de ceva timp cand instalez ceva pe pc sau dezarhivez mi se blocheaza pentru 2-3 sec
Ce credeti despre jocul outlast dar despre slederman si de ce.
Ce jocuri online de fete stiti?
Hey,am nevoie de ajutorul vostru sa populez un server de CS 1.6 JB classic. Jb.pronion.ro ma puteti ajuta? Please, I need this help!
Salutare,TPU am cumparat fifa 15 pentru ps3 iar acum am auzit ca a aparut o chestie noua {slot machine} si intrebarile mele:merge pentru ps3? si cat o sa mai dureza? multumesc!
Salut baieti, vreau sa ma ajutati cu ceva. In Februarie am cumparat Elite Dangerous de pe site- ul lor oficial, iar astazi a aparut pe Steam.Stie unul dintre voi cum sa il adaug pe Steam, dar sa para...? (mai mult)
pot sa vad pe factura de digi istoricul care l-am avut? ca am restartat windows-ul si aveam niste melodii pe care nu le mai gasesc.(scuzati-ma daca nu am pus intrebarea la categoria potrivita)
Salut. Am o echipa de Counter Strike : Global Offensive, si vrem sa participam in Ligi gen " ESEA CUP, ELS Katowice etc ", dar pentru inceput Ligi m- ai mici. Care sunt restrictiile de a intra intro...? (mai mult)
astazi pe forumul nostru de pe cs s-a facut un topic cu avatar/semnatura si eu nu prea stiu sa fac, ma ajutati care ma ajuta primeste fundita
Mi-am instalat astazi metin2 ro. Dupa mi-am facut cont dar cand intru in joc imi spune " Alege alt server". P.S. La toate serverele face asa
Ce jocuri merg pe : 1.50 GB, 2GHZ, placa video invdidia geforce 5500 de 1 GB. Ar merge Call off duty 4?
Stie cineva un joc (sau mai mult)pe tableta?
În Minecraft cum îţi reîncarci viaţa? Dau Fundă!
am un stick de 8GB si vreau sa imi bag windows vista. Deschisesem rufus un program care se baga windowsul pe stick. Am asteptat sa se bage windowsul si dupa l- am scos si l- am bagat in Unitate....? (mai mult)
Dece cand ma loghez pe metin2 alaska merge dar cand direct se incarca mapa direct ma scoate de tot de pe metin. nu stiu ce sa fac. Vot+ Funda raspunsului care m- a ajutat ♥ Id meu de mess:...? (mai mult)
Salut, Tipuri de jocuri gen Mafia 2. Sa nu fie GTA. P.S. Dau funda.
Am si eu o intrebare pentru NFS World:cum pot sa fac si eu o poza pe joc? Pun Funda!
Sal TPU Dati-mi si mie un cfg pentru cs care sa nu se duca gloantele aiurea dar nici no rec sa nu fie Dau funda :D
Ce nume sa imi pun pe imvu? Am ramas in pana de idei. Cine imi da cele mai multe nume are fundita :*.
Un joc care sa semene cu acesta? https://www.youtube.com/watch?v=PTH_bXLrsLM
Nume de fata pentru IMVU? Ceva gen xMorphinem [ nu prea incarcate ] pot fi si dintr- un cuvant dar sa nu aiba 'XxX' sau 'qpdb'. Cine da URGENT cele mai multe / frumoase nume care se pot folosi primeste...? (mai mult)
Salut tpu..Am o problme la metin2Alaska...acum o zi cand am iesit nu avea nimic..si cand am intrat iar imi apare eroarea asta: http://prntscr.com/6q7sw2 Ce pot face? :(( FUNDA!:))
Cum sa scap de crashul din minecraft?
imi zice si mie cineva un sv pvp-pvm cu otel+9, batalie+9, fara 6-7, sa aiba ceva playeri, P la mag (-50 sa poti cumpara)fara modati (pay for win)lvl max nu conteaza
Salut.Am un laptop mai vechi cu win 7.Are 2gb, 2ghz procesor si 780 placa video.Ce jocuri pentru el imi recomanda-ti? Fara CS, Metin si de astea.
Daca am ip dinamic cum fac sa ramana unul singur in fiecare zi? pentru un server de samp
caut un server care se da admin,pot si sa platesc, 3 euro dar nu in fiecare luna,am mai fost admin, am avut propriul meu server dar am renuntat. Deci cine imi da serverul ii dau funda;) :)
Salut, vreau sa ma joc 4story, dar cand deschid gameforge Live imi zice Nu exista conexiune la internet.Incercati din nou.Nu e de la internet deoarece joc miencraft si am un ping sub 50.Am dat restarturi...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum schimb numele la Minecraft daca am cont premium?
Vroiam sa joc un joc mai vechi doar ca nu am avut noroc. Scria ca jocul suporta Adobe flash player 11 iar eu am 17, cum fac sa mearga jocul?
din nou cei ce stiu multe despre cs:go cum pot creste in fps pentru ca am lag.
Cum cumpar o arma pe b-zone?
Niște jocuri gen call of duty modern warfare 2, 3, 4 Windows 7 (32 bit) Ram:-4 GB Processor: -Amd Athlon II X3 450. 3.20 GB Placa video: - Nvidia Geforce 210 Dau FUNDĂ Mulțumesc :)
Se fac reduceri pe steam de pasti?
Salut,eu joc pes 2012.Cine imi poate da un patch update 2014/2015 primeste funda si multumirile mele.
Bună, TPU. Mi- am luat de pe magazin play un Nintendo ds emulator și pokemon diamond rom dar mi se mișcă lent. Și pe alte telefoane mai performante ca al meu merge tot asa. Îmi puteți explica...? (mai mult)
De curând am început să mă joc Skill Special Force 2, şi am un ping foarte ridicat (500- 600).Nu ştiţi care este problema? De ce am un ping foarte ridicat ca cel care l- am menţionat?...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpar o tableta in general pentru jocuri. Sa aleg Ipad mini 2 7.9 16 giga sau Samsung tab 4 8.0 16? Si vreau sa stiu daca nu imi ajunge spatiul (16 giga) pe micro sd se pot pune...? (mai mult)
Salut am o problema.am descarcat CAll of futy Black ops 2 ..inntru in orent deschid folderul respectiv al jocului ii fac imagine.imi da autosetup.dau sa il instalez. selectez unde vreau sa il instalaez...? (mai mult)
Salut, aseara am vrut sa schimb rezolutia la desktop, am dat pe 1024x800 sau asa ceva si de atunci nu imi mai merge monitorul, am incercat sa instalez iar windows- ul (7) dupa ce s- au incarcat alea...? (mai mult)
1. Stiti jocuri ca metin2 pe android? Sa ma lupt cu alti jucatori, si sa aiba lvl. nelimitate. 2. Exista Minecraft pe android? Ca eu mi- am descarcat Minecraft Pocket Edition de la www.apk4fun.com. ...? (mai mult)
stiti jocul starstable? daca da, ce trebuie sa fac ca sa pot fi starrider lifetime? eu mi- am pus toti bani care imi trebuie pe card! dar acum nu mai stiu ce urmeaza sa fac, stiu ca trebuie sa...? (mai mult)
Salutare TPU am o problema cu samp- ul recent mi- am schimbat windowsul am trecut de la vista 32 bit la win 7 ultimate 32 bit. deci cand intru in samp si dau connect la un server se deschide gta san andreas...? (mai mult)
exista vreo frima de jocuri in constanta sau macar in apropierea constantei? fara Bucuresti?
am o problema cu minecraft-ul. Cand incerc sa instalez modul forge si sa bag moduri pe el nu mai vrea sa imi intre in joc, dupa ce il dezistalez imi da voie sa intru. Ce sa ii fac?
am siu eu o problema am apasat din greseala pe Ctrl si inca un buton si mi s-a marit Desktopul cum il pot face la loc? Fundita pentru cine imi da solutia :(
imi dati si mie un cont de la jocul huligans plizz am nevoie ca mi-a fost sters contul vechi din motive necunoscute va rog ajutati-ma
Imi puteti da niste jocuri (daca imi puteti da link de download) in 2 dar sa fie offline?
M- am jucat mai demult pe telefon jocul Slots Pharaon si am ramas fara credit.L- am dezinstalat l- am instalat din nou dar dupa ce l- am instalat din nou imi scrie la credit ca nu pot juca deoarece...? (mai mult)
Hei, am un cont mai vechi pe metin2ro m-am lasat de el dar vreau sa ma reapuc dar nu mai am cont. Voi ce ziceti sa incerc sa mai intru pe el sau sa imi fac altul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
biancaebamat întreabă:
adriana1991 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!