Cum imi creez din nou cont la jocul hex ca am uitat ce am scris
Pot juca Ryse : Son of rome? si daca nu pot juca, imi puteti recomanda jocuri similare? Processor: Pentium(R) Dual- Core CPU E5400 @ 2. 70GHz (2 CPUs), ~2. 7GHz Memory: 4096MB...? (mai mult)
Sal TPU, spuneti- mi si mie cum poti dona la Clash Of Clans pentru ca as vrea sa donez sa iau ceva gems. deci prin ce metoda se poate cu cardul prin metoda PayPoint sau Paysafecard? voi cum ati donat.Ms...? (mai mult)
Cine stie un metin gen metin 2 ro?
Hey! In ce GTA poti sa stai jos si sa intrii in orice casa etc? Puteti sa-mi dati un site gen eMAG de unde sa-l cumpar cu un pret rezonabil?
am si eu o intrebare. In primul rand sa va spun configuratia pc- ului meu. 8 gb ram, placa video nVIDIA quadro 4 gb si procesor de 3.2 quad- core. Intrebare este, de ce imi merge gta 4 sacadat?...? (mai mult)
Inainte am avut tot windows 7 ultimate dar a aparut o problema si n- am mai putut intra in windows, asa ca l- am reinstalat si am pierdut tot ce aveam (inclusiv tot ce aveam pe steam)iar acum doua...? (mai mult)
Buna tpu.Am 2 intrebari. 1.Cine ma ajuta sa imi pun gamemode la serverul de samp? 2.Cum pot pune ip la server?
Am un Dual Core E5300 2.60Ghz, 3Gb ram, 32biti si vreau sa cumpar o placa video pentru gaming, cam de vreo 300- 400 ron. Ceva recomandari? Procesorul si ram- ul contribuie pentru experienta de gaming,...? (mai mult)
Cine imi poate da un server Sa-mp roleplay sa fie in Romana comenzile totul SKYPE:valeriu.bacalim
Cum sa ajung inventator de jocuri mai intai 1. Eu cred ca trebuie sa ai niste bani sa deschizi o firma de cam vro 10 calculatoare. Programe de creiat jocuri. 2. Dupa sa fac un joc destul de Bun! Un...? (mai mult)
Salut vreau sa joc Runes of Magic si am scris contul si parola dar imi scrie name or passworld error ajutati-ma pls dau funda
Am instalat recent CS:GO.Totul functioneaza cum trebuie mai putin skinurile armelor.Le am puse.In meniul de cumparat apar cu skin dar cand le cumpar apar normale(fara skin).Va rog mult, Cine...? (mai mult)
de curand am incercat sa imi accesez mail- ul pe yahoo.ro si imi apare chestia asta : Your connection is not private! Attackers might be trying to steal your information from login.yahoo.com...? (mai mult)
Pot sa mai adaug inca 5 gb de ram pe langa cei 4 sau trebuie sa cumpar o placuta de 8? Cum imi dau seama daca am 2 sloturi sau numai 1? http://www.pcgarage.ro/notebook- laptop/asus/156- quot- x550ldv-...? (mai mult)
De ce pe batman arkam city cand salvezi al doileau hostages Adam Hamasaki nu imi da Enigma machine?
Imi poate spune si mie cineva niste comenzi de admin pe cs? De exemplu cum sa imi pun adminu cand intru pe server si alte comenzi.
Dati-mi si mie va rog un Counter-Strike bun(daca se poate si cu un cfg in el), multumesc.
Salutare.Puteti sa- mi spuneti niste sv de minecraft 1.8 ca daca cauti pe net spun ca sunt pentru versiunea 1.8 da nu- i chiar ceea ce pare si daca stiti niste sv de 1.8 in care sa ai si fly da nu neaparat....? (mai mult)
Sall! Cn imi da si mie admin la cs sau minecraft?
Cum FAC as filmez ecranul de de la xbox de pe xbox
De o saptamana m-am apucat de SAMP server B-zone rpg1 si ma gandeam daca puteti sa-mi dati si mie un cont calumea.
Vreau sa imi iau windows 8. Ce parere aveti? Ruleaza jocurile mai bine pe windows 8 decat pe xp sau 7?
cunoaşteţi jocuri gen Gunpoint.Sau jocuri 2d gen Broforce. Dau funda
Cine vrea sa joace minecraft 1.7.2 sa ma caute facebook iosua cojocariu am o poza cu mine si cu o bluza verde dati cerere si va acept si vedem cum facem dupa aia
De ce nu merge camera web de la ustream din hakata zice off air Oare de ce?
Da-ti-mi si mie un cod pentru furien si fara "nu e corect sa joci cu cod." Dau funda cine ma ajuta
Am o problema cu telefonul meu android(Zte blade q maxi sau Orange reyo)....De cand am telefonul(1 an) a suferit multe din partea mea cum ar fi:root custom rom stock rom, etc Dat astazi ...? (mai mult)
De unde as putea sa iau o subtitrare pentru gta 4? Sau este?
vreau si eu un cfg de bhop furien si sa imi explicati cum sa fac pentru ca nu merge am cautat si nu merge...
eu joc Avataria si vruiam sastiu cum pot face mai mult Gold.Stiu ca primesc 10 Gold daca invit prieteni, dar daa stiti late metode sa mi le spunesti si mie!
Daca cumperi GTA V trebuie CD K.y, ma refer de pe steam?
Cand intru in metin imi da eroarea, , Sorry, your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configeration then try again." Si abia ce mi- am schimbat windows- ul de la...? (mai mult)
Ce jocuri cu grafici bune imi recomandati la un calculator cu componentele: -Procesore: AMD Athlon ll X2 250 3.00 Ghz -Ram: 4GB -Placa video: Ati/Amd Radeon HD 2600 PRO
Hey! Am Gta San Andrea. Am gasit o casa super tare. Dar nu stiu cum sa ma asez pe canapea sau in pat. Ma autati?
Exista vrun sait sa bag gold in angry birds epic
Un program de modificat vocea in chipmunk in afara de Audacity si Sony Vegas. Fundita P.S : Sa se auda calumea
Ce ziceți să-mi cumpăr pe ps4 Battlefield 4 sau Battlefield hardline?
as putea sa schimb placa video intr-un laptop? este prosibil asa ceva si cat ar costa! dau funda primilor!
Am mare nevoie de ajutor! De fiecare data cand deschid orice. absolut orice care are.exe... imi apare urmatoarea eroare: Locul unde este fisierul..si is not a valid win32 application. Am incercat...? (mai mult)
Daca instalez un windows pe 64 de biti se muta si din bios automat, sau nu functioneaza?
Ce este junk files din Revo Uninstaller Pro?
De ce cand dau pe gta san andreas imi arata imaginea neagra.
As vre sa imi spuneti niste jocuri horror sau shootere horror, Configuratiile mele sunt 512 mb ram 128 mb ram videocard procesor Intel 2.60 Va rog sa imi dati cat mai multe...? (mai mult)
As dori jocuri online adica de facut conturi cat mai multe cum ar fi: Club penguin, Pandanda.
Salut.Acum ceva timp mi-am cumparat din magaziu assasin's creed bortherhood si revelations. Jocurile sunt pe uPlay.Cum pot sa la mut pe steam? FUNDA
Hey, am o întrebare pentru cei care joacă iruna. Cum fac rost de bani? #Fundă
Caut admini pentru sv meu de cs! Elite.limitcs.ro! Caut 3 co-owner care pot fi active si care potdona macar 3 euro lunar!
Am folosit host editor si cand intru in clash of clans ramane blocat, un sfat cu ce sa fac va rog frumos!
Nume tari pentru YouTube ORIGINALE
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
Laura022 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?