Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 2 Septembrie 2025 sunt:
Vreau si eu un site de unde sa descarc Microsoft Word pentru win7, dau funda.
Buna TPU am o intrebare pentru voi Cand intru in minecraft imi scrie minecraft ca de odicei si dupa nu mai apare acel lucru in care iti puneai un lucru alegeai ce versiune vrei si dadeai play Ce ...? (mai mult)
Eu doresc să schimb niște iteme Metin2RO ( Apollo ) pe Metin2 Freedom sau Steam cu 40 de jocuri. Mulțumesc pentru timpul acordat.
Cum as putea sa hostez gratuit un server de counter strike?
De unde Instalez minecraft
Salut am si eu o intrebare, nu imi merge MC 1.8. Imi tot daa erroarea asta. - - - Minecraft Crash Report - - - // This doesn't make any sense! Time: 27.02. 2015 17:30 Description: Initializing...? (mai mult)
Salut, joc GTA Vice City si am ajuns la misiunea, , urmarirea``care mi- a dato un bogat din mijlocul mapii.Trebuie sa urmaresc pe cineva si cand ajung la un pod chiar de longa o casa galbena(destinatia...? (mai mult)
Buna, la cs stiti ca sunt comenzile rapide de ex apesi, , o" si iti da o arma sau ceva Exista asa ceva si in SA:MP? Adica vreau cand sunt la war sa nu mai stai sa scrie /usedrugs ca dupa ma impusca...? (mai mult)
Care este mai bun: MTA San Andreas sau SA:MP ? Si care server?
Daca ai primit jail de la un admin, dar consideri ca nu meritai, ce poti face? samp ro-rp va rog raspuns corect,
Salut, as vrea sa ma apuc de un metin PVP. Vreau ca metinul sa aiba lvl 55 MAX, in rest ma descurc FUNDA
Ziceti-mi si mie nume de prieteni pe my free zoo, dar care sa fi-ti siguri ca mai joaca.
Cum resetez salvarule de la Unturned? E un joc de pe steam.
Stie cineva cum pot sa imi construiesc un cuib fly like a bird?
Credeti ca acest program este bun? http://www.stardollcheats.net/ (nu va pun sa il incercati)
cum bag bani in samp fara sa se faca la loc
Cum fac portal pe Minecraft? Va rog să-mi spuneți pas cu pas!
de unde pot descarca cs 1.8 goiceasoft? dau funda!
vreau sa va rog si eu sa imi dati driverele 3D pentru placa video Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family am Win 7 64bit Funda
Buna seara dragi iubitori de TPU. Am o nedumerire si anume care ar fi aceea:Joc Mount and Blade Warband si vreau sa ma casatoresc cu o Lady, dar nu stiu cum sa fac. Dau fundita. Cu stima de sine, ...? (mai mult)
Buna,am si eu o rugaminte cine are un paysafecard cu 1 leu sau 2 acolo va rog am nevoie de el va rog mult! Va multumesc si dau funda;)
Cine are un server de Minecraft si vrea sa jucam impreuna?
Salut, am luat jocul S.K.I.L.L de pe site- ul oficial (http://en.skill.gameforge.com) dupa ce l- am descarcat si imi apare sa dau start, ma pune sa ma loghez, dupa ce scriu parola si mailul imi spune ...? (mai mult)
Va rog mult! Daca unul din voi ati jucat minecraft si acum v- ati lasat de el si ati avut un cont premium, daca doriti ati putea sa mi- l oferiti mie? Eu nu am bani sa imi iau unul. :'( ...? (mai mult)
Am o problema la PC- u meu.De fiecare data cand joc un joc mai bun. Ceva de genu : SAMP si dupa ce joc 2 minute sau chiar mai putin, mi se blocheaza... Incerc orice...Nimic.Am incercat sa schimb...? (mai mult)
Salut As vrea un joc de wrestling pe calculator Imi puteti recomanda unul si sa-mi dati linkul catre pagina de descarcare?
Dati-mi si mie un aim bun cs 1.6 warzone. Funda+Vot!
Dati-mi niste servere romanesti de minecraft 1.7.10 cu Hardcore sau Day Z.
Un program care filmeaza bine si consuma putin? :) [vreau sa aiba timp nelimitat sau peste 40m]. Funda garantat. :*
Salut tuturor. Poate ati auzit si voi de metinele ultra- fun. Am gasit unul care ii super, dar din pacate, nu sunt multi pe server. As vrea sa stiu daca stiti unul asemanator cu el, poate chiar identic....? (mai mult)
Salutare TPU ce plugine imi recomandati pentru server de minecraft 1.7.2? Multumesc
Heii guys cine imi da si mie un cont IMVU :o3 :o3 de baiat va rog :o3 ajutati-ma dau funda+vot
Credeti ca voi putea juca battlefield 4 la ultra? PC specs: AMD a8 6600k 4, 2 ghz quad core Placa integrata : AMD radeon Hd 8570d Placa video:Nvidia geforce 730...? (mai mult)
Ştie cineva nişte jocuri foarte frumoase(pot fi şi de băieţi, şi de fete) Să fie cam gen Big Farm, Goodgame Empire(ceva care să nu fie plictisitor, şi cu niveluri, dar nu pe facebook...)şi să...? (mai mult)
Cine vrea sa joace cu mine MineCraft in LAN? nu am cont si trebuie in LAN. am skype daca va intereseaza scrieti la raspunsul vostru. mi- ar placea un survival sau ce vreti voi dar creative pot si singur...? (mai mult)
as vrea sa ma ajutati in legatura cu o problema la counter-strike 1, 6 intru in el fac setarile,,,,si intru pe sv, Se incarca putin iar apoi se blocheaza.De ce? help plzzz
Caut jucători de clash of clens care sa intre în clanul DEEPSET P. S. : TREBUIE SA AVEȚI MINIMU 1300 TROFEE
Pute-ti sa ma ajuta-ti plz.As vrea sa imi fac un server cs dar nu stiu cine poate sa ma ajute. Yahoo-ul meu stefanmunteanu77. ajutati-ma plz.
Caut cameraman pentru minecraft 1.8/1.8.1/1.8.2 sau 1.8.3 daca doreste cineva sa faca o serie cu mine sa scrie la raspuns. daca sunt mai mult de 3 ce vor sa "practice, , o sa fac alegeri si o sa...? (mai mult)
Am un ps2. Daca imi cumpar un card modat o sa pot sa joc jocuri facute pe calculator?
Sal TPU stie cineva un hosting pentru server de samp(Free)va rog mult nu gasesc nici unul
Salut.Acesta este o intrebare pentru pasionatii de WoW! 1. Daca cumpar World of warcraft si activez codul jocul este permanent sau trebuie sa platesc pe luna la el? 2.In pachetul World of Warcraft...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca se poate pune muzica in PS3 si sa o pot asculta in jocul GTA IV? Si daca se poate sa imi si explicati va rog.
Cine ma ajuta si pe mine? Ce program de randat videoclipuri imi recomandati? Ceva profesional!
Am un bug la Half Life 1, nu vine gardianul sa-mi deschida usa de la tren, ce sa fac?
Am o problema cu winrar,cand vreau sa dezarhivez un joc sau orice altceva imi apare o eroare gen "No archive found ".Am dezinstalat winraru` si l-am luat iar,dar tot asa apare, ce sa fac?
Salut, care stie de unde pot descarca acest skin cu Doctor Octopus, modul este pentru gta sa dar pe mine ma intereseaza skinul acela VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=hkSoCztfmbc
Hei! Vreau sa va intreb daca se mai joaca cineva Metin2fun. Vreau sa incep si eu dar daca nu mai joaca nimeni zic ca nu mai are rost.
in curand voi deschide un server samp... am un gamemode unic dar trebuie sa ii fac baza de date mysql si nu ma pricep la mysql... asa ca vreau sa va rog sa imi recomandati si mie un scripter...? (mai mult)
Vreau un joc pe android de genu sims dar sa fie mai mult axat pe cuceriri.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria1609 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
Ion1989 întreabă:
UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!