Cum se simt cei care creeaza jocuri atunci cand vad ca cineva a creat un crack pentru jocul lor?
Am un laptop Acer. Cu 4gb Ram, 500 GB, IntelR HD Grapihics, Intel celeron processor n2840...Este luat nou...am o lună.Nu are virusi alte jocuri imi merge bine.Dar cs- ul de orice fel ...? (mai mult)
Funda mare! Poate intrebarea e copilaroasa, dar in fine.M- am jucat aproape toate call of duty- urile, btf 3, nfs pina la rivals, gta 4, CS GO, mafia 2. Dar m- am saturat de astfel de jocuri, vreau...? (mai mult)
Fifa Manager sau Football Manager? De ce?
Stiti cateva jocuri gen survival, crafting mai mult in care sa craftezi diferite iteme, etc. Ceva gen Rust sau Minecraft, nu conteaza daca are grafica faina sau nu doar gameplay- ul sa fie ...? (mai mult)
cum sa fac portale din apa ca in minecraft roamnia
am nevoie de ajutor am un sv de cs si cand intru pe sv stiti apare ceva informati unde trebuie dat "OK" alea cum le modific?
Nu merge sa apas butoanele pe travian,apare ca apas pe ele, da nu se intampla nimic si apare un chenar albastru in jurul lor si nu merge sa fac nimic.Dau funda
Dragon Age Origins sau Diablo III?
Heii! :3 As dori idei de jocuri pentru telefon gratis pe Magazin Play... Am jocurile : My Talking Angela, My Talking Tom, aa, Dumb Ways to Die, Subway Sufers, Candy Crush (ambele variante), Backgammon... ...? (mai mult)
Cum ma deloghez de pe aplicatia de messaging din windows 8? Tin sa mentionez ca nu este versiunea 8.1 Dau funda :)
Buna ziua TPU! Imi spuneti si mie va rog mai clar cand sunt reduceri pe steam?
Salut, As vrea sa stiu daca voi putea rula GTA V- ul pe PC: Windows 8.1 (64- bit) Laptop Intel Core i5- 4200U CPU @ 1. 60GHz 2.30 GHz RAM: 4 GB Nvidia GEFORCE GT 740M Muntumesc, anticipat... ...? (mai mult)
la CS 1.6 Professional de ce apar armele negre complet? mai sunt arme si de alta culoare(deagle) care apr tot negre complet... aveti vreo solutie?
Salut TPU, Mi-am luat un xbox 360 fat, si cand il aprind imi arata 4 led-uri rosii..Am la el cablu alimentare, 2 controllere si consola... Are rrod sau ceva?
Zice-ti si mie servere de samp RolePlay (RPG) Bun Cu rob, Masini ieftine la DS, DS online non-stop! FUNDAA :D!
Cum pot face fraises pe Transformice fara sa dau SMS? Sau fara hack ca si cum sa merg pe o sala disponibila sa pot face Daca merge
Am facut un server de Minecraft la care eu ma pot conecta dar un prieten nu....cu toate ca inainte sa formatez pc- ul mergea fara probleme...Primeste FUNDA cine stie cum sa rezolv problema :D. Run: ...? (mai mult)
Cine vrea sa Jucam Minecraft CO-OP ma poate suna pe Skype Alberto Franyo
Salut, TPU! O zi buna! Am o intrebare: De ce mi se mai blocheaza din cand in cand in orice joc, mi se blocheaza 2secunde, iar dupa isi revine? Se regeneraza mapa, sau ce problema am la PC? Processor:Quad...? (mai mult)
joc metin2 calliop si nu ma pot decide ca caracter sa imi fac dintre ninja war sau sura,nu stiu, acum as vrea sura imd as vrea war si tot asa
Am o problema. Mi-a dat cineva ban pe un sv de cs permanent am vorbit cu detinatorul sa il scoata si nu merge, a incercat pe nume, pe ip, pe steamid si nu merge nimic ce e de facut?
Salut o.o M- am apucat de League of Legends de curand, si vreau sa stiu cum fac puncte, d- alea sa cumpar campioni =]] Am cautat pe site, dar n- am gasit nimic. Cel mai, , elaborat raspuns´´ are...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si as vrea sa- mi deschid un server de Counter Strike 1.6, classic. Eu am bani necesari dar as avea nevoie de o persoana cu experienta care sa ma invete. Cei interesati sa dea add: ...? (mai mult)
Salut am o intrebare: de ceva timp nu pai intra pe STEAM cand ma conectez imi zice ca nu am conexiune la internet cu toate ca eu sunt conectat si navighez pe un browser ma poate ajuta cineva? FUNDA!
De ce cand intru pe un servar de cs mi se blocheaza? am instalat 1000 si tot nu merge daca am ce sa ii fac fara sa instalez windows-u
- Buna. TPU am o intrebare cred eu mai complicata cum sa intru in leptop care este parolat fara sal resetez video sau ex" ms apropo leptopul este Lenovo b50- 30 Mdel Name : 80ES Input : 20v ÷÷÷2.25A ...? (mai mult)
Peste cati ani o sa apara GTA 6?
. Cine vrea admine free? Server Counter-Strike GunGame 86.124.128.114:27015
Salut, as vrea sa- mi deschid si eu o comunitate si nu stiu ce nume sa- i pun. Pe ea o sa gazduiesc servere de SA:MP, CS 1.6, CS:GO, MineCraft si posturi de radio, iar domeniul o sa fie ".ro", ...? (mai mult)
Stiti cand se deschide Metin2Forgotten?
Mi- am luat un joc si anume raven squad. L- am instalat am pus crack- ul si cand incerc sa intru zice : "The application has failed to stard because its side- by- side configuration is incorrect.Please...? (mai mult)
Dupa ce mi- am instalat un update la windows 10 nu imi mai merg boxele ( nu am umblat la drivere sau la altceva de la soft.) si destul de ciudat nu imi arata un "x" pe iconita de jos de la sunet ...? (mai mult)
Caut scripter samp trucking. Dati-mi add YM: pepsy_pepsy31 Pt mai multe detalii.
Dc Nu imi merge World Of warPlanes. Cand dau click pe el se deschide se incarca bara aia albastra si dupa imi da RunTime error.Plizz Ce sa fac!
Spuneti-mi si mie un joc de strategie in care sa imi fac armata, sa atac alte teritorii.
Deci am descarcat un metin si cred ca am luat cativa virusi, pentru ca fisierul descarcat de tip "exe" nu mai vrea sa dispara. Incerc sa il sterg dar imi apare ceva in engleza cum ca ori altcineva...? (mai mult)
Cum pot sa aflu gotv unui prieten in timp ce el e in meci pentru a putea sa ma uit la meci? Dau funda
Salut are cineva un paysafecard de 1 euro am nevoie la contul de steam, ma revansez eu dupa profilul meu de steam chttp://steamcommunity.com/id/danielone
imi spune site-uri care sa vad toate jocurile pe calculator?
doresc sa stiu de ce la pc meu cand dau star run dxdiag enter si cand dau la setari video nu imi apare nici ce fel de placa am nici de cat o am precizez am windows xp
Ma ajuta si pe mine cineva. Am o placa de baza http://www.emag.ro/placa- de- baza- msi- 760gm- p23- fx- socket- am3- 760gm- p23- fx/pd/ECSRDBBBM/ si as vrea sa cumpar o placa video 1.http://www.emag.ro/placa-...? (mai mult)
Buna,stie cineva cum fac update la the sims 4?
Tup dc nu pot sa joc cu alti jucatori warcraft 3 frozen throne prin programul gme rage ia uitati-va la videoul asta.dau funda! https://youtu.be/erg-8trQvA8
Heii TPU tot eu as vrea sa va intreb in legatura cu meez.com cum pot face coinz? Ajutati-ma va rog! Ofer funda! ATENTIE:nu vreau hack sau ceva de genul!
Heii TPU am o intrebare: Joc Meez.com si de cand mi-am facut contul nu ma mai lasa sa fac altele... Sa trec la subiect: Cum imi pot face alt cont meez.com?
Pentru cei experimentati in calculatoare: Este posibil ca laptopul meu sa nu accepte Windows 7? Mentionez ca l- am cumparat instalat cu Windows 8 si din cate am inteles este posibil sa am licenta pentru...? (mai mult)
Ce sa fac in loc sa stau pe www.roli.com? Sunt plictisita ce sa fac?
Am deschis un server de CS 1 6, am instalat pluginurile corect dar când schimb in mapa fy_snow playeri nu se pot conecta doar eu. Am Host de la Takehost. Ce trebuie modificat? Am șters si băgat mapa,...? (mai mult)
Ce jocuri de PS2 imi recomandati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
biancaeba întreabă:
lpavel întreabă:
danpopa777 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!