Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Joaca cineva fallen cabal am o problema si nu ma pot conecta trebuie sa descarc Xtrap. Multumesc
Sall TPU, zicetim si mie va rog frumos un joc asemanator cu euro truck simulator 2, adica sa se vada de la volan. exact ca ets2 sa fie. dar cu altceva. de exemplu cu masini. dar fara school driver, ...? (mai mult)
Aveti idee cu ce jocuri fac insigne la steam? Adica caut un joc si castig insigne de la el, care ar fi acele jocuri?
Știe cineva dacă pot juca terraria în spleat screan pe ps3
Cata memorie ocupa fifa 10 demo?
S-ar putea sa ma ccepte ad sens-ul daca contul google e scris ca fiind din Romania dar pun adresa din r.moldova? :D
Vreau sa- mi cumpar un mouse de gaming pana in 200 lei. As dori totusi o marca ca lumea gen Razer, Gamdias etc. Pana acum am gasit: Razer Abyssus Gamdias Demeter Care ar fi mai bun si ce imi...? (mai mult)
Salut stiti cumva de ce imi da eroarea "msvcp120.dll is missing" la Assassin's creed unity? si cum as putea sa o rezolv? Multumesc anticipat
Salutare tuturor! Intrebare pentru cei ce joaca DotA2 (sunt nou pe joc): Care este Lv maxim? Stiu ca In-Game este 25, dad asa in meniul principal cat e?
Funda.Am youtube si am pus generare de bani. Spuneti- mi mai detaliat despre fisa a 3 care trebuie sa o completezi la adsense si acolo pun cardul bancar, cind primesc banii cum primesc, de ce trebu asa...? (mai mult)
ma puteti ajuta si pe mine cu un cont stardoll, va rog frumos peste lvl 28 va rog frumos! Cine ma ajuta va dau un cont de fata sau baiat! Pe privat astept conturile, iar si eu pe privat vi le trimit!...? (mai mult)
Salutare lume am si eu un laptop Sony avio cu i3 4 nuclee 4 gb ram cu frecventa 533 Mhz si placa video geforce 310M credeti ca ar merge gta 5? Vreau detalii, Multumesc dau Funda:X
Salutare! Pentru cei interesati de World of Warcraft, TBC add- on, as vrea sa fac reclama la un server privat, https://www.vengeancewow.com/ situat in America de Nord. Serverul este relativ nou, in...? (mai mult)
Funda.Deci am cont youtube si de curind am vazut ca pot activa ca ei sa-mi de-a bani.Cum ii primesc banii ce le d-au cont bancar, vreun sait?
Salutare amici TPU! De ce la Minecraft cand incerc sa intru pe un server imi da Sesiune Invalida? Dau fundita!;)
Cine s-au uitat la anime-ul Swort art online stie despre ce vreau sa zi; am auzit ca s-au facut jocuri ca in acest anime este adevarat?
Salutare tuturor! Am o intrebare despre Steam. Daca este un joc free pe Steam iar eu il downloadez, se poate sa tin acel joc permanent si daca da cum se face? Ma refer daca formatez pc- ul, sa nu pierd...? (mai mult)
Am instalat GTV 5 si cand il deschid zice ca nu merge deoarece nu este pe steam. Ce sa- i fac? zice ceva de genu:, , Steam failed to inialize. Please exit and try again. Tin...? (mai mult)
Buna, am un cont de origin de un an si cand am vrut sa ma conectez ultima oara mi- a cerut un security code care spunde ca mi l- a trimis pe un nr. de mobil, dar eu nu mi- am scris niciodata numarul meu...? (mai mult)
Salutare. Cam toti cei cu win 8.1 intampina problema asta la gta 5 pe pc. Joc aproximativ 10 minute dupa care imi da stop working. Toate componentele sunt compatibile, directx compatibil si absolut toate...? (mai mult)
Un metin pvp-fun in care sa fac lvl 250 :) Multumesc anticipat
CIne are un server furien sau cine e admin pe un server furien care cauta admin/vip? Am experienta de admin si de vip pe 3 servere furien si pe 2 de cs classic. Dati Raspunsuri repede FUNDAA! 1 pS:Pot...? (mai mult)
Sa zicem ca faci un ace pe CS:GO. Si vrei sa- l tii in PC si sa- l revizionezi peste ceva timp. Poti da cumva replay la unele faze si sa incepi filmarea? Parca exista o comanda, nu stiu sigur. Am incercat...? (mai mult)
Dau la schimb un cont de cs:go rank silver elite pe o capa in minecraft
Joc wom2 si nu stiu cum sa imi fac petu-l sau mountul nush ce e, nu stiu cum sa mi-l fac
am nevoie de ajutor din nou..ieri mi am cumparat un mouse nou havit hs ms689 asa.dar am descoperit ceva..cand misc mouse- ul se aude ca un bip..sau ca sunetul ala de la decoratiunile de craciun....am...? (mai mult)
Imi merge fifa 15 cu 3 gb Ram cu Intel Core 2 Duo si placa video Nvidia GeForce 9500 GT
SAL GUYZ unde gasesc GTA 1, 2, 3,4,5, SAN ANDREAS 1, 2, 3,4,5, VICE CITY nu imi trebuie ca am si ROMANIA 1, 2
Salut, TPU! De fiecare cand se deschide noul patch ii dau incepe jocul dar nu se mai incarca HackShield. Dupa ceva timp de asteptare sau daca incerc sa deschid iar imi da, , HackShield Update ERROR'....? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa il am pe Cristiano Ronaldo sau echipa Real Madrid la skill challenge in fifa 14? Am vazut in clipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=TJwHFjBnvDU Dau funda + vot Scuzati...? (mai mult)
Daca Vreau sa-mi iau joc de pe alt cont cu trade fara sa dau ceva merge? Dau Coroana!
Salut lume, am instalat de curand gta 5 pe pc, si cand tin mult apasat pe arme, sau cand conduc ramane blocat directia? ma puteti ajuta?
Salut lume, am instalat de curand gta 5 in pc, stie careva cum pot sa rezolv problema, cand intru in el imi apare ecranul negru si imi scrie ca nu imi raspunde,,, ma puteti ajuta cumva?
Am nevonie de o aplicatie due created intro-uri!
Trec direct la subiect! Are cineva un cont de LOL PBE pe care il da(pe gratis)sau daca chiar este cazul...pe bani? Lasati jos raspunsurile si daca credeti ca e necesar si o adresa de e- mail...? (mai mult)
Am o intrebare cam ciudata...Multi dintre voi stiti jocul LOL...Dar nu este vorba numai despre acest joc.Deci...In acest joc exista o chestie numita PBE.Eh, cu aceasta chestie(facuta de creatorii...? (mai mult)
Cate misiuni are jocul bloodrayne 2? Si jocul bloodrayne 3 a aparut si pentru pc?
Salut, am vazut la un prieten a venit la mine acasa si, si- a pus numele ceva gen g31kix94m21ki:kdsamib si cand a intrat pe un sv de cs 1.6 si era full 32/32 la picat imi poate spune cineva acel nume...? (mai mult)
care a terminat jocul gta4 sa îmi spuna si mie cum trec de o misiune în care trebuie sa gasesc o masina turismo de culoare maro- crem doar îmi da mesaj si îmi arata o poza cu masina ce trebuie...? (mai mult)
Cine ma ajuta sa imi instalez minecraft 1.7.2? Dau funda :*
Prietenul meu are 3, 5 gb ram la pc dar... hdd are doar 50gb de la ce este? Pls repede funda
Hei, TPU! Am o problema la LOL(League Of Legends ).Am asteptat sa mi se descarce jocul in modul acela launcher cu update- uri si chestii dintr- acelea si mi- au mai ramas 333 Mb de incarcat care nu se...? (mai mult)
Stie careva de ce cand vreau sa joc fifa 11 prin gameranger, iau crash? Am facut fifa si gameranger din nou si degeaba...Am windows 8. Imi da eroarea aia cu stopped the working. PS: Pot sa joc fifa fara...? (mai mult)
SAlut TPU, exista vreun cheat pentru cabal pentru alz sau nu merge?
Stiti un sv de minecraft care are blockparty si joaca multa lume? Dau Funda
Joc Sims Freeplay si vrau sa imi cumpar tabla aceea de sah pentru a termina task-ul cu dansul.Va rog daca stiti scrieti-mi.
Era un joc, erai cu un fel de "pac - man" cu maini, picioare. Scopu` jocului era sa furi steagu inamic si sa- l aduci la tine in baza. Este joc online multiplayer, pe mapa se gaseau diverse arme, ...? (mai mult)
Am placa video gtx 660 si am incercat zilele acestea sa dau update la ultimele drivere.Initial nu se deschidea Geforce experience, apoi l- am dezinstalat.Acum cand incerc sa instalez iar Geforce experience,...? (mai mult)
Zilele acestea am deschis un server de Counter- Strike 1.6. Mai exact Moldova.Laleagane.Ro. Am nevoie de multi admini cu ajutorul carora sa il populez, cei interesoti va rog sa ma contactati pe Y! M:...? (mai mult)
OFER FUNDA! Xbox360 E(nu modelul vechi alb ci cel care arata ca xbox one) sau ps3(slim sau super- slim) si de ce? Siiii de unde l- as putea lua (preferabil 500GB) siiiiiii (prea mult si) ce as putea ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexia87991 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
angel6lust întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!