Fifa 15 va avea si medium pe langa high si low? Pentru ca din cate am vazut din imagini va avea numai low si high.
Am o problema cu Robocraft. Cand intru in lupta toate masinile sunt roz. Am vazut la un prieten ca la el nu sunt roz. Cum pot sa scap de culoarea aceasta?
Cine ma poate ajuta sa fac un server de metin va rog contactati-ma: skype: onea.cristi
Minecraft: Dați-mi un tutorial cu cum se face o ferma de endermani explicativ. De preferat în română, dacă s-ar putea. Ofer fundă.
Ce alte site-uri mai exista pentru sims 3 in afara de : http://www.thesimsresource.com/? Link
am o misiune cu taxiul in gta si nu imi pot intra in masina pasagerii! ma puteti ajuta va rog! urgent! funda! :)
Salutare TPU, am adus o intrebare pentru voi cu "virgula" care ma confrunt de ceva timp in legatura cu jocurile si W7, am instalat W7 recent pe calculator si l- am reinstalat de 3 ori (P.S. Mai multe...? (mai mult)
Vreau niste site-uri de minecraft deoarece pe care le-am accesat eu nu m-am ajutat! As vrea unul care sa nu necesite numararoarea...Multumesc multe daca ma puteti ajuta. :*
Salut vreau sa-mi pun windows 7 64 bit si am verificat ca e compatibil.Imi da cineva un tutorial sau scrie un raspuns cu ce trebuie sa fac pas cu pas.
Sall tpu.As vrea daca se poate un metin2 pvp- pvm sau pv 100% dar sa nu iti dea lv max de la inceput sa cresti repede (ex:30 min 100) si sa fie multe multe evoluzi si sa nu se evolueze cu balante si ...? (mai mult)
Salut tpu.Nu inteleg ceva.M- am uitat la un tutorial despre cum poti face bani din youtube cu ajutorul contului AdSense. Ce nu am inteles este cum vine chestia asta adica spunea in tutorial ca bani vin...? (mai mult)
Ar fi ciudat daca o fata ar incepe sa faca vlog-ing despre minecraft? FUNDA!
la Top Eleven ce inseamna intensitatea echipei? Daca dau pe dificil ce se intampla? Sunt mai concentrati sau ce?
Care e cel mai fain Metin?
Cand ma loghez pe ghost recon phantoms imi apare eroarea 97D60006. Cum fac sa imi mearga?
Cam cati bani ti-ar trebui sa cumperi un pc sa iti mearga GTA4 adica jocurile 2010-2013 sau pe piese, ar costa undeva pana in 1000lei?
Salut :) Care joaca un meci de League of Legends pe EuNe? :>
Cine stie jocuri multiplayer pe android fara bani va rog sa-mi spuneti dau funda:)))))))))))
Deci as vrea sa fac un server de minecraft dar nu merge.Am net prin cablu si am urmat toti pasii ca sa fac server dar ceilalti nu se pot conecta la el.Va rog sa ma ajutati. Dau funda
Buna TPU Se poate juca GTA 4 online, adica fara sa il mai descarci, adica sa ma joc pe un site online sau ceva de genu, exista oare? Sau daca am 1%sansa sa mearga pe acest PC, foarte slab, desi ma ...? (mai mult)
As dori sa va intreb daca mi- ar merge bine sau chiar perfect Call of Duty Ghosts cu: Procesor i3 2.5GHz Placa video Gigabyte nVidia GT 730 2GB DDR3 128bit HDMI, VGA, DVI 8GB Ram DDR3 P.S. Eu acuma...? (mai mult)
Exista san andreas pe telefon gratis? daca da datim link sa mearga bine si exista si samp? Daca da datimi link pt ca laptopul meu e stricat si sunt intr- o factiune pe samp si trb sa intru repede dau...? (mai mult)
Hei TPU as dori sa va intreb daca placa video Placa video Asus GT 730 2GB GDDR3 128bit HDMI, VGA, DVI ar putea rula Call of Duty Advanced Warfare (daca da cam cate FPS ar atinge)
Imi merge Team Fortress 2 si Command & Conquer Generals pe calculator? Info: MS Windows XP Professional SP3, Intel Celeron CPU 2.40 GHz, 735 MB ram, SiS 650_651_M650_M652_740
Exista vrep metoda folosita cel putin recent de voi prin care as putea obtine iteme repede pe team fortress 2?
Ziceti-mi si mie programe de inregistrat in joc!
Salut am un laptop si pe dispei mia aparut o dung de un mm asta inseamna ca se va duce ecranul cu timpu
Plz ce jocuri imi recomandati pentru 2 gb si 512 placa video sa fie gen the forest dat nu minecraft. Vreau un joc in care iti creezi propria casa si supravietuiesti
Imi merge Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 1 pe pc- ul meu care are: 1GB ram 256MB vram, iar placa este Intel(R) 82945G Express Chipset Family si procesor dual core de 2.8Gh Daca da atuci...? (mai mult)
Acum câteva zile, m- am certat cu prietenul meu si ne- am despartit(asta s- a întâmplat pe Skype). El era in fiecare zi logat si imi arata la profilul lui bulina verde, iar acum imi arata doar cea ...? (mai mult)
Salut :) știe cineva cum pot face trade pe cs:go cu un prieten fără sa folosesc steam comuniti Market? Dau funda pt primul răspuns care ma ajuta;)
Imi spuneti un patch py PES 2014 cu licentierea echipelor? george. florin31@yahoo.com pentru link, Funda
HostName: CITY.CVL.RO - Connect to virtual life Address: city.cvl.ro:7777 Players: 93 / 1000 Ping: 21 Mode: BETA v.0.1.1 Map: Los Santos HostName: CITY.CVL.RO - Connect to virtual...? (mai mult)
Salut puteti sa imi spune.ti va rog o comparatie intre xbox one si ps4
As vrea niste jocuri ca subway surf dar pentru pc.
cum pot juca dead island 2 in retea? dau funda celui care imi explica
HostName: CITY.CVL.RO - Connect to virtual life Address: city.cvl.ro:7777 Players: 95 / 1000 Ping: 26 Mode: BETA v.0.1.1 Map: Los Santos Se cauta Lideri factiuni intrati pe www.cvl.ro! ...? (mai mult)
Cauta cineva admin/lider/helper cu experienta pentru samp? add robertflorianp@yahoo.com si skype robert. florian76. o sa incerc sa va ajut cu populatia daca e sv nou!
Am achiozitionat de curand un The Sims 3 Seasons si un The Sims 3, i- am dat unei prietene The Sims 3 Seasons in schimbul The Sims 3 Into The Future, am dezinstalat The Sims 3 Season pentru...? (mai mult)
Salut.In legatura cu Cs- ul, deci intru pe un server joc ce joc si deodata se blocheaza tinta, se lăguie in ultimul hal si imi da eroarea Cl_Flush_Enitypachet ceea ce am citit despre ea că are legatura...? (mai mult)
Imi dati si mie niste jocuri multiplayer de genul sa:mp? Funda + vot Astept si servere de samp noi care ofera helper/admin/lider pe merit.
Salut, am un laptop Toshiba Satellite a 300 cu 3 GB Ram, 250 GB hard, procesor Intel core 2 duo, si as dori sa imi schimb procesorul cu unul mai bun.Stie careva ce procesoare sunt compatibile pentru...? (mai mult)
In timp ce eu ma jucam bine mersi metin dintr-o data se inchide si cand am vrut sa intru nu mai mi-a aparut nimic. Dau funde celui care ma juta.
Vreau un joc care seamana cu Battlestar Galactica. Funda!
Cum pun un bind (cs )cu mesajul: "Intrati pe Gold.Trag.Ro cel mai tare server! " am incercat bind f "say/Intrati pe... " dar nu merge. Va rog ajutati-ma!
as dori niste mape de minecraft 1.8.1.
De unde pot descarca coduri cs, si un cs pentru coduri garantat funda! Si cum le activez?
Salut TPU, am si eu o mica problema... Joc League of Legends si eram intr- un meci, si am schimbat setarile video la el si atunci. dupa ce am dat "ok", mi s- a facut toata imaginea albastra si scria ...? (mai mult)
Salutare tututor, va cer sa ma ajutati cu un "nume", mai exanct un nume de joc care l- am jucat cu mult timp in urma (10 ani).Sa va dau cateva indicii: - jocul are genul:sangeros/horror - are un...? (mai mult)
Cine poate sa imi zica la Fifa 15 daca imi merge avand PC acesta : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3. 07GHz, RAM 2 gb, placa vidio NVIDIA GeForce GT 220, Windows 7 (64 bit)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?