puteti sa-mi spuneti servere samp RPG
As vrea sa stiu care se strica mai repede ps4 sau Xbox one?
as vr sa stiu cum pot sa fac bani gratis pe stardoll in sc si in sd cati vr eu
Care imi poate spune si mie daca stie licenta si numarul de serie de la programul de filmat Action mirrilis? PLS am mare nevoie! dau funda!!
Caut de o saptamana grafica din gta 4 si toate celelalte dar nu gasesc.Imi place foarte mult cum se misca omul din Gta 4 si cum impusca.Daca poate sa ma ajut cineva va rog frumos. URGENT.Cel...? (mai mult)
Am o sugestie!: Am un server de Cs (couter Strike) si m- am gandit daca ma poate ajuta cineva cu el, nu e hostat, asta e problema, dar il putem tine asa! Id contact : cs_kid11@yahoo.com ...? (mai mult)
Hey buna. Stiti cum se numeste jocul acela in care poti adopta doua animale de companie(ex. pasari, mamifere, caini etc), cu casa si curte? Parca stiam ca era facut in anul 2004 sau 2005 sau ceva...? (mai mult)
Cum fac The Forest co-op? Am incercat multe de pe internet dar nu merge nimic. (versiunea 0.14)
Buna TPU dati-mi si mie in sv de metin2 cu rate 5000 sau daca nu este cu 5000 dati-mi cu 1000-2000-3000 PS: dau funda + vot :*
.. as dori si eu cateva jocuri pentru PC gen Naruto storm daca se poate sa nu depasesca 6 GB :D... dau funda! :D
Ce fac daca pe windows vista, apas pe google sa intre si mi se duce pagina in sus si nu o vad?
Cum imi pot face cont pe Twitch tv? Adica scriu tot ce imi cere dar nu ma inregistreaza! Trebuie vreun soft, program sau ceva?
Mi-ar putea da cineva un server de samp cop and robbers, cu multe comenzi pentru cop?
am si eu o intrebare. De ceva timp observasem ca nu mai primeam cereri de prietenie pe facebook dar in schimb imi tot crestea lista la "urmaritori " mi- am facut un facebook fals si cand mi-...? (mai mult)
Dau cont Metin2Ro! Server Scorpions, Caracter Sura lv 56 ( fara iteme pe el, doar 2 inele exp si alte 2 chestii de pe site luate cu MD, dar are M9 Sabie vrajita, M8 armura magica, M3 frica ) la schimb...? (mai mult)
am si eu o problema cu cs 1.6 cand il aprind nu se aprinde pe tot ecarcun ci doar in mijloc asta nu este o problema, problema este ca nu pot umbla la optiuni sa fc statrea deoarece este mare
Ce pot face pe windows vista ca sa nu mai mi se duca paginile de la google unndeva in dreapta si nu le pot vedea.DAU Funda.
nu prea mai stiu ce jocurii sa ma mai joc imi putetii da cv gen Metin2, Minecraft,4story,world of warcraft in general fantasy, mmorpg sau cv nu neaparat sa fie multyplayer Dau funda
Buna tpu.am si eu o intrebare am instalat windows- ul la pc si totul a decurs bine la instalare si driverele cat si programele insa jocurile nu- mi merg, si sunt jocuri mici mi s- au instalat dar nu mi...? (mai mult)
Are cineva vreun cont de metin2 ro care nu-i mai trebuie?
De ce nu imi merge barn buddy pe fb imi zice slot galaxi plz ajutati-ma.
Ce ar trebui sa aiba un calculator\laptop ca sa mearga smite cs go sau tf2. Macar pe low si fara lag.
cum sa fac pe dragon city jucatoru ala de fotbal dau fundita
Joaca careva Crimecraft pe aici?
Ca sa joci Heroes Of The Storm trebuie sa ai cumparat un joc pe Battle.net. Daca fac un abonament si cumpar WoW (pentru o luna) si se duce luna aceea, mai pot sa joc Heroes of The Storm? Am...? (mai mult)
Cum sa decupez o melodie? As vrea sa mi- o pun sa imi sune, dar nu pot deoarece ii prea lunga introducereaCum sa tai din ea? Ce programe sunt de asa ceva? Vreau toata melodia, numai inceputul nu... ...? (mai mult)
Stiti cat ar costa Mount and Blade Warband ( Doar nativul, fara alte dlc-uri) doresc sa-l cumpar cat de curand... ( Nu de pe steam) . de preferabil de la un magazin. Dau funda!
VA ROG FRUMOS, ESTE URGENT, ARUNCA- TI MACAR O PRIVIRE! MULTUMESC ANTICIPAT. Cum pot salva nivelele de la Maleficent Free Fall? Nu am optiune de logare, si trebuie sa resetez URGENT tableta! Dau funda+...? (mai mult)
Cum si cate sabii ti se aduna dupa fiecare meci la league of legends... funda la cel mai fain raspuns :P
Cand joc Minecraft am cam putine fps si am intrebat cativa cum ai ei vreo 600 fps si eu au zis ca au facut setari la java. Vreau sa stiu si eu cum setez java pentru minecraft? Si am java 8 update...? (mai mult)
Salut.Dati-mi si mie un cs bun sau cel pe care il jucati voi in afara de warzone si bestial ..Multumesc! Dau funda
Ma poate ajuta cineva cu o configuratie gaming cat mai adecvata la un buget de 2000 lei? AMD+Nvidia plâs. Low cost, csf...
Cum sa imi modez minecraftul cu forge?
Am Counter Strike Global Offensive instalat pe pc, si cand intru in el imi da eroare asta: The application was unable to start correctly (0x000007b). Din ce cauza e? Ce trebuie sa fac ca sa imi...? (mai mult)
Cum pot cumpara cutii pe cs go?
Imi potate spune si mie de ce dracu pic in asa echipe de proaste pe League of Legends? Am lv 18 joc extraordinar de bine cu Yasuo. Joc 20 de meciuri 15 le pierd! De ce naiba pic cu nobi in echipa...? (mai mult)
Stiu ca am mai pus intrebarea asta, dar nu am fost prea multumit de raspunsuri asa ca ce jocuri imi recomandati pentru un pc de 768 mb ram, 1, 67GHz.Jocuri pe care le- am jucat in trecut :WoW(stiu...? (mai mult)
La Heroes 3 HD s- a imbunatatit decat grafica fata de vechiul Heroes 3? Adica trupele si jocul a ramas la fel sau mai sunt si alte imbunatatiri? Orice informatie suplimentara referitoarea la intrebare ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am inceput un canal de gaming pe youtube si filmez cu Action Mirillis. Toate bune si frumoase, am inceput cu Prototype 2 care nu prea a prins la lume si dupa cu CS:GO, dar problema ...? (mai mult)
As vrea sa sterg tot tot din calculator in asa fel incat sa nu ramana nimic( doar windowsul), dar in ce sens: ca si cum l- as cumpara nou, sa nu aiba nimic decat windowsul. Vreau sa fac asta...? (mai mult)
Salutare lume! Sunt Youtuber si asi dori un intro cine imi face si mie un intro smecher arau dau Funda!:D
Vreau sa aflu cum pot face rost de diamante la jocul Clas of Clans! Multumesc!
Heei!... Vreau si eu jocuri gen Imvu ( cu sau fara download)... Cel/ Cea care imi va spune cele mai multe jocuri. primeste funda.
Am o intrebare : care este diferenta dintre serverele gold de unturned si celelalte fara gold?
Niste jocuri smechere pentru: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2. 80GHz 2.79 GHz 4. 00GB RAM(3.50 USABLE) Placa video Radeon 512mb?
Cine imi zice un server SAMP unde pot fi politist? sa stau cu radare sa urmaresc?
Am mai pus cateva intrebari despre acest subiect si mai intreb odata se mai merita un ps3 in 2015? ma tem ca nu o sa mai apara jocuri pentru ps3.
Ador My little pony, si am o intrebare, va rog ziceti-mitoate printesele si reginele din MLP ( My little pony )
am o problema, am instalat jocul L.A Noire si are 3 DVD- uri, i- am facut imagine la primul, dupa il cere pe al 2- lea si nu mai gasesc celelalte Cd- uri, nu e nici unde le- am instalat!...? (mai mult)
Sal TPU cine stie site-uri de unde pot descarca patch-uri pentru fifa 15.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndyMihai1999 întreabă:
Alexb89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobLev4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!