TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 1865
  • 1866
  • 1867
  • 1868
  • 1869
FlorinUcv
în 7 Martie 2015 | FlorinUcv întreabă:

Salut, am si eu o problema cu steamul imi da o eroare de genul "Failed to load steamui.dll", Nu stiu cum sa o rezolv am vazut mai multe metode... am sters asa numitul "steamui.dll" l- am inlocuit...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Lma00
în 7 Martie 2015 | Lma00 întreabă:

Unde pot vine un psp cu tot cu jocuri? Dau funda. Nu vreau sa-mi spuneti sa-l pun anunt ca am facut-o deja. Multumesc anticipat.

0
Răspunde primul Raportează
sebastyan26
în 7 Martie 2015 | sebastyan26 întreabă:

Vă rog puteți să- mi spuneți de ce cand intru in Counter- Strike si vreau sa intru pe un anumit servar pe care am mai intrat apare asa:This server is using a newer protocol ( 48 ) than ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tza_Edy_1975
în 7 Martie 2015 | Tza_Edy_1975 întreabă:

Hei TPU am o tableta Samsung galaxy tab 4 android 4.4.2 și se misca bine dar nu înțeleg când descărc jocul dream league soccer de pe magazin play se misca greu menționez ca doar jocul acela se misca...? (mai mult)

0
MonsterBum
în 7 Martie 2015 | MonsterBum întreabă:

Am prestigio multiped..si nu am husa cu tastatura la ea.Dau sa joc un joc.Transformice.Sunt conectata la net printrun stik ca is la munte si alfel nam net. Ce pot face ca sa imi mearga? Cica nu este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Geana_Traian_1996
în 7 Martie 2015 | Geana_Traian_1996 întreabă:

Am o placa de baza Fujitsu Simens D2151-A1 Si un procesor Intel Pentium D de 2.8. Ce procesor maxim s-ar potrivi pe aceasta placa de baza?

2
Răspunde Raportează
Antonia_Anto_1992
în 7 Martie 2015 | Antonia_Anto_1992 întreabă:

Hei! Cei care jucati imvu,ma puteti ajuta cu peerul, nu stiu cum sa fac ca sa primesc 5 credite la 30 sec, a zis sa downloadez iLivid si nu primesc nici un ban

0
Manuelzz2003
în 7 Martie 2015 | Manuelzz2003 întreabă:

Vreau sa gasesc jocuri gratis multipalyer gen survival horror... si link de descarcare. Jocurile nu trebuie sa fie cu grafica faina neaparat. Mersi.

4
Răspunde Raportează
adyje
în 7 Martie 2015 | adyje întreabă:

Am nevoie de un hack Counter-Strike 1.6... Un wall care se vede doar un patratel mic si alb pe capul celorlalti playeri (am gasit o data wallul accesta dar acum nu il mai am

3
Răspunde Raportează
mariusola92
în 7 Martie 2015 | mariusola92 întreabă:

Caut donatori server Cs 1.6 Classic 32 slot, server este populat seara chiar 32/32 playeri.Am nevoie de 2 owneri, 3 co-owneri.add marius_ola92@yahoo.com

0
CristinaAlina22
în 7 Martie 2015 | CristinaAlina22 întreabă:

de unde pot face bani pe IMVU? Va rog,

1
Răspunde Raportează
Acapella69
în 7 Martie 2015 | Acapella69 întreabă:

De ce nu pot instala Adobe flash player 16? Cand dau pe installer ramane sigla neagra si nu imi apare sa dau pe ceva. Va rog ajutati-ma

2
Răspunde Raportează
LarryRaraitul19
în 7 Martie 2015 | LarryRaraitul19 întreabă:

Pot sa imi pun windows 7 ultimate daca am xp? Daca as putea imi explicati si cum sa fac? Pls Funda!

1
Răspunde Raportează
Antonio_Andrei_1994
în 7 Martie 2015 | Antonio_Andrei_1994 întreabă:

Inainte jucam cs intram in new games scriam sv_lan 0 sau 1 si lumea putea sa intre pe server ul meu daca le dadeam iP ul.....acum le dau si nu mai merge...

0
Roxymik
în 7 Martie 2015 | Roxymik întreabă:

Ma joc transformice. si a venit vara mea la mine si a luat ban asa ca nici eu nu am putut dupa cele 360 de ore am inceput iar, dar nu mi- a mers contul l- am lasat sa se incarce dar nimic. dar la...? (mai mult)

0
Cata_Alex_1996
în 7 Martie 2015 | Cata_Alex_1996 întreabă:

Am o problema cu League of legends, am cumparat un laptop de curand si are componente destul de bune 4 ram, Intel core i3, dar cand intru pe lol mi se blocheaza uneori, am si calculator mai prost si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
deM0
în 7 Martie 2015 | deM0 întreabă:

Daca instalez windows 7 pe un hard de laptop care e in pc si dupa aia il bag in laptop merge ok?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Martie 2015 |

Acum doua luni mi- am descarcat jocul Talking Angela, l- am incercat doar odata si apoi nu l- am mai incercat ca ma plictisisem de el da uitasem sa il sterg... In fine, acum 3 zile am dat ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AnaAna03
în 7 Martie 2015 | AnaAna03 întreabă:

Vreau sa-mi fac cont la „Taramul Ramirei" dar imi cere semnatura Ramirei si semnatura mea, ce trebuie sa fac?

0
GangsterWolf
în 7 Martie 2015 | GangsterWolf întreabă:

Am nevoie de ajutor..am si eu un PC mai slabut...as vrea sa ma joc niste jocuri...dar nu stiu ce, o sa las cerintele calculatorului si daca vrei, voi imi ve- ti spune ce jocuri mai bune pot juca. ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Manolescu_Alexandru_1980
în 6 Martie 2015 | Manolescu_Alexandru_1980 întreabă:

Hey TPU! spuneti-mi si mie un joc wwe care sa contina si meciuri hell in a cell si alte moduri daca se poate pentru pc :)! DAU FUNDA!

0
dulausmax
în 6 Martie 2015 | dulausmax întreabă:

Cum pot face sa nu imi mai apara eroare cu firewall la league of legends? Mentionez am bifat ca league of legends sa nu fie incadrat la categoria fisierelor cu protectie firewall

2
Răspunde Raportează
stalker220
în 6 Martie 2015 | stalker220 întreabă:

Salut, de curand am intampinat o problema cu conectarea pe diferite servere de gaming ( League of legends, SA:MP, Cs 1.6.) Internetul imi functioneaza, ma pot uita pe youtube/facebook etc, dar cand...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Pandimos18
în 6 Martie 2015 | Pandimos18 întreabă:

Hey TPU...Am o problema nu stiu ce drivere imi trebuie pentru Audio si Video am downladat 3dchip dar nu merge sa il deschid. Va rog sa imi spuneti cum pot vedea ce drivere imi trebuie sau sa imi spuneti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
TheOddGamer
în 6 Martie 2015 | TheOddGamer întreabă:

Am o nedumerire... daca stau shop pe metin si apoi inchid calculatorul cu sleep se inchide si metinul?(Adica ma delogheaza sau ceva? ) Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Schinteie_Flavian_1990
în 6 Martie 2015 | Schinteie_Flavian_1990 întreabă:

cum fac un cont pe League of Legends [ LOL ]? Cand vreau sa fac cont scrie " Your Signup Failed ".Am vazut mai multe intrebari cu aceeasi problema am incercat sa fac cont de la toate link- urile,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vichitore02
în 6 Martie 2015 | Vichitore02 întreabă:

Imi ziceti si mie un site in romana sau tutoriale cum sa fac scheme in fifa15 pe ps3? Dau funda la rasp bune.

1
Răspunde Raportează
cristi188
în 6 Martie 2015 | cristi188 întreabă:

am un volan Formel Professional V3, am pierdut cd de la driver, de unde pot lua unul bun am scris pe google dar nu gasesc decat numa ceva sa cumpar va rog sa ma ajutati! Nu vreau sa imi dati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Martie 2015 |

Daca am Windows 7 de 32 biti, cat ar costa sa il fac de 64?

1
Răspunde Raportează
Neculau_Codrin_1990
în 6 Martie 2015 | Neculau_Codrin_1990 întreabă:

Salut vreau sa achizitionez placa audio ASUS XONAR_DG_SI, 7.1, PCI si as vrea niste pareri despre aceasta(daca exista probleme, daca merge microfonu obligatoriu...)Multumesc

0
Razvanboss01
în 6 Martie 2015 | Razvanboss01 întreabă:

Buna TPU...Cine ma ajuta la Metin2 United cu un costum de baiat? Dau funda si vot si dau funda la toate intrebarile mele;)!

0
AmxMod
în 6 Martie 2015 | AmxMod întreabă:

Heil! salut, aceasta este o intrebare pntru ce- i ce joaca counter strike... eu cu un prieten ne jucam pe un server de bhop, si el acuma intru pe altu si nu vrea sa- mi zica, si as vrea sa- l afu stiti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sebastian0
în 6 Martie 2015 | Sebastian0 întreabă:

Buna TPU sunt incantat sa va cunos debea me- am facut contul si ma bucur :) Deci la transformice cum sa iau capsuni fara sa cumpar? Capsuni sa vad cum e sa daruiesc un cadou, mai e ceva in afara de rommurile...? (mai mult)

0
Sabaceag_Marius_1999
în 6 Martie 2015 | Sabaceag_Marius_1999 întreabă:

Am Minecraft 1.8.1 cu OptiFine_HD_U_B5 si pe multiplayer imi merge cu 20-30 fps, dar pe singleplayer cu 5-10 fps. Cine ma ajuta?

0
Stan_Cosmin_1995
în 6 Martie 2015 | Stan_Cosmin_1995 întreabă:

Sunt din Focsani, Vrancea, Romania si doresc sa achizitionez un PaySafeCard. De unde il pot cumpara? Cine raspunde corect primeste funda!

1
Răspunde Raportează
Celentano123
în 6 Martie 2015 | Celentano123 întreabă:

de curand mi- am reinstalat windowsul (win 7 ultimate 32bit) dar treaba este ca atunci cand primesc o eroare calculatorul isi da restart singur dc? va rog ajutati- ma DAU FUNDA! CERINTE: 2...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Rusu_Alexandru_1980
în 6 Martie 2015 | Rusu_Alexandru_1980 întreabă:

am vrut sa cumpar CS 1.6 de pe platforma Steam si imi apare chestia asta cand dau sa bag codu' de la PaySafeCard. http://www.imgz.ro/view.php?id=174589 HELP!

2
Răspunde Raportează
HomerTheSolider
în 6 Martie 2015 | HomerTheSolider întreabă:

Cand o sa apara GTA V PC in Romania? Si daca ati putea sa-mi spuneti de unde pot sa-l cumpar. Mersi.

1
Răspunde Raportează
Si_Atat_Teo_1990
în 6 Martie 2015 | Si_Atat_Teo_1990 întreabă:

Cu totii stim ca pe RPG B- Zone e viata grea. si sa fim seriosi fara teapa nu faci mai nimic :)). Deci cine imi spune cea mai tare teapa (sa nu fie prea evidenta.) primeste FUNDOI! Multumesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Martie 2015 |

As vrea sa stiu daca acest calculator este bun, adica daca pot juca de exemplu minecraft sau fifa 14 fara sa mi se blocheze sau sa am lag. Mie mi se pare destul de dubios acest pc. Adica...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CoRrUpT3D
în 6 Martie 2015 | CoRrUpT3D întreabă:

Vreau si eu niste jocuri pentru pc. Am in el 2gb RAM Procesor Intel 2 core e4400 2ghz placa video este dupa procesor si este de 128 mb. Sa fie single player daca se poate si split screen ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bia_Bianca_1996_bC96
în 6 Martie 2015 | Bia_Bianca_1996_bC96 întreabă:

Buna, am si eu o problema joc league of legends si nu prea imi permit sa cumpar rp sau altceva ca sa iau skinuri, asa ca am cautat si am gasit un site cu referali cine ma poate ajuta, cu un referall bot...? (mai mult)

0
Bebinita2
în 6 Martie 2015 | Bebinita2 întreabă:

Salutare dati-mi si mie niste jocuri pentru : Windows XP Placa video AMD 256 MB 3, 7 Ghz 1GB Ram pana in 6 GB memorie dau funda la cel mai bun

7
Răspunde Raportează
RaZzZo0r
în 6 Martie 2015 | RaZzZo0r întreabă:

Sall! Ce jocuri gen Dying Light stiti? Dau funda!

2
Răspunde Raportează
deM0
în 6 Martie 2015 | deM0 întreabă:

Salut TPU de curand am primit un laptop HP Compaq nx6310 si nu merge sa instalez nici un windows pe el la windows 7 se blocheaza la sfarsit la "Completing installation" la xp zice chestii de licente ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Daniel19989
în 6 Martie 2015 | Daniel19989 întreabă:

as vrea cumpar Far Cry 3 varianta retail de la Altex si as vrea sa stiu daca se activeaza pe steam,

1
Răspunde Raportează
Trist4n
în 6 Martie 2015 | Trist4n întreabă:

Cine îmi poate da și mie un link de la Metin2 rules sau ruler, nu mai știu cum era?

1
Răspunde Raportează
PandaGirl13000
în 6 Martie 2015 | PandaGirl13000 întreabă:

Cum adaug canale pe Sopcast? Help va rog

0
Corcoata_Cristian_1988
în 6 Martie 2015 | Corcoata_Cristian_1988 întreabă:

am si eu ceva cu cs 1.6 intru pe el dupa aia imi bag comenziile in intru pe un sv de cs, dupa aia mi se blocheaza la ultima liniuta la cs. Ce trebuie sa fac? am reinstalat windosu, am luat...? (mai mult)

0
florinas6
în 6 Martie 2015 | florinas6 întreabă:

Am primit ban pe un servar de SAMP. Am resetat ip-ul da tot nu pot sa intru, am schimbat si numele. pe ce mi-a dat ban?. Pot sa fac ceva sa scap?

3
Răspunde Raportează
  • 1865
  • 1866
  • 1867
  • 1868
  • 1869
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AdeLeu
    trimisă acum 23 ore

AdeLeu întreabă:

A mai scapat lumea de o problema, domnul Charlie Kirk. Nu vi se pare ca a trebuit sa-si asume, spunand toate acele prostii si luandu-i pe toti peste picior?
    19 răspunsuri
  • angel6lust
    trimisă acum 20 ore

angel6lust întreabă:

Este greșit din punct de vedere moral să crezi că romii și maghiarii nu ar trebui să aibă locuri speciale la liceu și facultate? De ce să intre românii cu 9.3 la Gojdu și țiganii cu 6?
    17 răspunsuri
  • Patricia68658
    trimisă pe 11 Septembrie

Patricia68658 întreabă:

Bună, am o problemă cu MacBook ul. Astăzi am vrut să descarc de pe telefon (iPhone ) niște poze pe Mac cu cablul de încărcare (8.000 la număr, nu mi- am dat seama ca sunt așa multe pana nu am...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Ionionelionut1
    trimisă pe 11 Septembrie

Ionionelionut1 întreabă:

Buna ziua! Exista o varianta de a face banii pe internet? Ceva de genu să raspunzi la sondaje si sa primesti bani sau ceva in genul asta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.022
  • Întrebări: 3.950.830
  • Răspunsuri: 17.638.018
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Vrajitorul din Oz

Vrajitorul din Oz

Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 651.869 Adolescenţi
  • 55.498 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.198 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.950 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.793 Conversaţii