Pentru ce ce joaca Smite, am o problema mare: Cand dau play la joc im- i apare un tabe care spune asta "The progrm can't start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer. Try...? (mai mult)
imi suneti si mie niste jocuri frumoase cu tractoare, cu glorii etc.pentru procesor de 2 Ghz si 1 GB ram? (jocurile sa le pot descarca).
Am o problema.Joc Gta San Andreas si de curand am instalat DYOM ( Design Your Own Mission) si cand incerc sa pun un cutscene sau cum se mai cheama imi da crash la joc.HELP!
Care credeti ca joc MOBA e mai bun league of legends sau Dota 2 vreau raspunsuri concrete si bune si de ce!
Imi puteti da niste emulatoare pentru PS3/XBOX 360 pe care sa mearga jocuri faine gen Fifa..., nu Tetris, din alea. Si daca se poate sa fie ceva free, fara plata, quizz, mobile etc.
Caut un metin care are nevoie de GM sau de genul asta.voi respecta regulile si voi fi bun cu playeri.Am mai fost 5 luni GA intr-un metin si 9 luni in altul.
1. Vreau sa imi instalez sims3 late night oare imi apar si obiectele de la sims 3 simplu? adica nu am cum sa le instalez pe amandoua si il vreau in mod special pe sims 3 late night eu nu am cont pe fillelist....? (mai mult)
sunt Nicu si as dori si eu sa aflu' cateva servere de counter strike mod FURIEN, cu credite Cel ce imi da cel mai tare "sv" dau FuNNNda!;););)
.. imi puteti spune cum sa-mi dau gm? ce trebuie sa folosesc va rog dau vot +funda
Stie cineva un metin pvp-gm mode? Adica sa iti dea gm sus si sa ai acces la comenzi.
am un server de cs 16 hostat. Nu pot adauga nici-un addons...Cine ma poate ajuta add catalinutzz_Z Dau funda pe TPU si OWN pe server!
Joaca cineva nfs5 in retea cu mine va rog?
HELP De ce cand deschid sa- mp imi zice: error opening file for writing. click abort to stop the installation retry to try again, or ignore to skip this file de ce nu merge? help me dau...? (mai mult)
Cine are nevoie de GM, GA sau de genul asta? Dau funda pentru cel care imi da GM
-Buna TPU cum fac video la jocurile pe care le joc pe pc? ...adica sa fac filmulete...si sa le incarc pe youtube(va rog sa nu radeti) Va rog spuneti-mi!// DAU FUNDA!
Buna TPU am un microfon la calculatorul meu se aude bine dar la un laptop al unei prietene se aude pitigaiat ca veveritele alea Alvin...ce as putea face..Am nevoie repede.Dau fundoi
scurt si la obiect merita sa joc MAFIA 2? Dau Funda un pic amanuntit nu raspuns cu 'da' sau 'nu'
Dupa cum am spus la o alta intrebare, am un buget de 6000lei credeti ca piesele care le- am ales pentru pc- ul meu inspecial sursa sunt bune? Ma refer la componentele astea: http://www.emag.ro/procesor-...? (mai mult)
Dupa cum am spus la o alta intrebare, am un buget de 6000lei credeti ca piesele care le- am ales pentru pc- ul meu inspecial sursa sunt bune? https://www.emag.ro/shopping- cart Si merita...? (mai mult)
Salutare, Pun aceasta intrebare pentru ca nu am gasit un raspuns pe google sau un tutorial... Vreau sa creez o harta pentru CS 1.6 modul JailBreak, Pe google am gasit doar niste tutoriale de creeare...? (mai mult)
Vreau si eu jocurii de strategie gen Age Of Empire 3 ^_^
Vreau si eu sa stiu cum sa fac un server de team speak 3.Ma poate ajuta cineva care a mai facut? Vreau sa- l fac cu acea licenta non profit ca sa am mai multe locuri pe TS.Cei care stiu ii rog ...? (mai mult)
Care este mai bun Windows 7 Ultimate sau Windows 8/8.1 pentru Gaming/Programare/Editare? As dori un raspuns detaliat!
Hey, caut un fishbot pentru World Of Metin2. E un sv official :3. Dau funda :3
Ce parere aveti despre Placa video GIGABYTE GeForce GT 730 2GB DDR3 128-bit? Merge gta 4 pe ea? Sau puteti sa ma ajutati cu una, pana in 500 lei?
Imi spuneti va rog un program VPN ceva ca si hideman?
FUNDAA! Cum se joaca cs? Vreau pana la cel mai mic detaliu. VA ROG MULT! MULTUMESC!
Suporta aceasta palca de baza versiunea ddr3 de rami? Gigabyte Technology Co. Ltd. Model : P31- ES3G x.x Version : PCI- Express Componente: Procesor:Intel core 2 duo e7300 (2, ...? (mai mult)
Am un laptop Asus, procesor Intel(R) Core(TM) i7- 2670QM CPU @ 2. 20GHz 2. 20GHz, 4GB rami si placa video Intel(R) HD Graphics 3000, 1696MB Cam ce jocuri poate duce si ce nu poate? Ma refer la ce...? (mai mult)
Imi dati si mie cateva servere counter strike zombie mod in care sa castigi repede ammo.
Puteti sa imi spuneti cel mai smecher joc pentru telefon? Nu conteaza daca e cu bani sau fara.
Am instalat un mod pentru minecraft cu forge si cand dau play,mi se incarca dar nu se deschide minecraftul, ce pot sa fac?
Explicaţimi şi mie, cum pot să fac 6, 200 credite în imvu? Contu are mai puţin de o lună. Scuze de categorie. Ofer fundă cine mă ajută.
Cand intru intr- un mt imi da eroarea asta si nu pot intra in joc the exception illegal instruction an attempt was made to execute an illegal instruction. (0x000001d) occurred in the application...? (mai mult)
Stiti jocuri de baieti pe care le poate juca si o fata fara se se plictiseasca? Am jucat GTA si NFS. Multumesc anticipat.
Am un mouse a4tech cu 3600 dpi si joc cs 1.6 deathrun clasic si hns. Am o tastatura cam veche si as vrea sa iau una pentru a face sync mai bun la strafe. Ar merge aceasta tastatura? http://www.emag.ro/tastatura-...? (mai mult)
Mai exista servere de rust romanesti? rust old version
Cum pot plati pentru League of Legends cu PaySafeCard?. Am auzit ca poti doar sa te duci la un paysafe, platesti si iti da un fel de bon cu un cod? Asta este tot? Imi va trebui un card?
Care are un sv de mc hostat sa ma contacteze pe skyp ca il cumpar mersi
Hey TPU! Am un PC(nu chiar foarte vechi) caruia nu i se mai aprinde ledul acela rosu, portocaliu de la HDD. Poveste:Ma jucam fericit la PC pe NFS si deodata ecranul s- a stins(a aparut mesajul acela"No...? (mai mult)
Tup ziceti-mi si mie cum pot sa fac poze la jucatori daca nu-s admin sau sa i filmez?
Buna Ziua! Cum ar merge GTA 5 PC pe Acest SISTEM. Intel Xeon Quadcore W3580 3.3 GHz 12 MB Chace HDD:1 T 12 GB Rami DirectX 11 Placa Video:ASUS AMD R9 270X DC2, 2GD5, 2048 MB GDDR5- 256 bit, DirectCU...? (mai mult)
❇ cine joacă clash of clans si vrea in clanul meu co leader free! sa spună!
Joaca cineva flash of clans?
Dupa parerea voastra care joc MOBA e mai bun, League of legends sau dota 2, astept raspunsuri cat mai bune si fara prostii!
Joaca cineva IMVU? Stit cumva daca are virusi?
Pentru cel de joaca cs 1.6 hns. E buna o tastatura de gaming la sync? Daca da ce tastatura pana în 100 lei imi recomandati?
Cred ca majoritatea stiti jocul acela stranded deep. Imi puteti da si mie link-ul de la cea mai noua versiunea care nu iti dispare barca la mijlocul oceanului?
Salut tpu.Am un buget de 6000 lei si vreau un calculator special pentru gaming dar pe piese, as vrea in primul rand ca placa video si procesorul sa fie cele maiputernice posibil, hard disk- ul si ssd...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste jocul in care "tu" ca player arati ca soldatii din "Star Wars", faci misiuni, si mai ai 2- 3- 4 coechipieri... Mentionez ca Jocul acesta l- am avut de mult timp si numai stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!