PENTRU UTILIZATORII DE PS3! Daca eu am cumparat un joc pe PS Store pot sa imi bag contul la altcineva si sa ii iau jocul si sa ramana si la mine?
Am o intrebare, ce imi recomandati voi sa fiu in Romania Roleplay ca trebuie sa fac biografie si ce mentionez acolo e cum ar veni ce voi face in joc. LSPD sau EMS si Fire Departament? REPEDE VA ROG!
Am modul, Life in the woods(MINECRAFT) si nu stiu cum sa faci ca atunci cand deschid inventariul sa-mi arate retetele.
Salut. Caut un om de baza sa facem un sv de furien... Cn e interesat sa-mi dea add:speddykiss. Multumesc, primul care raspunde dau funda :D
Va merge gta 5 pe acest laptop? http://m.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 4210u- 1- 70ghz- haswelltm- 4gb- 500gb- nvidia- geforce- 820- 2gb- free- dos- black- x555ld- xx085d/pd/DR7GRBBBM/ ...? (mai mult)
Salut, am si eu un Pc caruia tocmai i- am reinstalat windowsul de 2 ori, o data Win 7 Professional 32bit (original + licenta) si o data cu Windows Xp SP2 upgradat la Sp3. Problema este urmatoarea, ...? (mai mult)
Imi puteti spune de ce in Fifa 14 la orice fault, primesc rosu? Si dupa 1 meci ecranul incepe sa tremure rau.
Pentru cei ce joaca Stardoll, ma poate ajuta cineva cu o peruca in 100sc?
Cand intru in cs mi se blocheaza si saude muzica cateodata apare si imaginea alba ce ma fac sunt distrus vreau sa ma joc de 2 zile nu ma mai jojc ajutati-ma va rog mul aveti mila :( dau funda
Care joaca CS:Go, LeagueOfLegends, Battelfield 3(Battelfield 4
Buna TPU *-* Ce fel de jocuri cunoasteti gen Mini Ninjas? Dar, sa semene. Funda cine imi da cel m-ai bun raspuns :3
Sall, merge gta 5 pe placa asta video: amd radeon 240 de 2GB?
Salutare daca stie careva vreun server de metin2 care da gm sa- mi dea add bogdan_gloria10@yahoo.com sa sa- mi dea un link sunt nebun dupa gm :))) am experienta un an si ceva si stau foarte mult on pe ...? (mai mult)
Unde gasesc sulita phoenix pe M²RO pentru lycan? Multumesc pentru raspunsuri!
unde pot gasi pe Metin 2 RO Sulita Phoenix pentru. lycan? Astept raspunsuri multumesc!
Merge minecraft pe android 2.3.3 pt telefoane Samsung galaxy gio gt s5660
Nu reusesc sa fac toate intrebarile ajutati- ma plz! Daca te aresteaza un politist pe nedrept, ce faci? Il intreb OOC de ce ma aresteaza si refuz actiunea pana la raspunsul acestuia. Dau /quit sau...? (mai mult)
Am cumparat recent un router tp-link tl-wr841r si cand incerc sa fac setup-ul imi da eroarea "failed to search the router" Ce sa ii fac? nu prea am umblat cu retele wifi pana acum si sunt in dubii.
Ce sa fac sa imi recuperez nivelul la hay day
Mi- am instalat pe minecraft huzuni dar nu imi merge imi da ceva eroare! ajutati- ma! - - - - Minecraft Crash Report - - - - // Don't do that. Time: 3/24/15 7:47 PM Description: Initializing...? (mai mult)
Cine joaca CS:GO sa-mi dea ID de skype sa jucam pls!?
Cind eram mai mic m-am jucat intr-o joaca cu un urs alb ceva de genul aventura.Multumesc
Cum pun o poza la comentariul meu pe un forum? Adica cand dau pe forum la o sectiune (de ex. sectiunea SURF) dau la o cerere de admin, dau acolo unde sa comentez ( sa las o reply la cerere)...? (mai mult)
Xbox 360 E3 are calitatea vizuala imbunatatita fata de cele de dinaintea lui?
Buna am un coleg care se joaca minecraft launcher la fel ca mine si mi- a aratat un vapor eu prima data am crezut ca este construit de el dae nu este asta. Mia spus ca l- a luat de pe internet. cum a ...? (mai mult)
Jocul N.O.V.A. 2 - Near Orbit Vanguard Alliance estecompatibiu LG P500?
Ce jocuri imi recomandati? :o3
Cand folosesc tastatura pe internet sau pur si simplu cam peste tot ea, tastatura, e in engelza (normala cum ar trebui sa fie pentru toti), dar acum toate jocurile pe care le deschid si incerc sa scriu...? (mai mult)
Hey TPU Vreau sa ma joc si eu minecraft:)) Dar cand dau PLAY se incarca si apoi imi da o eroare...am cautat pe google si am aflat ca este de la placa video... :( :( :( Pentru a juca trebuie sa ii fac...? (mai mult)
de ce nu merge sa inregistrez pe fraps cu micorfonul.MI se aude sonorul jocului dar nu si vocea mea va rog ajutati- ma! Puteti sa ma contactati si prin skype Marian Sandy si am o poza cu niste...? (mai mult)
Hei caut jucători experimentați de team fortress 2 si dacă căutați și voi căutatima sunt mucigasul (roman)
Cum imi pot debloca ultimate team fifa 2015? 1.prima data am intrat in ultimate team si mi- a pus o intrebare de care nu am auzit niciodata deci nu aveam cum sa raspund. 2. am intrat pe web app si am...? (mai mult)
Am jucat Hay Day pana in Octombrie rămânând la nivelul 61.acum l- am reinstalat si nu mai pot reveni la același nivel, Menționez ca nu apare acea căsuța unde pot introduce Confirm"! ce trebuie...? (mai mult)
Ati putea sa-mi spuneti toate sau macar o parte din job-urile de pe bugged pentru care nu trebuie aplicatie?
Salut, vreau sa va pun o intrebare : cum pot face sa-mi ramana setarile in conter-strike 1.6? Ps:FUNda
Cine imi da un link cu o mapa ccu un castek in care sa iti vina herobrine? Pls dati-mi va rog frumos dau funda multumesc
Stie cineva un samp roleplay fain unde nu trebuie sa aplici pentru factiuni(job-uri)?
As vrea sa iau un laptop pt gaming nu pc si nu stiu care As vrea ASUS R.O.G. (Republic of gamers) dar trece de 5000 de lei as vrea unul de max 5000 cu Intel core i7 sau i5 placa NVIDIA GEForce GTX 720...? (mai mult)
Sal tpu.De o luna cand deschid lolul imi apare amblema apoi nu mai face nimic.Am incercat sa il instalez iar, dar dupa 2 sau 3 zile iar face asa.Ma puteti ajuta?
Joc pe un server de SA:MP Blue BuGGed, serverul este foarte frumos, dar e următoarea problema: am aplicat acum câteva zile ca sa intru in San Fierro Paramedic Departament, am făcut o aplicație...? (mai mult)
As vrea ca sa aflu cum pot face un server de minecraft 1.8 bukkit/spigot care sa mearga bine :D DAU FUNDITA!
Am si eu o problema: mi- am facut un server de cs furien Mod si nu stiu un singur lucru cum fac ca adminii sa scrie cu verde sau sa apara in fata numelui gradul cu verde daca stiti cum sa fac...? (mai mult)
vreau sa dezinstalez fifa 15 si dupa se instalez din nou deoarece nu imi merge ultimate team. Cum sa fac ca sa nu pierd salvarile din cariera(joc) Funda!
as vrea sa-mi spuneti niste jocuri de aventura cu multe nivele,ceva gen aventure time(ma joc pe tableta),mentionez ca sunt fata, nu vreau nimic cu masini.
Satut TPU.As vrea ca sa imi dati numele la niste canale populare engleze de pe youtube care sa faca video cu comentarii cum ei se joaca Dota 2 singuri sau cu prieteni, numaidecit sa fie...? (mai mult)
cand mai da drumu sa faci conturi pe metin2ro?
Cum pot sa schimb IP la calculator? Am primit pe Gta San Andreas mp ban si nu ma mai pot conecta cu nici un cont.Va rog sa raspundeti cat mai repede ca am nevoie mare. Multumesc anticipat.
Mai de mult am jucat un joc si nu mai stiu cum se numeste. Era de ps2 si pe carcasa jocului aprea un soldat samurai in armura rosie cu o lance in mana si. In joc teebuia sa mergi oe campul de...? (mai mult)
Am o roblema tare enervanta numita Crash...O am de mult si daca nu stiti ce este pei te scoate din joc sau ce ai pe acolo am ceva memorie deci. Informatii:Windows7, 500GB (total) Funda...? (mai mult)
cei care se pricep in configurarea/instalarea de HP(HomePage)pentru metin2... Am un host.ro la HP, si nu stiu unde pun datele de la host(Host, User, Pass etc.)... Mai demult am avut host...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AnneM123 întreabă:
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
DoctoruRed întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?