactic.sexy dar sa fie non-premium?
De ce nu-mi merge samp-ul nu mi se deschide
Poate cineva sa-mi dea un cont drakensang(pe gratis)de lvl 40-45, daca nu-l mai folositi? contactati-ma pe facebook (Andrei v. marin)
Sunt noua pe acest site si vreau sa va rog ceva. Cine are un cont de imvu si nu il mai vrea, sa mi-l dea mie prin privat! Multumesc! Funditaaaa.
Hei de ce la NBA2K14 când dau să intru pe joc nu îmi apare nici o imagine, dar se aude cum vorbeste tipul acela îmi puteți spune de ce nu se vede doar se face ecranul negru și atât...
Vreau un nick pt un cont premium de minecraft care sa contina Adi. Ma puteti ajuta va rog?
La jocul Batman Arkham Origins, versiunea pe android, cum pot sa fac printr- o șmecherie ca sa am mai mult aur din acela cu care reînvii la viață? Mie mi se consuma mereu si nu am cum sa mai reînvii...? (mai mult)
Am luat un AV de la YouTube prin noiembrie anul trecut si normal trebuie sa- mi expire azi, pe 19.05. 2015, cel putin asa scrie acolo... Intrebarea este: de ce inca nu mi- a...? (mai mult)
Sall lume deci am aflat ca total war va lansa un nou joc total war arena stiu ca e free to play dar imi puteti spune cand va parea pe steam?
Am nevoie de un "upgrade" la numele de la cs go. Mi se pare prea scurt : "MrGabs". Ce as putea adauga la nume?
Am 2 intrebari. 1. Fratimiu are un telefon Huawei ascend y530 si are card 2G, cand descarca se descarca pe card, are 1G ramas pe card si 1g pe memorie interna dar cand descarc un joc de 30mb cica nu...? (mai mult)
are cineva sa imi dea si mie un fishbot pentru Word of Metin2 plss Dau Funda+Vot!
Am o mica problema, Am internet de la Next- gen. Wifi- ul este parolat trebuie sa adaug la contract si wifi- ul si sa platesc lunar + ..suma ceruta. Eu in schimb laughing mi- am cumparat...? (mai mult)
Timp estimativ de asteptare pana la gold nova 1 pe cs go? Am 13 competitive castigate si silver elite master din 10 competitive.
Buna seara.Am vazut acum cateva saptamani un trailer la un joc tip MMO Shooter care va fi lansat in curand.Erau doua ...culori...rosii si albastrii si parca fiecare aveau cate 2 sau 4 caractere.grafica...? (mai mult)
M- am saturat de piratat jocuri cu virusi si alte chestii. Vreau jocuri fara virusi de pe Steam. Am gasit un site cu care poti lua orice joc de pe Steam vrei, cu doar 3 euro. Site: http://steamgamesfree.com/ ...? (mai mult)
Cam cu cate fps-uri se misca CS GO pe acest sistem : AM Athlon(tm)64 x2 Dual Core Processor 4400+ 2. 30GHz Memorie ram 3GB Placa video nVIDIA 9300 GE 512 mb (Ma refer totul la LOW) Funda!
Salutari, imi poate explica si mie cineva, care e faza cu platitul lunar la world of warcraft? Chiar daca am cumparat jocu mai trebuie sa platesc sau!?
Buna TPU am o problema la gta 5 am ajuns la misiunea Blitz Play si la sfarsitul misiuni cad ma transfer in alt personaj se blocheaza jocul. ce pot sa fac sa continui povestea? ps jocul este descarcat ...? (mai mult)
Mi-am facut de curand facebook pentru a ma juca farmandia,dar jocul nu se conecteaza la server, desi daca intru pe contul(de fb)al unei prietene merge sa ma joc.stiti care e problema? Multumesc!
Caut de ceva vreme SEGA BASS FISHING (1999) jocul asta l-am jucat acu de vreo 4-5 ani l-am avut pe un cd. stie cineva unde il gasesc acuma? de unde il pot descarca? am tot cautat dar nu am gasit
Salut, TPU mi- am luat Swiftshader si sunt curios daca imi merge GTA IV cu el mentionez ca am: Procesor Intel pentinum dual core 2.66.....placa video ati radeon x100- x800 550 series de 512 mb ddr2...ram...? (mai mult)
Imi ziceti si mie cum sa joc, , Need for Speed Most Wanted 2012 " in multiplayer? Cand incerc imi apare eroare! Imi spune ca e eroare la net dar am un TP- LINK cu trei antene langa laptop si laptopul...? (mai mult)
Cum pot face fatallity la Mortal kombat x android? Stiu ca se poate si am reusit si eu dar fara sa stiu cum.Stie cineva?
Mi-am luat si eu un ps3 cu gta v dar nu stiu cum sa-mi activez modul frist person.Am apasat pe select depe cotroler dar nu ma da in acel mod. ajutati-ma va rog. Dau funda.
am reusit sa- mi instalez GTA V, Pentru cei interesati, merge super pe mediu- high [ avg 34 fps, nu- s de ala care sa ceara 60 fps, ma multumesc si cu 25- 30, nu inteleg diferenta dintre 30...? (mai mult)
De curand mi- am cumparat un laptop Asus R.O.G G551 JM(de gaming) cu GTX 860M, I7, 240 GB SSD etc. Exista 1 singura problema majora. Poate rula jocurile noi si cele partial vechi(gta 5, ...? (mai mult)
Salut. Am o problema la Warface. Am vrut sa ma conectez si deodata Account has been permanently suspended. De ce? Nu se stie. Intrebarea mea este daca pot sa scot ban- ul de pe cont, sa numai fie suspendat,...? (mai mult)
Cum pot juca jocul dungeon hunter 5 daca nu e compatibil pe android ' funda
Salutare imi puteti spune un metin2 pvp classic?
Acum cateva zile mi- am instalat un joc pe comp, si din greseala l- am instalat in arhiva C si cand incerc sa- l dezinstalez, imi spune ca s- a dezinstalat dar de fapt nu s- a dezinstalat ...? (mai mult)
am si eu o problema, nu imi merge un port usb...Am 2 dar unu merge, unu nu merge am usb 3.0 si nu este de vina dispozitivul care il bag, adica mouse, tastatura etc, deoarece cand il bag...? (mai mult)
Ce jocuri pot juca pe windows 7 memorie 1 ram si Intel pentium incorporat cu dual core. Dati jocuri faine...
Cum fac fatalitate in jocul Mortal Kombat X pe telefon!? Funda.
Zoaca cineva de aici Aion? Asi dori sa stiu daca asi avea o performanta buna cu urmatoarea unitate: http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gaming-light/
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a