Http://www.altex.ro/sistem-it-myria-xdrive-v13-intel-core-i5-4440-pana-la-3-3ghz-6gb-1tb-amd-radeon-r7-250-1gb-gddr5-linux Credeti ca o sa mearga bine Gta V?
Sall TPU, ma joc samp pe serverul b- zone, am aplicat de vreo 5 ori la diferite factiuni pasnice dar nu m- a acceptat, adica aplicatia e buna dar m- au respins odata pentru ca am fost sanctionat pentru...? (mai mult)
Buna seara TPU! de aseara imi apare pe display ul laptopului in orice tab as intra in coltul din dreapta jos "activate windows go to pc setting to activate windows" cum fac sa dispara acel mesaj imprimat...? (mai mult)
De ce tot imi da erori cand instalez moduri spre exemplu: LCPDFR, ELS, pe GTA IV? Am crack 1.0.4.0! :)))))
Ce placa alegeti si care este mai buna? Funda AMD RADEON R7 260X 2GB GDDR5? Sau NVIDIA GTX 650 TI 1GB GDDR5?
Hei lumee! Deci, sa zicem ca am ceva in mpa * jocul ourWorl* ...cum fac ca sa port obiectele care le am in mpa? Funda :*
Care dintre urmatoarele sunt pe bani? dota2 world of thanks sau 4 shared Dau Funda pentru raspunsul sincer :)
as vrea sa stiu daca exista gta 4 pentru android.Am vazut pe net ca unii se jucat dar pe telefon direct nu de pe calculator jocul sa fie instalat si sa se joace pe telefon. Daca exista unde l-...? (mai mult)
am o intrebare legata de facebook. Cand sunt online pe PC, tot timpul in partea dreapta imi apar persoanele cu care vorbesc cel mai mult. Intrebarea e acum: De ce imi apar si persoane cu care...? (mai mult)
Salutare, jocul farming simulator (11 12 13 14 15) se poate cumpara sidiu?
Cum donez in hearthstone!
Buna am o problema cu gta v pe pc l- am instalat mi- am facut cont de social club si dupa scrie ACTIVATE si imi cere un cod care nu il gasesc in carcasa de unde il i- au sau cum fac sa- l i- au. FUNDA ...? (mai mult)
Am si eu minecraft si vreau sa fac siveu o breasla de aia cum altii si am si chanell de youtube cine va dori sa se inscrie sa acrie in commentarii.
Buna TPU.Eu si prietenii mei ne- am gandit sa ne reapucam de Metin2. Eu l- am descarcat de pe Gameforge LIve si cand dau sa intru pe metin, imi apar vreo 5 servere : 50 Polaris, etc, servere pe care...? (mai mult)
Sall am si eu o intrebare/o părere ce laptop îmi recomandati bun si la un preț acceptabil! Thx :)
Am si eu 1 intrebare as vrea sa imi cumpar si eu CS:GO (dar as vrea sa joc de pe laptop) Credeti c ami- ar merge? Va rog fara jigniri sau alte chestii daca stiti astept cat mai multe raspunsuri ...? (mai mult)
Aţi auzit şi voi de miturile din GTA San Andreas, nu? Am intrat şi pe #YouTube şi am văzut filmuleţe în care jucătorii îi văd pe aceşti monştrii şi am descărcat şi #Mistreix Mod, ba chiar...? (mai mult)
am cumparat un cont de league of legends si am loat teapa ce pot face in privinta asta?
La counter strike 1.6 cand scriu " /rank " imi apare locul pe care ma aflu si mai departe imi scrie eff 70, 80 si acc 21, 20 (nu imi prea amintesc) Imi puteti spune ce inseamna acest eff si acc? ...? (mai mult)
am instalat Calla of duty World at War. Cand intru imi da o eroare,, mising file zone/patch.ff,, cv de genu. stiti cumva de unde pot downloada patch.ff? sau cum sa rezolv problema?
Salut TPU As vrea sa caut jocuri Online PC Multiplayer dar sa nu manance mult din memorie doar 1-2 gb Multumesc
Oare imi va merge si mie GTA 5 pe low, pe un PC cu: ~Procesor AMD Athlon II ~Placa Video Nvidia GT220 1 GB RAM ~6 GB RAM DDR3 Ar merge?
as dori sa va adreses intrebare in legatura cu metinul imi puteti da si mie un metin cu sanse mai mici in afara de metin2ro si Word of metin.Va multumesc (funtita)
Credeti ca mi- ar merge GTA 5 pe pc- ul acesta? Windows 7 Ultimate sp1 x64 procesor: Pentium(R) Dual- Core E5700 3.00GHz 4GB ram placa video: GeForce 210 1024MB DDR3 64bit ...? (mai mult)
Salutare, sa-mi spuna cineva daca exista un launcher pentru GTA 5 pe 32 biti. Cel mai bun raspuns primeste funda.
Mi- am cumparat un CD cu GTA Vice City de la Altex (25 lei) si nu pot sa- l instalez. Am bagat CD în PC si am dat pe setup. Prima data mi- a aparut imaginea GTA Vice City si jos in dreapta (la ora si ...? (mai mult)
Cine imi da si mie un sv de metin 2 bun pvm-pvp?
Credeti ca imi merge gta 5 la medium sau high cu urmatoarele componente: cpu: fx 6300 3. 5ghz video: r7 260x v2 1gb oc ram: 4gb dar o sa-mi mai bag 4 Funda!
Salutare TPU, cine vrea sa ma ajute sa strang cat mai multi pleyeri pe un server de minecraft este al meu are tot ce-i trebuie forum, warp-uri de la A la Z! >--Bc.Game-Network.ro
Mi- am facut recent un server de minecraft pe triangle.gs pe bukkit, dar necesita cont premium, eu am dar, prietenii care doresc sa joace cu mine nu detin.Ce as putea face sa devina non- premium?!...? (mai mult)
Cum sa popule un sv cs 1.6? -Fara bani? -Dau funda celui care ma ajuta
Stie cineva cum adaug o melodie in FL Studio 12 sa o remixez sau daca stiti tutoriale in care sa arate?
Buna am o problema cu gta 5 merge totul bine ma refer la grafica este high dar ami dispare drumul ca si cum as fii an aer ma puteti ajuta mersi pc cerinte..intel(r)core(tm) 2 duo cpu e8200 2.67 ghz 8 ...? (mai mult)
Daca imi creez club de fotbal la Fifa unde il pot gasi sa joc cu el la Manager? Pot sa joc cu echipa la manager? Cum? Unde il gasesc?
Cum resetez toate setarile la facebook? Adica sa se stearga si toate notificarile din centrul de notificari... Funda
Vreau si eu un server de Gmod hamachi
Buna Ziua! Imi puteti spune va rog un program asemanator cu OnLive? sa pot juca jocuri stream?
vreau sa stiu si eu cum as putea sa vad elementele ascunse din- trun joc pe android, am androidul rootat si am instalat rootexploreru, nu pot sa deschid anumite sectiuni ascunse ale jocului...? (mai mult)
Sall TPU, din nou cine joaca minecraft si ma poate ajuta? Daca joc pe single player apas esc acolo scrie deschidere in lan si imi arata ip jos daca ii dau cuiva ip ala se poate juca cu mine? Dau...? (mai mult)
care joaca minecrft sa ma ajute? Am vazut un mod smecher rau GlSL shader e smecher tare da nu stiu cum sa il instalez care ma ajuta?
am instalat masini in gta san andreas cu ggmm si acum cand deschid gta nu se mai vede bine ba dispare strada un stalp se schimba strada naspa, dispare o casa apare ce trebuie sa fac sa mearga...? (mai mult)
Am nevoie de un editor pentru action mirilis!
am o problema cu CS 1.6, nu mai vrea sa salveze pozele nici in csstrike nici in csstrike_lv. nu imi dau seama de ce. si plus ca atunci cand imi face poze. pot sa stiu ca o sa iau ban, ca nu le...? (mai mult)
Am o problema cu gta 5, la o misiune cand trebuie sa dau switch cu Michael imi da crash. Stie cineva cum pot rezolva?
Vreau si eu niste Nume Faine de CS 1.6 Dar sa fie Lungi Multumesc!
Salut Am si eu o problema, are cineva steam dar arata ca este banat. Asa imi arata : http://www.roimg.ro/5BV http://www.roimg.ro/5B Cine stie ce sa fac sa scot banu etc...? Dau funda!
Imi poate face cineva o lista cu jocuri de curse (ilegale, gen need for speed most wanted 2005) in care masina poate fi tunata nu doar pe interior ci si la exterior. Funda! P.S Imi trebuie cele...? (mai mult)
Care este bindu ca sa fac reclama? (counter strike)
am mare nevoie de ajutor vreau sa descarc metin2 cybele http://cybele.cbrgaming.ro/index.php?page=register si nu pot ca am windows 8 imi puteti da pach- ul sau o alta metoda funda la cel mai...? (mai mult)
Hey TPU. Tocmai mi-am luat Minecraft pe box 360 si ma intrebam cum se poate juca online. Dau Funda! #ThxForHelping!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
LisaJulie întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
DrMihailovici întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice