Salut, am si eu o problema cu steamul imi da o eroare de genul "Failed to load steamui.dll", Nu stiu cum sa o rezolv am vazut mai multe metode... am sters asa numitul "steamui.dll" l- am inlocuit...? (mai mult)
Unde pot vine un psp cu tot cu jocuri? Dau funda. Nu vreau sa-mi spuneti sa-l pun anunt ca am facut-o deja. Multumesc anticipat.
Vă rog puteți să- mi spuneți de ce cand intru in Counter- Strike si vreau sa intru pe un anumit servar pe care am mai intrat apare asa:This server is using a newer protocol ( 48 ) than ...? (mai mult)
Hei TPU am o tableta Samsung galaxy tab 4 android 4.4.2 și se misca bine dar nu înțeleg când descărc jocul dream league soccer de pe magazin play se misca greu menționez ca doar jocul acela se misca...? (mai mult)
Am prestigio multiped..si nu am husa cu tastatura la ea.Dau sa joc un joc.Transformice.Sunt conectata la net printrun stik ca is la munte si alfel nam net. Ce pot face ca sa imi mearga? Cica nu este...? (mai mult)
Am o placa de baza Fujitsu Simens D2151-A1 Si un procesor Intel Pentium D de 2.8. Ce procesor maxim s-ar potrivi pe aceasta placa de baza?
Hei! Cei care jucati imvu,ma puteti ajuta cu peerul, nu stiu cum sa fac ca sa primesc 5 credite la 30 sec, a zis sa downloadez iLivid si nu primesc nici un ban
Vreau sa gasesc jocuri gratis multipalyer gen survival horror... si link de descarcare. Jocurile nu trebuie sa fie cu grafica faina neaparat. Mersi.
Am nevoie de un hack Counter-Strike 1.6... Un wall care se vede doar un patratel mic si alb pe capul celorlalti playeri (am gasit o data wallul accesta dar acum nu il mai am
Caut donatori server Cs 1.6 Classic 32 slot, server este populat seara chiar 32/32 playeri.Am nevoie de 2 owneri, 3 co-owneri.add marius_ola92@yahoo.com
de unde pot face bani pe IMVU? Va rog,
De ce nu pot instala Adobe flash player 16? Cand dau pe installer ramane sigla neagra si nu imi apare sa dau pe ceva. Va rog ajutati-ma
Pot sa imi pun windows 7 ultimate daca am xp? Daca as putea imi explicati si cum sa fac? Pls Funda!
Inainte jucam cs intram in new games scriam sv_lan 0 sau 1 si lumea putea sa intre pe server ul meu daca le dadeam iP ul.....acum le dau si nu mai merge...
Ma joc transformice. si a venit vara mea la mine si a luat ban asa ca nici eu nu am putut dupa cele 360 de ore am inceput iar, dar nu mi- a mers contul l- am lasat sa se incarce dar nimic. dar la...? (mai mult)
Am o problema cu League of legends, am cumparat un laptop de curand si are componente destul de bune 4 ram, Intel core i3, dar cand intru pe lol mi se blocheaza uneori, am si calculator mai prost si ...? (mai mult)
Daca instalez windows 7 pe un hard de laptop care e in pc si dupa aia il bag in laptop merge ok?
Acum doua luni mi- am descarcat jocul Talking Angela, l- am incercat doar odata si apoi nu l- am mai incercat ca ma plictisisem de el da uitasem sa il sterg... In fine, acum 3 zile am dat ...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac cont la „Taramul Ramirei" dar imi cere semnatura Ramirei si semnatura mea, ce trebuie sa fac?
Am nevoie de ajutor..am si eu un PC mai slabut...as vrea sa ma joc niste jocuri...dar nu stiu ce, o sa las cerintele calculatorului si daca vrei, voi imi ve- ti spune ce jocuri mai bune pot juca. ...? (mai mult)
Hey TPU! spuneti-mi si mie un joc wwe care sa contina si meciuri hell in a cell si alte moduri daca se poate pentru pc :)! DAU FUNDA!
Cum pot face sa nu imi mai apara eroare cu firewall la league of legends? Mentionez am bifat ca league of legends sa nu fie incadrat la categoria fisierelor cu protectie firewall
Salut, de curand am intampinat o problema cu conectarea pe diferite servere de gaming ( League of legends, SA:MP, Cs 1.6.) Internetul imi functioneaza, ma pot uita pe youtube/facebook etc, dar cand...? (mai mult)
Hey TPU...Am o problema nu stiu ce drivere imi trebuie pentru Audio si Video am downladat 3dchip dar nu merge sa il deschid. Va rog sa imi spuneti cum pot vedea ce drivere imi trebuie sau sa imi spuneti...? (mai mult)
Am o nedumerire... daca stau shop pe metin si apoi inchid calculatorul cu sleep se inchide si metinul?(Adica ma delogheaza sau ceva? ) Multumesc anticipat!
cum fac un cont pe League of Legends [ LOL ]? Cand vreau sa fac cont scrie " Your Signup Failed ".Am vazut mai multe intrebari cu aceeasi problema am incercat sa fac cont de la toate link- urile,...? (mai mult)
Imi ziceti si mie un site in romana sau tutoriale cum sa fac scheme in fifa15 pe ps3? Dau funda la rasp bune.
am un volan Formel Professional V3, am pierdut cd de la driver, de unde pot lua unul bun am scris pe google dar nu gasesc decat numa ceva sa cumpar va rog sa ma ajutati! Nu vreau sa imi dati...? (mai mult)
Daca am Windows 7 de 32 biti, cat ar costa sa il fac de 64?
Salut vreau sa achizitionez placa audio ASUS XONAR_DG_SI, 7.1, PCI si as vrea niste pareri despre aceasta(daca exista probleme, daca merge microfonu obligatoriu...)Multumesc
Buna TPU...Cine ma ajuta la Metin2 United cu un costum de baiat? Dau funda si vot si dau funda la toate intrebarile mele;)!
Heil! salut, aceasta este o intrebare pntru ce- i ce joaca counter strike... eu cu un prieten ne jucam pe un server de bhop, si el acuma intru pe altu si nu vrea sa- mi zica, si as vrea sa- l afu stiti...? (mai mult)
Buna TPU sunt incantat sa va cunos debea me- am facut contul si ma bucur :) Deci la transformice cum sa iau capsuni fara sa cumpar? Capsuni sa vad cum e sa daruiesc un cadou, mai e ceva in afara de rommurile...? (mai mult)
Am Minecraft 1.8.1 cu OptiFine_HD_U_B5 si pe multiplayer imi merge cu 20-30 fps, dar pe singleplayer cu 5-10 fps. Cine ma ajuta?
Sunt din Focsani, Vrancea, Romania si doresc sa achizitionez un PaySafeCard. De unde il pot cumpara? Cine raspunde corect primeste funda!
de curand mi- am reinstalat windowsul (win 7 ultimate 32bit) dar treaba este ca atunci cand primesc o eroare calculatorul isi da restart singur dc? va rog ajutati- ma DAU FUNDA! CERINTE: 2...? (mai mult)
am vrut sa cumpar CS 1.6 de pe platforma Steam si imi apare chestia asta cand dau sa bag codu' de la PaySafeCard. http://www.imgz.ro/view.php?id=174589 HELP!
Cand o sa apara GTA V PC in Romania? Si daca ati putea sa-mi spuneti de unde pot sa-l cumpar. Mersi.
Cu totii stim ca pe RPG B- Zone e viata grea. si sa fim seriosi fara teapa nu faci mai nimic :)). Deci cine imi spune cea mai tare teapa (sa nu fie prea evidenta.) primeste FUNDOI! Multumesc...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca acest calculator este bun, adica daca pot juca de exemplu minecraft sau fifa 14 fara sa mi se blocheze sau sa am lag. Mie mi se pare destul de dubios acest pc. Adica...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri pentru pc. Am in el 2gb RAM Procesor Intel 2 core e4400 2ghz placa video este dupa procesor si este de 128 mb. Sa fie single player daca se poate si split screen ...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema joc league of legends si nu prea imi permit sa cumpar rp sau altceva ca sa iau skinuri, asa ca am cautat si am gasit un site cu referali cine ma poate ajuta, cu un referall bot...? (mai mult)
Salutare dati-mi si mie niste jocuri pentru : Windows XP Placa video AMD 256 MB 3, 7 Ghz 1GB Ram pana in 6 GB memorie dau funda la cel mai bun
Sall! Ce jocuri gen Dying Light stiti? Dau funda!
Salut TPU de curand am primit un laptop HP Compaq nx6310 si nu merge sa instalez nici un windows pe el la windows 7 se blocheaza la sfarsit la "Completing installation" la xp zice chestii de licente ...? (mai mult)
as vrea cumpar Far Cry 3 varianta retail de la Altex si as vrea sa stiu daca se activeaza pe steam,
Cine îmi poate da și mie un link de la Metin2 rules sau ruler, nu mai știu cum era?
Cum adaug canale pe Sopcast? Help va rog
am si eu ceva cu cs 1.6 intru pe el dupa aia imi bag comenziile in intru pe un sv de cs, dupa aia mi se blocheaza la ultima liniuta la cs. Ce trebuie sa fac? am reinstalat windosu, am luat...? (mai mult)
Am primit ban pe un servar de SAMP. Am resetat ip-ul da tot nu pot sa intru, am schimbat si numele. pe ce mi-a dat ban?. Pot sa fac ceva sa scap?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeLeu întreabă:
angel6lust întreabă:
Patricia68658 întreabă:
Ionionelionut1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!