Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 7 Octombrie 2025 sunt:
Salu! Am windows 7 si pana acum 2 zile imi mergea cs, acum numai imi merge cand intru in el imi apare imaginea neagra, am incercat sa iau altul, dar degeaba.ce sa fac? Dau funda
Am o problema, mi-am descarcat samp si cand vreau sa intru pe un anumit server imi apare,, the server didn't respond retrying" in rest serverele merg, daca stiti, ma puteti ajuta, Funda!
Va rog spuneti-mi daca redirrect.asi(pentru SAMP) este un cod?
Un metin GM-Mode CARE sa fie fain :) Mersi anticipat!
Cum imi maresc inventarul in team fortrest 2 fara bani? Dau funda
Astazi mi- am facut un server de minecraft prin hamachi, l- am configurat iar apoi cand i- am dat ip unui prieten sa intre nu ii se conecta, doar ii dadead "pinging" in dreapta sus si doar...? (mai mult)
Ce jocuri mai pot juca pe un low spec pc? Gen counter, metin2, sau lol, adica asa de slabe.
Salut, am si eu o intrebare cand eram mic prin 2006-2007 era un joc cu niste masinute si faceai misiuni si avea o melodie cand mureai la fel ca in pacman stie cineva cum se numeste jocul?
Am facut un server de metin si as vrea sa stiu daca place lumii, am introdus multe chestii noi, care sa faca playerul sa nu se plictiseasca.Voi ce credeti, e ok serverul? Cum as putea sa il ...? (mai mult)
ce moduri tari pentru Euro Truck Simulator 2 (1.9.24.1s) stiti Care imi da cele mai bune si cele mai multe primeste funda
Am assassin's creed black flag de xbox 360, iar cand se salveava in timpul jocului am putin lag.Este ok?
Dati-mi va rog niste browsere mai necunoscute, si faceti daca ati putea si un top! Exemple browsere necunoscute:SeaMonkey, Deepnet!
Da ca am sims 3 instalat pe calculator si as vrea sa imi cumpar sims 3 high-end loft ar merge sau trebiue sa imi cumpar sims 3 originalul? Urgent!
Buna am avut o problema cu wirlesul din casa si am reinstlat driverul dupa cd- ul primit de la tplink si driverul nustiu cum mi- a sters un alt driver de la wirlesul leptopului si acum numai am net la ...? (mai mult)
Salut prieteni am si eu nevoie de ajutorul vostru va rog. La cap servere de cs nu stau foarte bine asa ca sper sa ma ajutati. Joc pe un server de counter- strike de pe comunitatea Freakz. Doresc sa- mi...? (mai mult)
Tocmai mi- am cumparat un calculator si as vrea sa stiu daca pot rula in regula Assassin's Creed Unity cu urmatoarele cerinte : Procesor : Intel Core i7 3770 3.4 Ghz Video Card : Nvidia Geforce...? (mai mult)
Care este cel mai bun campion din lol? Si ce metode de plata sunt pentru a cumpăra rp? FUNDA!
azi intrebarea mea este urmatoarea: Counter Strike 1.6 imi mergea de minune cand am reinstalat Windows- ul, insa de c- am de vreo 3 zile Counter- Strike 1.6 a inceput sa imi faca lag la 3...? (mai mult)
Daca schimb direct x de pe placa de video integrata si pun o versiune mai noua imi merg mai bine jocurile sau mi se blocheaza pc- ul, am versiunea de 8 pun o poza mai jos....? (mai mult)
Am un calculator nai prost si as vrea sa stiu daca pot rula Counter Strike Global Offensive. Specs::pentium dual core 2.5 ghz nVidia GeForce 7025 sau 7050 2gb ram. (Diin cate am vazut pe steam ...? (mai mult)
Imi puteti da si mie servere de mt2 care sa nu aive anti-hack?
Cine poate sa-mi dea un server RolePlay please gata facut sa fiu proprietar sau sa ma ajute prin skype
stie cineva daca pot baga bani in clash of clans cu PaySafe card?
Buna Am ip dinamic e bun? Intreb pentru ca joc cs si primesc ban si apoi intru iar ca se schimba..sau daca ma pica cineva la net in 2 minute sunt iar Care e mai bun ip static sau dinamic? E mai bun...? (mai mult)
Pot sa instalez o aplicatie din google play direct pe cardul sd? Daca da, cum?
Imi poate spune si mie cineva unde pot gasi crack pentru the sims 3?
As vrea sa fac steam family sharing cu cineva care are Counter Strike : Global Offensive, DayZ sau alte jocuri (lasati la raspunsuri jocul) cu Steam family sharing eu pot avea jocurile tale iar tu ...? (mai mult)
Ce ati alege League of Legend sau Metin 2?
Mi-am luat wwe 2k15 pe pc si l-am instalat.Cand sa intru in el imi apare asa: http://s1.postimg.org/qbu1pxj4u/Untitled.jpg Cum rezolv?
Cine are sub 15 ani, joaca Minecraft, are skype si microfon, si stie sa faca un server de MC sa lase in comentarii skype-ul sau ceva pe ce il pot contacta.
Cum calaresc un cal in Minecraft? Dupa ce controale. Si cum se spune la şa în engleză?
Ma joc de ceva vreme jocul Stardoll si as vrea sa devin superstar! Stiti cum as putea deveni gratis? Si apropo... aveti conturi care nu va mai folosesc? Multumesc anticipat :D
M-am apucat de wow freakz.Prima experienta wow.Am un paladin de 51 retribution.Intrebarea mea este este bun paladinu pvp? Ce profesii sa aleg?
Am o problema cu LoL-u mereu in fiecare meci cand intru, joc putin dupa aia imi apare Attemping to Reconect.Si trebuie sa ies din joc si sa intru iar.Ce sa ii fac?
cu 2 GB ram, placa video Ati Radeon 32 bit (256 MB) si procesor single- core de 3 Ghz, merge CS:GO? Un prieten mi- a zis ca nu imi poate deschide jocul din cauza placii video..as vrea sa...? (mai mult)
Buna ziua joc gta 5 pe x box dar nu știu cum sa fac sa intru in first person m-a puteți ajuta. Dau funda
Mi- am descarcat acum de 20 minute un joc gratuit din google play. Si in acel joc puteam sa fac achizitii cu euro. Acolo puteam sa imi cumpar cu euro niste aur. Si am apasat din greseala pe un produs cu...? (mai mult)
Salut imi poate spune cineva daca a avut o problema asemanatoare si cum a rezolvat? Cand vreau sa ma conectez pe Robocraft in joc zice parola gresit mi- am schimbat- o si tot la fel imi spune ie ciudat...? (mai mult)
Cine nu se mai joacă Hay Day si nu îl mai folosește deloc să mi- l ofere mie? :D Măcar nivelul patruzeci si cinci în sus :D Trimiteți- vă linkul de Facebook mai jos si vă dau eu mesaj :D...? (mai mult)
Deci, in titlu scrie ca key- ul e rusesc (key- ul original dela ei) doar ca mai jos arata un revanzator englez... e sigur? ps: pentru cine nu stie, daca cumperi key rusesti stam iti da ban permanent ...? (mai mult)
Deci...un PS3 super slim are jocurile mai ieftine si numeroase dar are doar 12gb si nu pot instala mai multe jocuri sau PS4 ca e mai bun cu 40- 50% (atat la grafica cat si la putere), are 500GB si pot...? (mai mult)
Stie cineva cum sa fac sa imi mearga ambele harduri cu un singur jumper? eu l-am pus pe master pe hardu cu windowsu si nu imi citeste nici un hard.
Ajutor! Mi-am facut un cont de Steam si mi-am cumparat CS:GO cu cardul, tranzactia a fost realizata dar eu nu am jocul in inventar. Astept raspunsuri de la persoane care au habar ce spun.
Am o mare problema cu youtube- ul. Pana acum doua zile totul era ok, dar acum imi apare in loc de video un ecran negru, insa sonorul se aude. Thumbnail- urile se vad. Am observat ca nu imi...? (mai mult)
Cum sa fac mai multi abonati pe youtube? Sa postez in continuuare videoclipuri din astea? https://www.youtube.com/watch?v=R4mNPCpxXAs Sau sa postez altceva?
Salut in GTA V singleplayer se pot cumpara safehouse-uri? acele amartapemente care se iau online, se pot lua si pe single player? p.s joc pe ps3 daca are vreo importanta
Vreau sa intru si eu pe LOL dupa alegerea campionilor sa se se faca pe tot ecranul sa apara alea cu incarcatul dar mie nu imi merge apare o eroare la DirectX si nu poate sa intre pe joc ce arE?
as vrea nisti jocuri si linkul ( daca se poate ) pc: Operating System: Microsoft xp professional (5.1, bulid 2600) System Manufacturer: GBT___ System Model: AWRDACPI BIOS: Awaed modular...? (mai mult)
Block n Load sau Ace of spades?
Cine vrea sa faca cu mine schimb de jocuri? Dau la schimb pentru GTA V: XBOX 360 Batman Arkham Origins, GTA IV, Watch Dogs sau Kinect Adventures. Vreau pe cineva serios care il da inapoi si nu il zgarie,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Ion1989 întreabă:
Esther100 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!