Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 16 Septembrie 2025 sunt:
Cum pot sa downlandez five nights at Freddy 3 gratis pe iPhone 5s?
Cum pot sa intru pe lady popular ala vechi? Incerc sa descarc mozzila firefox dar se inchide calculatorul. Ce pot sa fac?
Doresc sa aflu cum se face un server de metin. Va rog sa- mi spuneti un site destul de bun in care sa se explice destul de indetaliat sa inteleg si eu, sau sa- mi explicati chiar voi ce este de...? (mai mult)
Imi spuneti niste servere de Counter Strike 1.6 cu mod Zombi? Multumesc
Sotul joaca DEER Hunter pe facebook si ieri i- a aparut ca trebuie sa descarce unity player, dar il aveam deja.L- am dezinstalat acela cu revo si am deschis iar jocul.Automat s- a descarcat unity...? (mai mult)
Salutare TPU, Am o intrebare : Este sau a aparut vreun patch pentru Pro Evoluttion Soccer 2015?
De la un timp Steam- ul imi face figuri. Adica nu ma pot conecta pe nici un cont si imi da eroarea : Steam is having trouble connecting to Steam servers si imi da link- ul cu troubleshoot. Am facut...? (mai mult)
Duce aceasta placa video: http://www.pcgarage.ro/placi- video/msi/geforce- gtx- 750- ti- oc- 2gb- ddr5- 128- bit- v1/ Pe aceasta configuratie? Windows 7 Ultimate 64- bit SP1 ...? (mai mult)
Ceva jocuri pentru Intel celeron 2.13 Ghz NVIDIA GeForce FX 5500 2 Gb ram mersii mult funda cel mai bun
Salut, mi- am loat niste casti de curand din astea la 25 lei si una din ele nu se mai auzea si are microfon si audio, adica este cu 2fire si am rupt firul audio iar firul microfonului a ramas. Dati- ...? (mai mult)
Am o problema la Counter-Strike cand intru imi da aceasta eroare : http://postimg.org/image/3ngyub3j7/e874514c/ Daca ati putea sa imi spuneti va rog frumoss. Urgent. Multumesc
cei care au cont de miniclip pot sa imi spun si mie cum imi pun poza de pe facebook la profil ca nu imi merge
am facut un server de minecraft si nu stiu baga comenzi ma poate ajuta cineva in legatura cu manageriatul? P.S. servarul l-am facut cu hamachi
Salut, TPU! In primul rand vreau sa imi creez un site de jocuri am incercat eu ceva dar... nu am destula experienta in domeniu(http://houmie.pe.hu/), daca puteti veni cu cate ceva de adaugat ce programe...? (mai mult)
Dau Mod Metin2 Hammer 2015 armura ( vit, dex, str, cast, def sura, def war, def ninja ) pe itm metin2 TIM. add skype : jokeru143 ori mess : spl4z@yahoo.ro
Cine stie jocuri gen herosmash, hero up si avendure quest world. dau funda si la cine spune coduri dela transformice sau daca raspunde bine
Hei. cine ma poate lamuri si pe mine. adica eu vreau sa- mi iau couter- strike 1.6 sp steam... da nu prea am aces la card // deci nu il pot lua de pe site. dar ma intreb. daca imi iau din magazin un cs...? (mai mult)
Cu programul SwiftShader pot sa joc GTA 4 pe ATI Radeon 9600?
Stiu ca poate nu e categoria potrivita dar am nevoie de putin ajutor si m- am agndit ca cineva deaici m- ar putea ajuta cineva care stie multe despre fb? azi imi apare lista de friends asa nu e de la...? (mai mult)
Hei! :) cine imi poate spune un hack bun pentru transformice? preferabil fly sau instant win :) nu gasesc nicaieri. ce am nu imi place :( pup mersi :*
Aş vrea să ştiu cine are un cont bun de HeartStone şi este hotărât să- l dea. Voi oferi la schimb un cont de S4League şi poate dacă e un cont chair bun şi un cont de Minecraft Premiu pentru...? (mai mult)
De ce nu mai merge sa ma joc dota 2? imi apare asta:file:///C:/Users/Luci/Desktop/Capture.PNG Si nu inteleg dc, stiu ca am prioritate redusa dar nici sa joc nu mai pot...scrie. All random is a online...? (mai mult)
Vreau să mă reapuc de MicroVolts Surge și ce arme sa îmi achiziționez și eu? Mă refer la fiecare în parte cei cu lv mare care au experiență să îmi spună ce arme să îmi achiziționez ...? (mai mult)
Niste jocuri pentru 512 mb ram si 256 video? nu conteaza marime ca am har de 500... fara raspunsuri aiurea
Stiti cumva vreo metoda prin care as putea extrage dintr- un discurs un cuvant care ma intereseaza (in afara de al asculta desigur).De exemplu am un discurs de o doua ore si pe mine din ala numai 4 cuvinte...? (mai mult)
AM NEVOIE NEAPARAT DE AJUTOR! Cand vreau sa ma conectez pe telefon la wi- fi- ul de acasa, ma conectez doar ca nu merge net- ul, trebuie sa ma conectez la vecina doar ca acuma vad ca si- a pus parola....? (mai mult)
Stie cineva profilul adevarat a lui Boalfa?
Salutare tuturor, am mare nevoie de ajutor! Vreau sa ma apuc de un nou canal de youtube sa iau totul de la capat! Am nevoie de un Designer bun care sa- mi faca un banner si o poza de profil! Sau...? (mai mult)
Pentru toti jucatorii de cs 1.6, cum iti resetezi scorul?
Cum sa setez la minim grafica de la Fifa World?
De cateva ore,cand deschid broswerulChrome, si dau pe un sitem, merge 2 minute dupa care ma redirectionizeaza la o pagina, fara sa pot da vreun X, ajutati-ma va rog! funda+vot
Cine imi poate spune unde gasesc setarile de grafica la PayDay the Heist. Daca ma duc la obtiuni la video am doar rezolutia, luminozitatea, fullscreean si atat
Am o problema! am facut descarcat un server de rpg de pe net si cand intru in el zice server didnt respond si tot asa nu ma conecteaza? de ce? DAU FUNDA!
Pe un xp sp 3 in 32 bit se poate rula pes 15 un giga pe ram si un pentium d 925 de 3.00 GHZ PLACA VIDEO gf 8400 GS DDR 2 512 MB?
Sal,ma ajuta si pe mine cineva sa fac un server de metin2. As vrea sa fie prin ip. cine ma ajuta primeste funda! Skype:grigore878
Am o probleme la cs, intru pe un server, fac rank si apoi dupa ce sting pc- ul si intru din nou pe acel server rank- ul meu este 0 ( cu acelasi nume de data trecuta... ). Ma puteti ajuta, Dau...? (mai mult)
S-a relansat revista CHIP. Ce alte reviste mai sunt pe piata despre pc-uri? (hardware si software)
Cine ma poate ajuta sa populez un sv de Coounter Strike 1.6 Contact : razvanrazvy868@yahoo.com Sau lasati com
Am un playstation 3 super slim de 12GB si nu mai am memorie pentru jocuri. Ce as putea face? Adica pot sa cumpar un HDD sau ce?
Cine a jucat jocul Sniper Hero? http://www.99jocuri.ro/jocuri/854/sniper-hero/
Stie cineva jocuri otome in romana gen sweetflirt?
Imi puteti zice si mie cum sa fac scheme la PES 2015? Pe tastatura!
As dori niste jocuri gen sniper elite pentru Ram:768 PlacaVideo:Nvidia GeForce FX 5600 128mb Procesor: Intel Pentium IV CPU 2, 40 GHz
Ce servere de wow instante stiti?
Ce jocuri pot rula pe acest pc? http://www.altex.ro/laptop-asus-x555ln-xx057d-intel-core-i5-4210u-pana-la-2-7ghz-15-6-4gb-1tb-nvidia-geforce-gt-840m-2gb-ddr3-free-dos
ziceti-mi si mie niste sv de metin2 cu rate 500 1000 foarte tari cine zice cel mai bun metin2 ia funda
Salut TPU as vrea sa joc pe servere minecraft premium sar am minecraft cracked cum sa fac sa joc pe servere minecraft premium fara premium am 12 ani de unde sa scot bani
Un server de world of warcraft cataclysm privat?
Am nevoie de o metoda unsoara de a face credite pe imvu
Cum e mai bine sa joci in Top Eleven, cu 3 atacanti sau unul singur+ 2AMC? care marcheaza mai mult?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
snelu întreabă:
9PM întreabă:
Zahariuc_Paul_2002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.